Træning med Thorax hos Danske Studenters Roklub

KS har et samarbejde med Danske Studenters Roklub om træning i deres lokaler ved Svanemøllehavn, Strandvænget 55, 2100 København Ø. Vi har vores eget lokale i DSR med 9 skiergometre, også kendt som Thoraxtrænere.

KS tilbyder holdtræning i henholdsvis Thoraxtræning på thoraxmaskinerne (Thoax holdbooing), og Thorax-Core-Cirkel-træningsom er fællestræning i vintersæsonen. 


Det er også muligt at selv-træne på Thoraxtrænerne når det passer en. Det er fremragende træning op til fx store løb som Vasaloppet etc.

Da der er mange medlemmer, der gerne vil træne på hold enten mandag eller onsdag i skiergometrene, så skal man tilmelde sig på KS’s online booking system på hjemmesiden, under ”Thorax Holdbooking”. Tilsvarende 

Alle der vil træne i DSR skal være medlem af KS, og være tilmeldt DSR Thorax-adgang som koster 800 kr for hele året oveni det almindelige KS kontingent. Betalinger giver adgang til DSR-bygningen, og dette gælder også hvis du udelukkende vil selvtræne i thoraxtrænerne.

Læs mere om vores aftale med DSR, om hvordan du får nøglebrik, og ordensregler for brug af DSR og Thorax-maskinerne, under "Om DSR Faciliteter.