Thorax og Thorax-Core-Cirkel-træning i DSR

KS har et samarbejde med Danske Studenters Roklub om træning i deres lokaler ved Svanemøllehavn, Strandvænget 55, 2100 København Ø. Vi har vores eget lokale i DSR med 9 skiergometre, også kendt som Thoraxtrænere.

KS tilbyder holdtræning i hhv. Thoraxtræning på thoraxmaskinerne, og Thorax-Core-Cirkeltræningsom er fællestræning i vintersæsonen. 


Se nærmere beskrivelse af holdene og tilmeld dig under Thorax-Core-Cirkeltræning


Det er også muligt at selv-træne på Thoraxtrænerne når det passer en. Det er fremragende træning op til fx store løb som Vasaloppet etc.

Da der er mange medlemmer, der gerne vil træne på mandags- og ondagsholdene i skiergometrene skal man tilmelde sig på KS’s online booking system på hjemmesiden, under ”Thorax Holdbooking”.

Alle der vil træne i DSR skal være medlem af KS, og være tilmeldt DSR Thorax-træning som koster 800 kr for hele året oveni det almindelige KS kontingent. Dette gælder også hvis du udelukkende vil selvtræne i thoraxtrænerne.

Læs mere om vores aftale med DSR, om hvordan du får nøglebrik, og ordensregler for brug af DSR og Thorax-maskinerne, under DSR InfoKommende events