Alpin Race

Vores alpine ski- og raceteam er for børn og unge i KS, der ønsker at dyrke ski som en sport. En del af træningen målretter sig henimod porttræning og konkurrence, men det overordnede mål er at blive en bedre alsidig skiløber, dyrke skiløb som sport og have et sjovt fællesskab omkring det at løbe på ski. 

Vores teamledere lægger stor vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er helt unikt, hvilket er vigtigt, da vi ofte er på træningssamlinger i udlandet og her bor sammen i hytter i Norge og Sverige, hvor vi spiser sammen, træner sammen og laver lektier sammen. 

På flere af  klubturene vil der være mulighed for at stille op i danske konkurrencer og konkurrere mod de andre danske skiklubber.

Skisport Danmark

I KS arbejder vi sammen omkring træningen med andre klubber under SkiSport Danmark konceptet, som du kan finde en genvej til herunder. Vi vi tror på, at det i en low-lander nation som Danmark giver de bedste muligheder for kvalitetstræning og sociale relationer, at vi er en en del af et større træningsfællesskab på tværs af skiklubberne i Danmark.


Træning og events i Danmark

Når vi er tilbage i Danmark opfordre vi også til at deltage i træningssamlinger og JGTS træning (Jeg Går Til Ski) sammen 


Skærmbillede 2024-02-06 140318.png Skærmbillede 2024-02-06 140344.png

KS betaler startgebyrer for børn og unge

Bestyrelsen har besluttet, at klubben betaler evt. startgebyrer for børn og unge ved konkurrencer. 

Op til en årlig beløbsgrænse på 1.500 kr. pr. skiløber, kan medlemmer af KS op til 24 år få betalt startgebyrer ved ski-, snowboard- og rulleskikonkurrencer – både i Danmark og udlandet. Det forventes, at man ved betalt startgebyr stiller op for KS og i klubdragt, hvis man har en klubdragt.

Hvis der ikke er fælles KS-tilmelding til konkurrence, kan man få refunderet udgifterne gennem Acubiz. Se her hvis du ikke har hentet app’en: UDLÆG & LØN (ks-ski.dk)


Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding til en konkurrence eller Alpine race i KS, så er du velkommen til at kontakte den områdeansvarlige:

  • Alpint: Sine Carlsen Nordang på tlf. 53602580 eller mail: sinecarlsen@hotmail.com eller Signe Foghsgaard: Tlf. 23607177 eller mail: signefoghsgaard@gmail.com
  • Langrend, rulleski og skiskydning: Kåre Rønhede på mail: kaareroenhede1@gmail.com
  • Snowboard og freestyle: Mikkel Melamies på mail: mmelamies@gmail.com