Leje af langrends udstyr i Københavns skiklub - kun for medlemmer

Det er muligt for alle medlemmer af Københavns skiklub at leje langrends- og rulleski udstyr til primært børn og unge. Der findes ca. 200 par ski, både klassisk og skøjt, fra 100 cm til 205 cm og støvler fra str. 26 til str. 47. Derudover har vi også ca. 15 par rulleski fordelt på klassisk og skøjt.  Du kan reservere udstyr til både langrend og rulleski ved at udfylde reservationsskemaet (Google forms) der er linket til HER. Her skal du oplyse nogle informationer om hvilken type ski du ønsker, højde, skostørrelse osv. Når alle informationer er indtastet, skal du trykke »SUBMIT«. Når du trykker SUBMIT, vil din reservation automatisk blive sendt til Ellen Christensen og du vil hurtigst muligt modtage en mail om hvorvidt det er muligt at låne dit ønskede udstyr. Reservationen sker efter »først til mølle«-princippet. Vær opmærksom på at du ikke har bestilt noget før skemaet er udfyldt - det er ikke nok at sende en mail!
 

Særligt om leje af langrendsski

Du lejer som udgangspunkt både ski, støvler og stave, men du kan selv vælge hvor meget udstyr du ønsker. Det koster 250 kr. at leje udstyr. Når i lejer jeres udstyr har i det en hel skisæson. Når i er færdige med det skal skiene renses fri for evt. voks og klister, så de er klar til næste sæson. Hvis det vurderes af udlejningen at ski/stave ikke er god stand vil der opkræves et gebyr på 100 kr. Ved evt. knækkede stave opkræves et gebyr på 100 kr. til indkøb af ny stave. Udstyret udleveres følgende dage: 18 december og i uge 6 (nærmere info kommer)
 

Særligt om leje af rulleski udstyr

Rulleski udstyr kan lejes for en halvt år ad gangen. Dette koster 200 kr og inkluderer både rulleski, støvler og stave og dette opkræves halvårligt. Alle stave har som udgangspunkt stavspidser til sne på. I er velkommen til at skifte til rulleskispidser, men stavene skal leveres tilbage med stavspidser til sne på. Ved en knækket stav opkræves et gebyr på 100 kr. til indkøb af nye stave.
 
 

Afhentning og aflevering

Afhentning af udstyr kan ske på de planlagte udleverings datoer. i mail på bekræftigelse på leje af udstyret står hvornår den kan afhentes. Vær opmærksom på at lejegebyret på 250 kr opkræves efter I har modtaget mail om afhentning, uanset om I rent faktisk afhenter det eller ikke.  
Afhentning og aflevering foregår på Christopher Boecks Alle 130, 2860 Søborg. Udstyret kan afleveres når i er færdige med at bruge det, ellers når sæsonen er slut. Udstyret afleveres i garagen i en kasse, send en mail når i har afleveret det.


Vejledende tabel til skilængder: