Klubmodul henter siden
Hafjel, Norge, Uge 4
Tilmeldingsfrist er overskredet

SKI/SNOWBOARDWEEKEND TIL HAFJELL

NORGE 25-29/1 2023
 

Turen er for alle der gerne vil lidt mere med sit skiløb/snowboard. Turen er målrettet børn og unge. Men forældre, andre voksne og familier er også velkomne. Det er ikke en tur for nybegyndere på ski, men snowboard nybegyndere er velkomne. Børn, der kan klare sig selv (fra alder 12 år), er velkomne til at tage med, uden forældre, hvis de koordinere med nogle andre forældre.

Nyhed i år : Samarbejde med Den danske skiskole om reeksamen af BSI1 og 2 samt workshops for instruktører

 

Overnatning
Vi skal bo i lejligheder - Alpin apartment Sørlia, som ligger lige ud til pister og lifter. Der er ski in/out. Vi skal bo i 8-12 personers hytter. Hvis man kun er et par stykker kan man komme sammen med andre i en større hytte.Vi har hytterne fra onsdag kl. 16.00 til kør-selv og flyrejsende. Vi skal til gengæld være ude af alle hytterne kl. 10 om søndagen. Man koordinere selv indkøb og madlavning med dem man bor i hytte med. 

Fællesspisning torsdag aften kl. 18.00
Vi har som noget nyt arrangeret fællesspisning på Restaurant Kos, som ligger ved liftstationen, torsdag aften, for at fremme det sociale på vores klubturer. Det er inkluderet i prisen og KS giver også tilskud til dette.
 
Snowboard og skitræning i park og pister - også for voksne
Vi vil have vores egne trænere med, som vil køre almindelig tekniktræning, porttræning og træning i park. Vi laver hold for både snowboard og alpint ski. Men vi laver ikke noget begynderundervisning på ski - kun på snowboard. Vi går du fra at du selv kan tage en lift.
Der er også træning for de voksne, mens ungerne træner. 
 
Konkurrence i både alpint og freestyle
Vi arbejder på at lave et konkurrence koncept som de andre år. Det bliver et koncept, hvor man ikke skal vente vildt lang tid. Flere detaljer følger. Det bliver helt sikkert sjovt.
  
Transport 
Der er tre transport koncepter:
  • Kør-selv
  • Bus fra/til Danmark
  • Fly + Bus fra/til Gardermoen.
 
Bussen fra København 
Vi laver fælles transport i turistbus (ikke sovebus), der kører fra Danmark onsdag aften.Fra Hellerup station kl. 20.30 og Helsingør station kl. 21.00
Vi ankommer til Hafjel torsdag morgen omkring kl. 7.00, så vi er parat til at hoppe på skiene og få en hel dag på ski. (efter medbragt morgenmad)
Hjemtransport – søndag kl. 14.00 – ankomst igen i Helsingør/Hellerup – kl. 23.00 søndag (så vi alle kan komme i skole og på job :-)
 
Book selv fly og bus fra Gardermoen
Bussen kører fra Gardermoen kl. ca. 19.00 om onsdag, ankomst ca. kl. 21.30 på Hafjel. Hjemturen kører vi fra Hafjel kl.16.00 og er ca. 18.30 på Gardermoen passer med fly efter kl. 20. På vej til Hafjel stopper vi ved et indkøbscenter, så man kan købe ind til turen. Du booker selv flybilletterne. Vi anbefaler at du booker flybilletterne asap, så det kan gøres billigt. Du skal selv have styr på afbestillingsforsikring. OBS! SAS har billige ungdomsbilletter https://www.sas.dk/flyv-med-os/sas-ungdom/ eller sportsbilletter https://www.sas.dk/flyv-med-os/sportsbilletter/ som du kan bestille som medlem af Danmarks skiforbund. 
  
Teknik, porte eller parktræning
Hver formiddag fra 9,30-12 alle 4 dage. Friløb om eftermiddagene
 

Reeksamen og workshop for instruktører
Vi har i år lavet et samarbejde med Den danske skiskole om at køre reeksamen af BSI1 og BSI2 og evt. også PSI uddannelserne, hvis det er aktuelt. Vi laver også et hold for store teenagere som gerne vil være instruktører som intro til BSI uddannelse. Sidst men ikke mindst kører vi workshops for vores instruktører lørdag eftermiddag, så man kan få et brush-up. 

 

Skiudstyr
Man står selv for udstyr eller leje i Hafjell. Det er en god ide at booke på forhånd.

 

Priser:
  • Bus tur/retur Danmark: 1500 kr. (børn fra 2 år betaler fuld pris for busserne)
  • Bus tur/retur Gardermoen: 600 kr.
  • Fly (du køber selv billetter)
Liftkort, ophold, træning og middag torsdag.
Børn 0-1 år 0 kr.
Børn 2-6 år 1700 kr.
Børn 7-16 år 2500 kr.
Voksen 16+

3000 kr. 
Årskort
Hvis man har årskort til Hafjel, så skriv en note om det ved tilmelding, så refunderer jeg kostprisen efterfølgende. 

Tilmelding og betaling
Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen og betal med det samme via klubmodul. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter.

  • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.
  • Husk at vælge betaling for både ophold og transport. 
  • Husk at tage stilling til træning 
 
Jeg ved godt det er en tung proces 
Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

Det er først-til-mølle. Der er 180 pladser. Husk tilmeldingsfrist allerede 15/11 2022.
Besked om ”værelsesfordeling” og anden praktisk information forventes udsendt start januar.

Arrangør: Ruby Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nummer 206

Hvis du har spørgsmål
Så læs beskrivelsen en gang til. Du kan også tjekke http://www.hafjell.no/, der kan du også læse om indkøbsmuligheder og restauranter m.m. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive til jakob@ghisler.dk

Vi glæder os til at se jer

Jakob

 
Tilmeldte
185 /200
Tilmeldingsfrist
21.01.2023
Tidspunkt
25.01.2023 kl. 20.00 - 29.01.2023 kl. 23.55
Sted
Hafjel, Norge