Alpine race

 

Alpine Race er for børn og unge i KS der ønsker at dyrke ski som en sport. En del af træningen målretter sig henimod porttræning og konkurrence, men det overordnede mål er at blive en bedre alsidig skiløber, dyrke skiløb som sport og have et sjovt fællesskab omkring det at løbe på ski. Dette opnås via deltagelse i træningssamlinger, sociale aktiviteter, JGTS træning og konkurrencer i ind og udland.I KS arbejder vi sammen omkring træningen med andre klubber under SkiSport Danmark. Vi vi tror på, at det i en low-lander nation som Danmark giver de bedste muligheder for kvalitetstræning og sociale relationer, at vi er en en del af et større træningsfællesskab på tværs af skiklubberne i Danmark. 

Læs mere om Skisport Danmark her:
Skisportdanmark
Du kan også følge med i vores JGTS (Jeg Går Til Ski) Facebookgruppe her:

KS betaler startgebyrer for børn og unge

Bestyrelsen har besluttet, at klubben betaler evt. startgebyrer for børn og unge ved konkurrencer. 

Op til en årlig beløbsgrænse på 1.500 kr. pr. skiløber, kan medlemmer af KS op til 24 år få betalt startgebyrer ved ski-, snowboard- og rulleskikonkurrencer – både i Danmark og udlandet. Det forventes, at man ved betalt startgebyr stiller op for KS og i klubdragt, hvis man har en klubdragt.

Hvis der ikke er fælles KS-tilmelding til konkurrence, kan man få refunderet udgifterne gennem Acubiz. Se her hvis du ikke har hentet app’en: UDLÆG & LØN (ks-ski.dk)


Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding til en konkurrence eller Alpine race i KS, så er du velkommen til at kontakte den områdeansvarlige:

Alpint: Sine Carlsen Nordang på tlf. 53602580 eller mail:


 sinecarlsen@hotmail.com


 

eller Signe Foghsgaard: Tlf. 23607177


Langrend, rulleski og skiskydning: Kåre Rønhede på mail

kaareroenhede1@gmail.com
Snowboard og freestyle: Mikkel Melamies på mail

mmelamies@gmail.com


Seneste nyheder

Kommende events