Klubmodul henter siden
Hemsedal, Norge, Uge 50, Nordkredsmesterskabet
Tilmeldingsfrist er overskredet

Skitur til Hemsedal i uge 50

NORGE 11-18/12 2022
 

Billig familietur m. fokus på børneundervisning (+5 år), mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam og Youthteam. Tilskud til hel og halvdags SkiSportDanmark træning gives til de øvede børn 7-12 år. Turen arrangeres i samarbejde mellem KS og Hareskoven skiklub.

Ugen afsluttes med Nordkredsmesterskaberne for de Danske Skiklubber.

Hemsedal kaldes med god grund ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er i en klasse for sig selv og pga. højde og pisternes orientering er der altid godt med sne.  

Traditionen tro drager de danske skiklubber til Hemsedal i uge 50, hvor både børn og voksne får formiddagstræning med klubbens dedikerede instruktører og trænere, samtidig med at klubløberne på Skiteamet, Youthteamet og Raceteamet har helddagstræning. 

Vi bor sammen på tværs af familier, laver mad og lektier sammen. I løbet af ugen vil der være mulighed for julehygge, filmaften eller andre sociale aktiviteter. 

Turen er også god til børnefamilier (+5 år) til børn som gerne vil begynde at dyrke ski som en sport – fælles for alle er, at vi at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde. 

Børne undervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski. 

Turen giver derudover mulighed for at øvede børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan prøve kræfter med heldagstræning med Skiteamets unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne, får fokus på at komme godt i gang på skiene. 

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen men stadig udvikle individuelle skifærdigheder. 

I slutningen af ugen bliver der afholdt Nordkredsmesterskaber (NKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Det er muligt for alle at deltage i konkurrencen, eneste krav er at man selv skal kunne tage en lift og køre på røde pister. Mere information og tilmelding til konkurrence kommer når vi nærmer os afrejse.

 

MålgruppeTuren retter sig mod familier med børn (+5 år) og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differenceret undervisning. For øvede børn og unge (+6 år) tilbydes heldagstræning med Skiteam,
SkitræningDer er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvede (rød pist) 6 - 16-årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.
Rejseperiode15-22 januar 2023
Ophold/transportVi bor i lejligheder tæt på pisterne og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser . Kør-selv med mulighed for at tilkøbe bus. Bustransport forgår i bus med afgang tidlig søndag morgen med ankomst søndag sen eftermiddag og hjemrejse lørdag aften med ankomst danmark tidlig søndag morgen. Turen til Trysil tager ca.10 timer. / Fælles bustransport gennemføres ved min 36 tilmeldinger.

 

Overnatning
Vi kommer til at bo i hyggelige lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed, uanset hvilket skiniveau du har, er det let at komme til og fra lejligheden. Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i lejlighederne bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer ud i god tid inden afrejse. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

  
Transport
Transport i egne biler, husk snekæder og vinterdæk. Ledige pladser kan med fordel koordineres via klubbens facebook side. 

Skiskole med klubbens danske instruktører

Der er undervisning for alle i 3 timer hver formiddag, startende mandag og til og med fredag. 

De helt små fra 5 år får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De helt små børn skal derfor være vant til at undvære mor og far i 3 timer hver dag, men skulle det knibe med at bevare energien så ringer vi naturligvis til far/mor så de kan blive hentet. Det plejer absolut ikke at ske ofte, da alle børn nyder at være på skiskole, lege i sneen og hygge sig med alle de andre børn! 

De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde af klubbens erfarne instruktører. 

For de øvede 6 – 16-årige, der selv kan tage liften og klare en rød piste, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. Dansk Skiforbund har givet et tilskud til de 7-12 årige erfarne skiløbere der gerne vil prøve at dyrke Ski som deres sportsgren – se mere under tilmeldingen. 

I uge 50 bliver der ligeledes afholdt Nordkredsmesterskaber, hvor mange skiklubber i Danmark deltager. Udover at det selvfølgelig er muligt for alle at deltage i disse konkurrencer, så er det fedt at opleve så mange dygtige danskere fra landets førende klubber! kontakt turleder hvis du eller dine børn ønsker at stille op

Om Skiteamet

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere. 

Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. 

Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her

 
Skiudstyr
Man står selv for udstyr.
 

Grundpriser

Inkluderet i prisen 

  • Ophold i lejlighed/hytte
  • 5 dage á 3 timers træning (formiddag)
Ikke inkluderet i prisen 
  • Liftkort tilkøb (muligt tilkøb)
  • Tomme senge (Frikøb af senge er tilkøb)
  • Ski- og støvleleje 
  • Forplejning og drikkevarer 
  • Transport


BESKRIVELSEPRIS
Voksen, ophold i lejlighed/hytte (+ 18 år)DKK 3.138,-
Barn, ophold i lejlighed/hytte (5-17 år)DKK 2.885,-
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads frikøb)DKK 1.316,-
Baby 0-2 år uden egen sengDKK 0,-

 

Liftkort 6-8 dage
Børn 0-6 år 0 kr.
Børn 7-17 år 1000 kr.
Børn 18-64 år 1239 kr.
Senior

1000 kr. 

Rabatter

BESKRIVELSERABAT
Rabat ved benyttelse af Skiteam træningspakke (kun ved forudkøbte pakker)DKK 1.800,-
SkiSportDanmark tilskud træning (øvede børn 7-12 år) Heldagstræning (gælder også løbere med pakke)DKK 800,-
SkiSportDanmark tilskud træning (øvede børn 7 - 12 år) HalvdagstræningDKK 500,-

Tilmelding og betaling
Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen og betal med det samme via klubmodul. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter.

  • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.
  • Husk at vælge betaling for både ophold og liftkort
  • Husk at tage stilling til træning og din skiniveau
 
Jeg ved godt det er en tung proces 
Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

Det er først-til-mølle. Der er 70 pladser. 

Arrangør: Hareskoven ski

Hvis du har spørgsmål
Så læs beskrivelsen en gang til. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive til sinecarlsen@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer

Sine og Signe

 
Tilmeldte
0 /70
Tilmeldingsfrist
01.11.2022
Tidspunkt
11.12.2022 kl. 17.00 - 18.12.2022 kl. 10.00
Sted
Hemsedal, Norge

Kommende events