Klubmodul henter siden
Jeg går til ski - JGTS
2101
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

 

Lørdage 9:30 – 12:00 for de 3 – 13-årige i alle niveauer:

Kl. 9.30 lørdag morgen mødes vi klar i løbesko ved foden af butikkens tag hvor vi varmer op med funktionel træning, herunder skirelaterede øvelser for balance og styrke.

Kl. 10.00 er vi klar til at køre et par timer på ski. Når vejret er til det holder vi måske en lille snack- pause sammen.

KS stiller trænere til rådighed, og vi vil samtidig prioritere at få klubbens helt unge og kommende trænere i spil.

Om lørdagen vil der være fokus på sammenhold i klubben, træning og leg og skiglæde børnene imellem. Der vil ikke altid være specifikke skihold med klassisk instruktion som I kender det fra vintersæsonen. Vi har trænere derude der hjælper til med at sætte i gang, give input til træningsøvelser, hjælpe de små, sætte øvelser i gang og sørge for at holde sammen på det hele. Enkelte gange vil de mere klassiske skihold også være at finde.

Er man helt ny på ski er det en god idé at komme ud og være med inden det går løs på sneen. Hen imod slutningen af efterårssæsonen vil vi prioritere at få instruktører på nybegynderne så jeres små kan blive klar til div. klubture.

I starten, såvel som resten af sæsonen, forventer vi også hjælp fra jer forældre til de helt nye. Men prioriter at komme ud forbi inden en klubtur – det er rigtig godt givet ud! Og så er det også hyggeligt at hilse på hinanden.

Tilmelding:

Det kræver medlemskab af Københavns Skiklub at deltage og man skal betale den årlige ”holdbetaling” for at deltage i disse træninger. Begge opkræves i oktober.

Selve tilmeldingen til de enkelte træninger sker her via klubmodul.

Liftkort og udstyr:

Man skal selv sørge for sit liftkort. KS har lavet en aftale med CopenHill

Læs mere
JGTS aldersgruppe er: 4-16 år
Tid/Sted
Lørdag 10:00-13:40 Copenhill, Træning COPENHILL
Pris fra nu, indtil 15.10.2022.
0,00 kr.

Seneste nyheder

Kommende events