Info

Familiemedlemskab er for familiemedlemmer på samme adresse. Alle i familien, der ønsker medlemskab, skal oprette en PROFIL og derefter tilmelde sig Familiemedlemskabet. Kontingentet gælder for perioden 1.5. til 30.4. i indmeldte år.

VIGTIGT: Den første, der tilmelder sig, betaler med sit kreditkort. Resten af familien skal også tilmelde sig ved at klikke på "Familie-kontingent 810 kr, men får efterfølgende en rabat på 810 kr.. Systemet holder selv rede på, at alle med den samme adresse knyttes til Familiemedlemskabet. Derfor er det vigtigt, at alle adresse-oplysninger på alle familiens medlemmer er ens ned i mindste detalje. Den mindste afvigelse: slåfejl, mellemrum, store og små bogstaver m.m gør at IT systemet opfatter adresserne som forskellige.
 

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(Jun) KONTINGENT
Betalingsplan
Helårlig
Tilmeldte
92/2000
Kort beskrivelse
Juniormedlemskab er for dem, der er under 25 år, og hvor ingen anden i familien er medlem. Er man under 18 år SKAL en forældre eller en værges navn og telefonnummer anføres i feltet "Evt. beskeder" på betalingssiden.
Pris
290 kr.
Tilmeld

(Sen) KONTINGENT
Betalingsplan
Helårlig
Tilmeldte
529/2000
Kort beskrivelse
Seniormedlemskab er for dem på og over 25 år, og hvor ingen anden på adressen er medlem. Ved flere medlemmer på samme adresse vælges Familie kontingent
Pris
540 kr.
Tilmeld

(ADM) KONTINGENT
Betalingsplan
Helårlig
Tilmeldte
30/600
Kort beskrivelse
Denne skal kun bruges hvis du har forudindgået aftale med klubben
Pris
0 kr.
Tilmeld

(Fam) KONTINGENT
Betalingsplan
Helårlig
Tilmeldte
1876/2000
Kort beskrivelse
Gælder for 2 eller flere personer med samme adresse. Resten af familien skal også tilmelde sig ved at oprette en profil, men slipper for betaling. Systemet holder selv rede på, at alle med den samme adresse knyttes til Familiemedlemskabet.
Pris
810 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder

Kommende events