Real time feedback på dit skiløb mens du kører!


Det er lige præcis hvad samtalesystemet systemet Packtalk Outdoor fra Cardo giver mulighed for.


Skiinstruktøren kan give feedback til skiløberne, mens de kører, og skiløberne kan rette deres skiløb med det samme. Det giver potentielt mindre stillestående snak, mere skitid og mere individuel feedback – og i sidste ende hurtigere læring.


På turen til Hafjell i januar testede klubbens skiinstruktører Packtalk Outdoor i en række workshops, afholdt af Janus Hecht, uddanner i Den Danske Skiskole og indehaver af https://www.inspirationalskiing.com/. Janus er desuden Cardo ambassadør og forhandler af Packtalk Outdoor. 

 

Erfaringerne var så gode, at klubben nu har købt Packtalk Outdoor til to undervisningshold på alpinski, så du som almindeligt medlem kan få glæde af fordelene ved Packtalk Outdoor.

Packtalk Outdoor blev testet på alpinski, men der blev også snakket om at kunne bruge systemet til andre klubaktiviteter, som fx langrend eller rulleski.


Der er gode erfaringer med at bruge Packtalk Outdoor til undervisning, men Packtalk Outdoor kan også bruges som familie, der ønsker at kunne snakke sammen mens de kører. Særligt forældre til mindre børn er glade for at kunne høre børnenes begejstring og guide dem stille og roligt uden behov for at råbe.


Hvis du vil vide mere om Packtalk Outdoor, er her en video-anmeldelse, som Janus har lavet.


https://youtu.be/5Hj6tggqstg?si=if0qnDSwCHFL_2BX


Hvis du selv er interesseret i at købe Packtalk Outdoor, kan du bruge rabatkoden JANUS25, der giver rabat ved køb via Cardo’s website.


https://www.cardosystems.com/shop/outdoor/Kommende events