Måske har du allerede hørt om, at KS er gået sammen med klubben BallerupBiatlon om at etablere Danmarks allerførste skiskydningsbane for rulleski på Københavns Gokart bane?!

På trods af mange forskellige forsinkende corona-restriktioner, så er vi faktisk nu kommet så langt med arbejdet, at vi er meget tæt på at være færdige!

I skrivende stund mangler der kun at blive sat de sidste cirka 20 store krydsfinerplader op, og herefter skal der monteres de lægter, som faldmålene skal sidde på. Når det er gjort, så skal Politiets skydebane-ansvarlige inviteres på besøg for at godkende banen! Og så skal det hele også lige males en ekstra gang! Så er første etape færdig!

Vi er dog stødt på nogle enkelte udfordringer her mod slutningen: Vi mangler nemlig blandt andet at få boret et enkelt stort stolpehul! Og da underlaget er hård beton, så er der brug for noget rigtigt specialværktøj her. Så hvis der er et KS-medlem, som har adgang til noget specialværktøj, så hører vi meget fra dig!

Politiet har også allerede godkendt vores planer om en 2. etape, hvor banen bliver udvidet med både lys og halvtag. Her kommer vi dog i den grad til at få brug for noget håndværksmæssig assistance og rådgivning. Så er du for eksempel tømrer eller elektriker, og har lyst til at hjælpe os godt i gang med 2. etape, så skriv meget gerne direkte til Christian Borch på christian@mborch.dk eller ring på 23 600 680.

Seneste nyheder

Kommende events