Klubmodul henter siden
2025 uge 3, Skei, Norge, langrend


Under planlægning - mere information på vej

Uge 3 Skei, Norge, 15.-19. januar 2025

 Langrendstræning for børn, unge og voksne


Turbeskrivelse og deltagere

Som altid hylder turen det enkle koncept. Der er fokus på hård træning og mange kilometer i benene og i mindre grad på teknik. Klubbens instruktører sørger for kilometer i træningsbogen med ét træningspas dagligt torsdag-lørdag..


Skei_U-42-2017_txt.jpg


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der er undervisning med fokus på kondition og tons både torsdag, fredag og lørdag (eller søndag). På den undervisningsfri dag arrangeres der ræs, hvis der er stemning for det.   

Træningen er niveau-inddelt. På begynderholdene lægges der hovedsageligt vægt på teknisk træning og mindre på fysisk træning. På de øvede hold lægges der ligeligt vægt på teknik og fysik. På tilmeldingsportalen skal du besvare spørgsmål om dine skifærdigheder. Disse bruges ved den indledende holdopdeling. Man kan risikere at skulle skifte hold undervejs, så der er nogenlunde ens niveau.


Forberedelse inden klubturen

Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold” eller er du velkomme til at sende en mail. 


Området, ophold og forplejning

Vi bor i centralt beliggende hytter. De fleste hytter indeholder sauna, men enkelte gør desværre ikke. Man skal selv medbringe dynebetræk, lagen, pudebetræk, håndklæder, viskestykker og karklude. Hytterne indeholder køkken, så hytten kan gå sammen om at lave mad. Lejlighederne skal ryddes pænt op ved afrejse, men slutrengøring er med i prisen. Hytterne varierer i størrelse, og kan være alt imellem 4-14 personer, men man kan være sikker på kun at bo 2 personer sammen per værelse. Se www.skeikampen.no hvis du vil vide mere om destinationen. 


Transport

Man booker selv fly tur/retur hos SAS. Som medlem af KS, kan man individuelt bestille sportsbilletter med SAS. Det giver både rabat på billetten og ret til - udover håndbagage og en indtjekket kuffert - gratis at få en skipose plus en mindre taske med støvler med. Sportsbilletter har flere fordele; Man kan gratis ændre navn på billetten op til én time før afgang, der er fleksible annulleringsregler, og man kan ændre flyvedato eller aflyse uden beregning. Se vejledning til at booke sportsbillet på hjemmesiden: https://ks-ski.dk/sas-sportsaftale

Flytider (fra 2024)

  • Afgang Kastrup onsdag den 15. januar kl. 17:00 med ankomst Gardermoen 18:15
  • Retur fra Gardermoen søndag den 19. januar kl. 17:10 med ankomst Kastrup 18:25


Man kan også vælge en tilsvarende rejse hos Norwegian.  


Transport fra Gardermoen

Der vil blive arrangeret fælles transport fra Gardermoen til Skei med bus onsdag aften efter at flyveren er landet, så vi er klar til ski torsdag morgen. Bussen kører fra Gardermoen omkring kl. 19.00 onsdag.

Der er returrejse fra Gardermoen søndag aften med afrejse fra Skei søndag middag.


Pris og tilmelding (2024 priser, som vil blive opdateret)

Grundpriser

Beskrivelse

Pris (DKK)

Deltager inklusiv sengelinned

Kr. 2.100,-

Deltager uden sengelinnedKr. 1.900,-

Egen transport til Skeikampen. Du kan flytte ind i lejligheden onsdag eller torsdag.


Tilkøb

Beskrivelse

Pris (DKK)


Kr. 

Kr. 


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

  • Ophold i lejlighed i 4 nætter (ons.-søn.) uden forplejning (koordineres)
  • Slutrengøring 
  • Alle turistskatter og afgifter  
  •  Bidrag til rejsegarantifonden 
  • Transport (kan tilkøbes)

  • Forplejning og drikkevarer

  • Sengelinned og håndklæder, hvis ikke valgt i prisen

  • Leje af udstyr


Udstyrsleje

Skiudlejning – vi anbefaler at du lejer ski hjemmefra evt. via KS, hvis det er til børn – se Børne & unge langrend/rulleski (ks-ski.dk) 


Tilmelding og betaling:


Tilmelding:Tilmelding lukker 1. november 2024 eller når alle pladser er booket. Du skal logge på med alle brugere i klubmodul og betale hver for sig. Hvis ikke du kan huske adgangskoderne så brug linket til glemt password.

Afbestilling/aflysning:

Ved afmelding returneres pengene, hvis vi kan sælge din plads til en anden person. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende. 

Forbehold:

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skiinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Lars Boldt

Mail:

larsboldt@gmail.com  

Telefon:

93 99 15 78

Instruktøransvarlig:

Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Det er vigtigt at du selv læser og forholder dig til, om forsikringen er god nok for dig.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Turen arrangeres direkte af Københavns Skiklub, og er derfor ikke dækket af Rejsegarantifonden.
Tilmeldte
0 /36
Tilmeldingsfrist
01.11.2024
Åbner 15.08.2024
Tidspunkt
15.01.2025 kl. 17.00 - 19.01.2025 kl. 17.10
Sted
Skei