Eremitageløbet fik i år et ejerskifte, som betyder, at motionsløbet nu er 100% foreningsdrevet. Der er tillige lavet et udvalg i KIF og KS, der skal sørge for at fremme løbets potentiale og højne oplevelsen ved løbet.

 

Motionsløbet er unikt!– Det er det eneste motionsløb i Danmark, der foregår i Dyrehaven. Dyrehaven blev i 1669 indhegnet af Frederik III, så hjortevildt ikke kunne springe ud. Lige siden har haven været fyldt med vildt, der færdes rundt omkring. Løberuten er selvfølgelig sikret, men oplevelse af at løbe i det fri med vildt på højre og venstre side er enestående.

 

Eremitageløbet er først og fremmest et motionsløb for alle og for hele familien med fokus på livslang motion. Det er dog også et løb, der tiltrækker eliten. I 2015 blev Dyrehaven optaget på UNESCO’S verdensarvliste, og den er kendt for Eremitageslottet og de godt 2000 hjortevildt, som bor i haven. Dyrehaven har bevaret sin ro, alt imens København er vokset omkring den. Derfor er Eremitageløbet også kendt for den smukkeste rute i Danmark.

 

Seneste nyheder

Kommende events