Rulleski

Info

Al træning er aflyst på grund af Corona. Vi følger regeringes retningslinjer og åbner op for aktiviteter når det bliver tilrådet.
 

KS tilbyder rulleski-træning flere gange hver uge, så der er noget for skiløbere på alle niveauer.

Træning på rulleski er effektivt især for potentielle vasaløbere, men benyttes også af andre, der ønsker at komme i rigtig god form. Rulleski giver styrke, balance og en masse sjove oplevelser sammen med andre unge som kan lide at stå på rulleski. Holdet deltager bl.a til DM rulleski og Alliansloppet (Sverige), som er verdens største rulleskiløb.

Program

Voksentræningen har notationen (V) og ungdomstræning har notationen (U)

(her vises en kalender)

(U) (Der er, jf. ovenfor, i udgangspunktet rulleskitræning hver lørdag kl. 09:30 fra Østerfælled Torv 41, 2100 København Ø for alderen 7-17 år. For de ældre og øvede er der fra 12 år træning hver tirsdag kl. 17:30 ved Dyrhaven

Det er sådan, at vi alle lørdage, undtagen i juli, tilbyder træning, men der er ind i mellem aflysninger, især pga ture til Norge eller Sverige i vinterperioden.

Det drejer sig om uge 5 pga DM. Uge 6 og 7 pga tur til Bruksvallarna.

Lørdagen før DM lang på rulleski, det er i septemper.

Derudover er der ikke træning påskelørdag, og lørdag i efterårsferien.

Se mere om Københavns skiklubs Børne & unge langrend og rulleski under "Udlån" her på hjemmesiden 

Tilmelding

Voksentræningen har notationen (V) og ungdomstræning har notationen (U).

Portal for tilmelding til U og V:

R1: Tirsdag, klassisk begyndere R2: Tirsdag, klassisk øvede RS2 Tirsdag, skøjt begynder RS2 Tirsdag, skøjt øvede R3 Tirsdag, klassisk meget øvede 

Unge (U)

Er du nybegynder eller bare vil prøve om rulleski er noget for dig er du velkommen til træningen ved Nordic Sport den første lørdag i hver måned. Meget gerne med en tilmelding til Kåre, således at vi kan være klar til at tage imod dig. Rulleskiudstyr kan lånes i Nordic Sports butikken.

Voksen (V)

Træning på rulleski er effektivt især for potentielle vasaløbere, men benyttes også af andre, der ønsker at komme i rigtig god form. Forudsætter gyldigt KS medlemsskab, og tilmelding på det hold man ønsker at deltage på, men der ud over er det gratis.

Kontakt

Billede Navn Nummer Email

Kåre Rønhede 22 63 66 04 kaareroenhede1@gmail.com

Jesper Erlandsen
jesper@rulleskisport.dk

Kalender

Seneste nyheder

Kommende events