Info

Hvad går du til?

Jeg går til ski’

Så starter vi op med ’Jeg går til ski’ sæsonen 15/16 med træning og ture for børn i alderen 7-16. Vi har lagt vægt på et program med fokus på koordination og balance frem mod sne-sæsonen og aktiviteter, hvor forældrene også har mulighed for at deltage, hvis de har lyst. Så vi skal køre inline, MTB og skate i efteråret. Vi deler op efter alder og færdigheder efter behov, så alle får noget ud af træningen.

 

Modul I:

3xInline skate med Inline-Skate Undervisning.dk

Kl. 12.30 – 15.00 søndag den 13. og lørdag den 19. og 26. september

Mødested: Fælledparken - kom i god tid.

Der er mulighed for at låne udstyr, hvis du ikke har dit eget.

 

Modul II:

3xMTB med Henrik A og Kim Bremer:

Kl. 12.30-14.30 lørdag den 24. og 31. oktober samt 7. november

Mødested: Klampenborg Station – kom i god tid

Der er mulighed for at låne cykel, hvis du ikke har din egen.

 

Modul III:

3xSkateboardtræning hos Carlos i port 4130 på Refshaleøen

Kl. 12.15-14.15 den 14., 21. og 28. november

Mødested: Port 4130, Refshaleøen

Der er mulighed for at låne udstyr, hvis du ikke har dit eget.

Tekstfelt: Husk alle jeg-går-til-ski’ere deler saft ud til Erimetageløbet d. 4. oktober :)

 

Træning er gratis – men tilmelding via klubmodul kræves

Udgifter til ture betales separat

 

Vi glæder os til at se jer til træning og ture!

Kontakt Søren eller Anna hvis du har spørgsmål: sp@klaradvokater.dk / 51601213 humlehuset@gmail.com / 25489017

 

Ture:

Vi gentager successen på Hafjell i uge 3 med træning og mesterskaber. Derudover bliver der også mulighed for at smutte af sted allerede i december på forlænget weekend til Hemsedal. De to weekendture er baseret på, at man har en forældre/voksen med, som er ansvarlig for en eller flere børn. Der tilbydes både snowboard og skitræning (alpin og freestyle)

Desuden igen 13+ camp i Åre med Peter og Jakob, i år i påskeugen, for dem som gerne vil prøve at være af sted uden forældre.

Tekstfelt: Uge 50 – ons</span>
     </div>
     
    </div> 
    <div id=Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen


(Teen) Jeg går til skiløb
Tid/Sted
Onsdag 16:00-19:00 Den Røde Port, ved Klampenborg St. (indgangen til Dyrehaven), Dyrehaven
Træner / instruktør: Sofie Løwenstein /
Alpininstruktør: Sofie Løwenstein /
Betalingsplan
Helårlig
Tilmeldte
0/30
Kort beskrivelse
Hej alle friske teenagerpiger i KS! Den 21. august 2019 starter et nyt træningstilbud for jer i KS. Vi er et par trænere på henholdsvis 17, 18 og 20 år, som glæder os til onsdage eftermiddage med sved på panden og smil på læben. Desuden vil Sophie Fjellvang-Sølling være lidt løsere tilknyttet holdet, men vil stå for træningen en gang i mellem. Det første stykke tid - indtil det bliver for dårligt vejr - kommer træningen til at foregå i Dyrehaven. Det bliver funktionel træning, hvor vi både laver styrke, koordination og kondition, som er vigtigt for vores skiløb. Først og fremmest bliver det bare sjov og ballade, men til tider kan det måske gå hen og blive lidt irriterende hårdt - men bare rolig... det kan også være sjovt ) Senere på efteråret får vi forhåbentligt adgang til CopenHill, hvor vi kan kombinere træning med skiløb! Vi håber på, at I lige snakker med jeres veninder om det, så vi forhåbentlig bliver en god stor gruppe allerede fra august. Vi glæder os til at se jer! Mange sommerhilsner Astrid Frandsen, Esther Bojsen-Møller, Sofie Løwenstein – og Sophie Fjellvang-Sølling. FAKTA Målgruppe: Piger mellem 12-16 år Startdato: Onsdag den 21. august, og hver onsdag derefter. Tidspunkt: kl. 17-18.30 Mødested: Den Røde Port, ved Klampenborg St. (indgangen til Dyrehaven), indtil andet meldes ud. Man kan evt. aftale at mødes på Østerport Station og tage S tog sammen. Husk: Træningstøj på til udendørs fysisk træning + løbesko + væske/energibar + godt humør og gåpåmod og evt. en veninde.
Pris
0 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder

Kommende events