Der er kommet godt gang i skiløbet hver lørdag. Der er virkelig gang i den og de unge er begyndt at hygge sig samtidig med at skiløbet er i fokus.

Målet med dette miljø er i fremtiden også at skabe lidt fokus på de andre elementer på bakken som freestyle og snowboard og forhåbentlig kan vi også prøve skiskydning en dag for de lidt ældre i gruppen.

Der er mange nybegyndere og nye skiløbere helt ned til 3 år. Alle instruktører gør et godt stykke arbejde og arbejder hårdt for at få de små igang. Det er dejligt at se at de hygger sig og bliver bedre på ski.

Der er også så småt kommet flere nye medlemmer til KS - velkommen til Jer og dejligt at se jer.


Inden skiløbet varmer vi op med alle mulige forskellige øvelser der kan reflekteres til skiløb. Børnene kommer for at køre på ski, men denne opvarmning er virkelig god og det er rigtig fedt at se hvad alle kan og gør her.

Vi er begyndt at få hjælp fra klubbens egne teenagere til de helt små. De hjælper godt til og vi håber dermed også at vi kan introducere og hjælpe klubbens egne til måske en dag at tage en instruktøruddannelse.

Vi glæder os selvfølgelig alle til at komme på rigtig sne igen og se hvordan denne træning har båret frugt - for det har den helt bestemt. Der er blevet hentet mange timers skitræning for nybegynderen her, så de er klar til en rigtig skiferie.

De sidste lørdage har forældre haft mulighed for at træne Svinetræning alt imens de små træner ski.

Information findes på Facebook: https://www.facebook.com/groups/115176978556540

Seneste nyheder

Kommende events