Københavns Skiklub

KS er mange ting … 

 

Lære noget sjovt

Hvordan bliver du en bedre skiløber? Skal dine børn lære skiløb rigtigt fra starten? Hvordan skal du træne? Hvilket udstyr er bedst for dig og din familie? Bruger du pengene rigtigt? Hvordan smører du ski?

Meld dig til træning. Tag med på kursus eller en KS tur, og , spørg vore instruktører, snak med andre medlemmer. Fortæl om dine egne erfaringer.

Eremitageløbet

KS er sammen med DIF og BT med til at arrangere Eremitageløbet sammen med DIF og BT. Hvert år løber ca. 20.000 gennem Dyrehavens hjortebrøl., og det er KS’ medlemmer, der servicerer løberne på ruten. Som tak for indsatsen får vi et tilskud til drift af klubbens mange medlemstilbud.

KS træning

KS har træningstilbud for alle aldre og på alle niveauer. KS grundtræning … kører hele året med forskelligt fokus på Circle, Core, Crossfit og generel skigymnastik

KS har fem ski-ergometre af mærket Thorax Trainer i Danske Studenters Roklub, DSR, hvor der man også kan træne i romaskiner og styrke. Desuden har vi aftale med ITK2 om Ski’nBike, en effektiv kombination af Thorax Trainer og spinning.


Rulleski og langrend

Hvis du vil træne på rulleski, så har KS Danmarks bedste tilbud med fællestræning 5 gange om ugen. Hertil kommer målrettede trænings-samlinger på rulle- og langrendsski.

Instruktører

KS holder særlige uddannelses- og trænings-samlinger for vore rulle- og langrends-instruktører, og har et omfattende incitaments-program, der sikrer tilgang og kvalifikation af vore alpine instruktører.

Eliten

KS giver hvert år tilskud til talentfulde elite-løbere og samarbejder som »kraftcenter« med Danmarks Skiforbund om forskellige ungdoms- og elite-programmer.

Børnetræning

KS børnetræning kører hele året med træningsgrupper for

– »Rulleski for børn«, som peger frem mod egne træningssamlinger og konkurrencer på både rulle- og langrendsski.

– »Jeg går til ski«, men mange forskellige aktiviteter, der især retter sig mod de alpine farts-discipliner.

– »KS team Freestyle«, som især retter sig mod Snowboard og Freestyle ski.


Tage på skiture

Som KS’er Du kan du deltage på trænings-samlinger og skirejser (weekend eller hel uge), som de færreste kan arrangere bedre selv, når pris og kvalitet gøres op. Du får skiundervisning af vores danske skiinstruktører. Man har det sjovt sammen med andre og får en masse dejlige timer på ski.

Lave konkurrencer

I løbet af sommeren afholder vi rulleskiløb, og om vinteren går vi sammen med andre skiklubber om langrends- og alpine konkurrencer. Du kan deltage som 'official' og sikre at det bliver gode arrangementer. Det er sjovt at opleve løbene 'bag kulisserne'.

Løbe konkurrencer
Der er rulle- og skiløb og rulleskiløb sam alpine konkurrencer for alle aldersklasser. og du skal bare tilmelde dig.

Nogle KS'ere træner intenst for at vinde danske mesterskaber og komme på landsholdet til internationale konkurrencer.

Andre KS'ere løber stiller op for at forsvare sidste års placering i deres foretrukne danske og internationale konkurrencer.


KS bladet, KS-ski.com og sociale medier

KS-bladet udkommer ca. 3 gange om året og fortæller dig om skiløb, udstyr, træning, klubbens medlemmer og arrangementer, du kan deltage i. Skriv selv i bladet, hvis du vil fortælle noget.

Du modtager også Dansk Skiforbunds blad, som udkommer 4 gange årligt., ligger på webben og – i trykt udgave – i udvalgte sportsbutikker.

KS-ski.com er nu integreret med »Klubmodulet«, som tidligere kun var KS’ booking-site med betaling af kontingent, skiture og særlige træningstilbud.

Målet er, at KS-bladet og KS webben i fremtiden skal fungere indbyrdes komplementært med hver sit hovedfokus på hhv. den gode fortælling og de mere handlings-orienterede tilbud.

Sideløbende hermed har KS både åbne Facebookgrupper for særlige ski-discipliner og lukkede grupper, typisk for deltagere i særskilte ture, trænings-grupper o.lign. Du beder bare administrator om adgang, hvis du vil bidrage til nyhedsstrømmen, deltage i debatten, eller hvis du fx vil låne, købe eller sælge brugt udstyr eller bare søger plads i en bil til næste KS tur.


Snealarm

Hvis det utrolige skulle ske at der er sne i Danmark, kører vi løjper op med snescooter i Gribskov ved Kagerup station, Dyrehaven, Bellahøj Mark, Utterslev Mose og Jonstrup Vang. Tilmeld dig vores nyhedsmailstjeneste i højreside. Så vil du kommer du på klubbens mailingliste om sneforhold sne-melding og løjpe-status i Storkøbenhavn.

Seneste nyheder

Kommende events