Snowboard og Freestyle Ski


Info

I KS har vi i løbet af de sidste år arbejdet målrettet med at få flere freestyle tilbud for ski og snowboard og herunder at have en fast træningsdag hver uge. I KS har vi valgt at freestyle snowboard og skiere træner sammen. Det er mange af de samme færdigheder vi træner både i sneen og hjemme i Danmark, derfor giver det god mening at træne sammen.

Vi tilbyder freestyle træning på flere vores ture. En god måde at starte ud på er at tilmelde sig en tur med freestyle træning. Uge 3 weekend turen nord på er fx en super mulighed.

I uge 7 har vi også ture med freestyle, og hvert år arrangeres tur til DM i freestyle med træning. Vi har også en målsætning om at lave en sommercamp, hvor der tilbydes træning. Snowboard og freestyle klubture bliver udbudt som sammen med de øvrige klubture under menupunktet "Ture & events", hvor de kan være målrettet ture eller hvor Snowboard og/eller Freestyle ski kan være en del af tilbuddet på en tur.

For elite udøvere samarbejder vi med Danmark Skiforbund om træning og mulighed for på sigt at deltage i internationale konkurrencer sammen med unge fra de andre klubber. 

Freestyle er ikke ufarligt, så vi arbejder med en stille og rolig indføring i for det første at færdes i parken og dernæst at starte ud med tricks og hop.

Det er en forudsætning at du kan køre på ski eller snowboard inden du starter ud i parken. Du skal kunne komme sikkert ned af en rød pist. Et godt teknisk fundament hjælper dig til at blive en god freestyler.

Husk; at man som medlem kan låne udstyr. Mere information findes under ”Medlemskab”


Program 

Vi træner på Copenhill hver tirsdag kl. 17-19 hele året. På Copenhill afholdes der periodevis Friday Night Freestyle, som KS er aktive, og hvor der i session format holdes konkurrencer i rigtig god stemning. Træningen er gratis, men der er tilskud fra Danmark Skiforbund, hvorfor registrering for deltagelse er vigtigt, så KS kan melde korrekt tilbage omkring opbakningen til vores træning og events. Du finder link herunder til hold-registrering.


Om efteråret tilbyder vi trampolin træning for børn og unge med fokus på at træne air awareness og tricks, hvilket sker som en del af vores JGTS ("Jeg Går Til Ski") koncept, hvor der vil være tilmelding på hold eller under event. Træning på trampolin inden ture på sne er en god base.

KS ansvarlig: Mikkel Melamies Tlf:. 21338329 e-mail: mmelamies@gmail.com