Klubmodul henter siden
Hafjel, Norge, Uge 3, 2021
Der er desværre ikke flere ledige pladser

SKI/SNOWBOARDWEEKEND TIL HAFJELL

NORGE 20-24/1 2021Turen er for alle der gerne vil lidt mere med sit skiløb/snowboard. Turen er målrettet børn og unge. Men forældre, andre voksne og familier er også velkomne. Det er ikke en tur for nybegyndere på ski, men snowboard nybegyndere er velkomne. Børn, der kan klare sig selv (fra alder 12 år), er velkomne til at tage med, uden forældre, hvis de koordinere med nogle andre forældre.

Nyheder i år:
 • Turen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel som er medlem af Rejsegarantifonden
 • Vi vil afholde en storslalomkonkurrence og en park event fredag aften.


Overnatning

Vi skal bo i lejligheder - Alpin apartment Sørlia, som ligger lige ud til pister og lifter. Der er ski in/out. Vi skal bo i 8-12 personers hytter. Hvis man kun er et par stykker kan man komme sammen med andre i en større hytte.Vi har hytterne fra onsdag kl. 16.00 til kør-selv og flyrejsende. Vi skal til gengæld være ude af alle hytterne kl. 10 om søndagen. Man koordinere selv indkøb og madlavning med dem man bor i hytte med. 

Fællesspisning torsdag aften kl. 18.00

Fællesspisning bliver i år på Lodgen, hvor de vil serverer dagens ret og ikke buffet af hensyn til Covid-19. Vi har ikke gjort det obligatorisk at spise med, så det er noget du kan tilkøbe. Prisen bliver 130 kr/person uanset alder.
 

Snowboard og skitræning i park og pister - også for voksne

Vi vil have vores egne trænere med, som vil køre almindelig tekniktræning, porttræning og træning i park. Vi laver hold for både snowboard og alpint ski. Men vi laver ikke noget begynderundervisning på ski - kun på snowboard. Vi går du fra at du selv kan tage en lift.
Der er også træning for de voksne, mens ungerne træner. 
 

Konkurrence i både alpint og freestyle

Vi arrangerer en storslalom konkurrence og en park event. Det bliver et koncept, hvor man ikke skal vente vildt lang tid og hvor man både kan prøve porte og park. Flere detaljer følger. Det bliver helt sikkert sjovt.
  

Transport 

Der er tre transport koncepter:
 • Kør-selv
 • Bus fra/til Danmark
 • Fly + Bus fra/til Gardermoen.
 
Bussen fra København 
Vi laver fælles transport i turistbus (ikke sovebus), der kører fra Danmark onsdag aften.Fra Hellerup station kl. 20.30 og Helsingør station kl. 21.00
Vi ankommer til Hafjel torsdag morgen omkring kl. 7.00, så vi er parat til at hoppe på skiene og få en hel dag på ski. (efter medbragt morgenmad)
Hjemtransport – søndag kl. 14.00 – ankomst igen i Helsingør/Hellerup – kl. 23.00 søndag (så vi alle kan komme i skole og på job :-) Bussen kører underforudsætning af at der 30 tilmeldte.
 
Book selv fly og bus fra Gardermoen
Bussen kører fra Gardermoen kl. ca. 19.00 om onsdag, ankomst ca. kl. 21.30 på Hafjel. Hjemturen kører vi fra Hafjel kl.15.00 og er ca. 18.30 på Gardermoen. På vej til Hafjel stopper vi ved et indkøbscenter, så man kan købe ind til turen.Bussen kører under forudsætning af at der er 25 tilmeldte.
Du booker selv flybilletterne. Vi anbefaler at du booker flybilletterne asap, så det kan gøres billigt. Du skal selv have styr på afbestillingsforsikring. OBS! SAS har billige ungdomsbilletter https://www.sas.dk/flyv-med-os/sas-ungdom/ og Sportsbilletter som giver dig mulighed for at tage gratis baggage og ski med. Du kan læse her hvordan du booker sportsbilltterne.
 
  Udrejse Hjemrejse
 

Norwegian 1700 19.40
SAS 1700  20.05
 
 

Teknik, porte eller parktræning for både ski og snowboard

Hver formiddag fra 9,30-12 alle 4 dage. Friløb om eftermiddagene
 

Skiudstyr

Man står selv for udstyr, book enten klubbens skiudstyr eller i selve Hafjel
 

Priser:

 • Bus tur/retur Danmark: 1000 kr. (børn fra 2 år betaler fuld pris for busserne)
 • Bus tur/retur Gardermoen: 500 kr.
 • Fly (du køber selv billetter)
Liftkort, ophold og træning.
Børn 0-2 år 0 kr.
Børn 3-6 år 1450 kr.
Børn 7-17 år 2250 kr.
Voksen 18+ 2850 kr.
Middag på Lodgen 130 kr.
 

Tilmelding og betaling

Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen og betal med det samme via klubmodul. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter.

 • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.
 • Husk at vælge betaling for både ophold og transport. 
 • Husk at tage stilling til træning 
 
Jeg ved godt det er en tung proces 
Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

Det er først-til-mølle. Der er 140 pladser. Husk tilmeldingsfrist allerede 27/11 2020.
Besked om ”værelsesfordeling” og anden praktisk information forventes udsendt start januar.

Din sikkerhed ved bestilling

Du kan trygt bestille din rejse nu! Vi oplever store forandringer på vores rejsemuligheder i denne tid, og vi har derfor indført muligheden for at bestille rejserne allerede nu, med mulighed for frit at annullere rejsen frem til den 1. oktober.

I øjeblikket planlægger vi skisæsonen 2020-21 ud fra den forventning, at Coronakrisen kommer under kontrol, således at vi igen kan rejse frit i Europa. Vi følger hele tiden situationen, og tilpasser os efter dette. Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Snowtravel er medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr. 3292

Hvis du har spørgsmål
Så læs beskrivelsen en gang til. Du kan også tjekke http://www.hafjell.no/, der kan du også læse om indkøbsmuligheder og restauranter m.m. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive til MetteLundski@gmail.com

Vi glæder os til at se jer

Jakob Ghisler og Mette Lund

 
Tilmeldte
150 /150
Tilmeldingsfrist
27.11.2020
Tidspunkt
20.01.2021 kl. 20.00 - 24.01.2021 kl. 23.55
Sted
Hafjel, Norge
Ophold, liftkort - 0-2 år
Ophold og liftkort 3-6 år
Ophold og liftkort 7-18 år
Ophold og liftkort Voksen 18+
Bus fra/til Danmark
Bus fra/til Gardermoen
Kører selv
Fællesspisning på Lodgen
Total
Jeg ønsker Undervisning i*:
Skierfaring*:

Seneste nyheder

Kommende events