DSR info

Alle der vil træne i DSR skal være medlem af KS (dvs, være hovedmedlem af KS, junior/senior/ familie) og være tilmeldt og have betalt for holdet Thoraxtræning. Det koster 800 kr/år at træne i DSR udover det almindelige DSR kontingent. Dette gælder også selvom du udelukkende vil selv-træne. Du kan derefter træne i Thoraxtrænerne m.m. hos Danske Studenters Roklub (DSR) i deres træningslokaler ved Svanemøllehavn, Strandvænget 55, 2100 København Ø. Tilbuddet er kun for KS medlemmer og det betyder, at du ikke må tage venner med, som ikke er KS’ere.

Aftalen indebærer at KS’ere kan træne på DSR’s ski-ergometre i deres lokaler og benytte deres ro-ergometre og styrketræningsfaciliteter i tidsrummet 17-21 samt i weekenderne medmindre der er DSR træning. Vi kan også bade og bruge deres sauna. DSR’s medlemmer må selvfølgelig også bruge skiergometrene.

KS’ere kan få nøgle til lokalerne, så man kan træne, når det passer en. Derudover kan vi også benytte os af deres madtilbud, hvor man kan købe aftensmad til 50 kr./kuverten. Der laves mad alle ugens hverdage dog ikke fredag, der skal ikke forudbestilles - maden er klar kl. 19.00.

Sådan får du en nøgle til DSR

Hvis du vil have en brik til DSR, giver du besked til Iben på ibenaagaardchristensen@hotmail.com. Du får derefter tilsendt kontonummeret på DSR's brik-ansvarlige, og skal indbetale 300 kr til denne konto. Af disse er 200 kr depositum for brik, som kan tilbagebetales ved levering af en funktionel brik, der dog ikke må være mere end tre år gammel. Når DSR's brik-ansvarlige har modtaget pengene fra dig og lavet brikken, får du besked fra hende, og kan afhente brikken i baren på DSR (hverdagsaftener). Brikken deaktiveres hvis man ikke betaler DSR kontingent, og det vil så koste administrationsgebyr på 100 kr at få den genåbnet. 


Nøglebrikker der skal tilbageleveres og depositum tilbagebetales skal aftales med DSR's brik-ansvarlige på brikogskab@gmail.com, med CC til ibenaagaardchristensen@hotmail.com

Nye maskiner september 2023

Vi har i september 2023 fået 9 helt nye Nordic Trainers.  De skal bruges sammen med iPhone/iPad, link til vejledning er her:

Nordic Trainer Connection Manual with the Nordic Strong App.pdf

Holdbooking

Da der er mange medlemmer, der gerne vil træne på mandags- og ondagsholdene i skiergometrene skal man tilmelde sig på KS’s online booking system på hjemmesiden, under ”Thorax Holdbooking”.

Der er ikke adgang til maskinerne for andre, når der er holdtræning!

DU SKAL BRUGE EGNE STAVE MONTERET MED THORAX SPIDSER

DU MÅ IKKE TRÆNE MED SKO

Det må du ikke:

· KS-medlemmer må ikke bruge robåde og kajakker

· KS-medlemmer kan ikke deltage i DSR arrangementer som gymnastik og fester

· KS medlemmer skal følge de ”ordensregler” der hersker i DSR

Vedligeholdelse af maskinerne

Maskinen skal sprittes og tørres af for sved, støv og snavs efter hver træningstur

Når du er færdig med din træning skal du:

  Spritte og tørre vingen (fronten) af for sved

  Spritte og tørre fodpladerne af for sved

  Spritte og tørre vogn, stavholder og skinner af for sved

  Spritte og tørre gulvet af for sved (også under maskinerne)

  Slække elastikkerne bagtil, hvis du har strammet dem undervejs.


Husk at opføre jer pænt så vi kan få et langsigtet samarbejde med DSR – det er os der er gæster.

Go fornøjelse med din træning!

Hilsen

Københavns Skiklub