Klubmodul henter siden
Wagrain, Østrig, Uge 10, 2022
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Familietur – Wagrain 2022
5. marts – 12. marts


Vil du med på familietur til Wagrain, hvor vi skal bo på Højmark Rejsers eget hotel “Hotel Kirchboden”.

Hotellet: 

Hotel Kirchboden er “kendt” som et fantastisk hotel, med et godt køkken, wellness område med svømmebad, saunaer etc., og en sammenhængende kælder med legerum og børneaktiviteter. 

Den nærmeste lift (T-lift) ligger 250 meter fra hotellet, og med kun 80 meter til skibussens stoppested, så kan man gratis komme til nærliggende byer og områder.

Værelserne har en god størrelse, og alle er med toilet, bad, pengeskab, tv og gratis Wi-Fi.

Opholdet er med ½ pension, og morgenmaden består af en stor morgenmadsbuffet med kolde og varme retter.

Aftensmaden er en 3 retters middag eller buffet, og består typisk af Salatbuffet, suppe og serveret valgfri hovedret og serveret dessert, og derudover kan der bestilles børnemenu.

Hvis du har specielle ønsker, så som Allergivenlig, Vegetar, Veganer, Glutenfri osv., så kan dette også efterkommes.

Skiundervisning:

Skiundervisning for børnene er 5 dage, og starter søndag den 6. marts, og sidste dag er fredag den 11. marts. Der er ingen undervisning onsdag den 9. marts.
Skiundervisning er som udgangspunkt uden forældre, og underviserne er KS instruktører, og starter som udgangspunkt kl. 9:30 og slutter kl. 12:00 (ændringer kan forekomme). Priserne for børn er inkl. skiundervisning af KS egne skiinstruktører.

Området:

Udforsk og oplev hele Ski Amadé med dit liftkort

Med dit liftkortet får du fri adgang til det ernorme skiområde Ski Amadé, som tydeligt kan ses i pistekortet, med mere end 350 pistekilometer fordelt på i alt 10 områder.
Blandt andet de velkendte og populære områder Flachau, Wagrain, St. Johann, Zauchensee, Flachauwinkl og Kleinarl. Så er du eventyrlysten og ønsker at udforske en masse pister på dine ferie, giver dit liftkort dig her muligheden. Alt trafik mellem områderne vil skibusserne være tilgængelig og gratis ved fremvisning af liftkortet.

Skisystemet i Wagrain udgår fra enten "begynderbjerget" Grafenberg eller Flying Mozart-liften, hvorfra du kan udforske pister i alle kategorier i det enorme skiområde. I 2013 åbnede den nye lift G-LINKhvilket betyder, at det nu er slut med at tage skibussen mellem de to bjergsider Griesskareck og Grafenberg. Det har været revolutionerende for Wagrain.
Skiområdet er nu helt sammenhængende kommer man fra St. Johan og vil videre mod Flachau, er det altså slut med lange ventetider på bussen og en tvungen tur i dalen for at komme videre.

Det betyder at man kan tage på nogle lange dagsture, hvor man får brugt tiden effektivt på ski og kommer vidt omkring. Altsammen på lækre, brede velpræparerede pister, som området er kendt for.

Pister:

  • 119 km blå pister

  • 189 km røde pister

  • 42 km sorte pister

Fakta:

  • Total pistelængde: 350 km

  • Byens højde: 850 m

  • Højeste skiløb: 2188 m

  • Længste nedkørsel: 8 km

I Wagrain er der fokus på børn. Det er utrolig vigtigt, at børns skioplevelser er positive. Derfor ligger vores børnevenlige hoteller i gåafstand fra skiliften. Liftekøerne er korte takket være et moderne liftsystem, så børnenes kræfter ikke skal bruges på at stå kø, men på ski. Desuden har man Wagrain Winter World, hvor man har lavet begynder-snowpark, skistier og tunneller rundt om i terrænnet og dermed skabt et enormt skilegeland, som børnene elsker.

Wagrain byder også på skiløb for erfarne skiløbere. Her er drømmepister til carvingkonger! Store, brede, velanlagte pister med godt udsyn, så man kan lukke helt op! En morgen i Wagrain, med et par helt nyslebne carvingski, kommer rigtigt højt på alles liste over gode skioplevelser, måske oplevelser i det hele taget! 

Forsikring

Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle unødvendige rejser, eller hvis grænserne er lukkede, vil Højmark Rejser automatisk annullere rejsen og pengene tilbagebetales.  Dette er gældende 14 dage før afrejsedato, og helt op til afrejsedatoen. 

Tryghedsforsikring

Ønsker du selv, at kunne tage beslutningen, om du vil afsted, så kan du tegne en tryghedsforsikring via Højmark Rejser. Med denne forsikring, så kan du afmelde din rejse indtil 31 dage før afrejse, og du behøver ikke angive nogen forklaring. Med denne forsikring, mister du kun depositum og forsikringsomkostningerne på kr. 250,- pr. deltager.

Tilmelding 

Du tilmelder dig ved, at betale depositum på kr. 1.700,- pr. deltager. 

Det resterende beløb opkræves november 2021

Vi skal minimum være 30 deltagere, og hvis dette ikke opnås, så vil turen blive aflyst inden 1. september og alle pengene vil blive returneret.

Turen arrangeres sammen med Højmark Rejser, som er medlem af rejsegarantifonden (1226)

Kort

Pris voksne: kr. 8.090,-
Pris barn kr. 6.440,-  inkl. skitræning

Ankomst:      Lørdag, den 5. marts 2022

Afgang:       Lørdag, den 12. marts 2022

Målgruppe:   Børnefamilier, alpin, social samvær.

Skitræning:    5 dage a ca 2½ - 3 timer til børn. Priserne for børn er inkl. skiundervisning af KS egne skiinstruktører.

Liftkort       6 dage inkluderet i prisen, med start søndag. Ekstra dage kan tilkøbes

  

Tilmeldte
8 /40
Tilmeldingsfrist
01.10.2021
Tidspunkt
05.03.2022 kl. 08.00 - 12.03.2022 kl. 08.00
Sted
Wagrain, Østrig
Tilmelding (depositum) pr. person
Total
Transport*:

Seneste nyheder

Kommende events