Velkommen til vores nye hjemmeside!

Det har været længe undervejs, men vi kan nu løfte sløret for en ny hjemmeside. En hjemmeside der gerne skulle skabe bedre overblik over de mange muligheder og aktiviteter, som tilbydes KS.

Ved generalforsamlingen i maj 2018 blev Københavns Skiklubs bestyrelse reformeret. Henrik Kofoed Jacobsen, der har siddet i bestyrelsen med ansvaret for blandt andet kommunikation i perioden maj 2014 til maj 2018. Henrik stopper heldigvis ikke helt i KS, da han stadig vil stå for vedligehold af vores langrendsløjper i Dyrehaven om vinteren. Henrik fortjener en særdeles STOR tak for hans store indsats i Københavns Skiklub gennem årene, og især for at have været drivkraften i mange projekter til glæde for medlemmerne i KS.

Det bliver Frederik Hasselbalch, alpin træner, der overtager arbejdet med kommunikation fra Henrik.

Frederiks første prioritet var at skabe overblik over klubbens aktiviteter og være med til at udarbejde en ny hjemmeside med hjælp fra Niels Holst store viden for klubbens tidligere websider og Christian Borchs store viden inden for online marketing.

Vi er nu nået til et endelige layout! - og vi er meget tilfredse. Hjemmesiden har til formål at lette orienteringen, simplificere og formidle vores aktiviteter. Det er vigtigt, at vores medlemmer er bekendt med at foreningen er frivillig. Det er derfor vigtigt, at vi alle sammen er med til at hjælpe, hvorfor vi opfordre folk til at notere eventuelle gentagende fejl og sende dem til Frederik på kommunikation@ks-ski.dk

Det nyeste ved hjemmesiden er etableringen af en kalender for hver disciplin. Idéen bag kalenderen er at strømline måde hvorpå vores arrangører indtaster træninger, begivenheder og events og ligeledes overskueliggøre det for vores medlemmer. Det er muligt at trykke på selv begivenheden i kalenderen, hvorved man kan se om arrangøren har angivet en note for eksempel, at man skal medbringe eget udstyr eller huske varmt tøj. 

Endvidere, har vi lavet en siden omkring de forsikringer som klubben er dækket af via vores medlemskab i DGI. Denne side kan man finder under ”OM KS”.

 
 
Ud over ovenstående anbefaler vi folk selv at prøve kræfter med at navigere sig rundt på siden. Dels for at lære hjemmesiden at kende, men også for at nyde simplificeringen.  
 

Seneste nyheder

Kommende events