Klubmodul henter siden
AFLYST - Tjekkiet 2021, Pec Pod Snezkou
Københavns Skiklub inviterer igen skitur til Tjekkiet. Prøv noget nyt, tag med i bussen, sæt dig i sædet fredag aften med en øl og spar på dine mentale kræfter, til du skal klikke skiene på morgenen efter i skovklædte, bløde bakker midt i Europa. Et perfekt sted til børnefamilieturen.
 
 
 
Vi har i samarbejde med Jeres Skirejser på ny arrangeret en familieskitur til Tjekkiet. Denne gang går turen til flækken Velka Upa, der ligger i Pec Pod Snezkou-dalen, en del af Cerna Hora-området. Det er et område, der er på størrelse med Kvittfjell og stort set lige så langt fra Danmark. Det ligger midt i Europa med fastlandsklima, dvs. der er en ganske koldt og snesikkert, ikke så højtbeliggende og derfor heller ikke så vindfuldt. Så når sneen falder, er det lodret ned. Og der bliver den liggende, enten på pisten eller uden for, indtil en dansker fra Københavns Skiklub finder den. 
 
Med andre ord et fremragende område til dem, der gerne vil spare lidt på liftkortet, logi og forplejning, og hvis behov ikke kræver 100 km alpine pister at boltre sig på. Til gengæld er det ikke så smooth som i Alperne. Man skal med bus for at komme op i bunden af dagen, hvor de fleste lifter her. Og de i alt fem områder i Cerna Hora-området er forbundet med bustransport eller bæltekøretøj. 
 
Der er arrangeret to ture med hhv. otte skidage med afgang 12.2 og hjemkomst den 21.2 og fem skidage med afgang 12.2 og hjemkomst 18.2. Vi tilbyder dermed noget for alles smag og pengepung. Er du usikker på om Tjekkiet er noget for dig, så tag turen på fem dage. Går du all in, så er det bare med at tilmelde sig otte dage. Turene er arrangeret for at gøre det muligt for alle at komme på ski, hvor fokus er på skiløbet, undervisning, samvær og fællesskab snarere end på feinschmecker-hoteller og Michelin-restauranter. Du kan se en samlet oversigt over priser og datoer i skemaet neden for.
 
Turene er henvendt til familier, der skal på ski i vinterferien i uge 7. Der er plads til alle, både unge og gamle, singler, doubler, seniorer, empty nestors og familier. Vi har en træner med hjemmefra til langrendsundervisningen. Alpintræningen sker enten vha vores egne trænere i klubben eller de tjekkiske. De mindste børn får også tjekkisk skilærer, men bliver støttet af et par danske piger på 14-15 år.  


NB: Læs om dine rettigheder ifm. afbestilling her: https://jeresskirejse.dk/covid-19-coruna-og-rejser/
  
Om området
I området er der 41 km alpine pister fordelt på fire områder Cerny Dul, Janske Lazke, Pec og Velka Upa. Mellem disse områder går der bus eller bæltekøretøjer. Områderne har en passende størrelse og afstand mellem hinanden, så man kan være i to områder på en dag. Der er 84 km langrendsløjper i forskellig sværhedsgrad, der bugter sig igennem terrænet i både skov og åbent landskab, bjergtoppe og dale. Der er 43 lifter i alt. Over 80 % af pisterne er dækket af snekanoner. Området rummer pister i alle sværhedsgrader, snowparkfaciliteter og en 100 år gammel kælkebakke på over 3,5 km.
 
Læs mere om ski i Cerna Hora-området her: https://jeresskirejse.dk/ski-tjekkiet/ski-i-tjekkiet/
 
Vi skal alle bo på tre stjerne-hotellet Relax, der har en børnebakke og træklift i baghaven. Skal man ind i bunden af dalen med de fleste lifter, kræver det en gåtur hen til busstoppestedet og 10 minutters kørsel. 
 
 
 
 

Tur 1: Otte skidage

Tur 2: Fem skidage

Voksen over 11 år

5790

4990

Barn 6-11 år

3990

3390  

Barn 0-5 år

790

790

Skiskole og administrationsgebyr  

900     

900

Liftkort 8. dag (købes i området) Nb. cirkapris

260

ikke relevant

Skileje (cirkapriser)

400 (7 dg) /450 (8 dg)

300

Hjelmleje (cirkapriser)

175 (7dg) / 200 (8 dg)

125

Afgang fra Kbh H (endelig afgangstid tilgår)

12.2 kl. 17

12.2 kl. 17

Hjemkomst Kbh H (cirkaankomst)

21.2 kl. 10

18.2 kl. 10.

Skiskole

4x2 timer inkluderet:

13.2. Eftermiddag

14-16.2 Formiddag

4x2 timer inkluderet:

13.2. Eftermiddag

14-16.2 Formiddag

Liftkort

Syv dage inkluderet

Fem dage inkluderet

Overnatning og halvpension

Hotel Relax: Syv nætter

Hotel Relax: Fire nætter

Transport med bus med vippesæder tur-retur

Inkluderet

Inkluderet

Afgifter til Rejsegarantifonden og alle skatter og afgifter

Inkluderet

Inkluderet

 
Tilmeldingsproces  
1. Tilmeld dig turen ved indbetaling af depositum til KS med dit medlemslogin. Dette depositum dækker administrationsgebyr til KS på 100 kr og 800 kr for skiskole. Dette beløb er obligatorisk for alle, uanset om man ønsker skiskole eller ej, jvf. KS'''''''''''''''''''''''''''''''' politik på området. Marker ved din tilmelding om du ønsker at deltage i skiskolen, så vi kender behovet.
2. Du modtager mail med betalingsoplysninger fra rejsebureauet ifm. betaling af depositum og restbetaling til bureauet, afbestillingsbetingelser mv.
 
Husk
Når du tager på ski med Københavns Skiklub, er du på klubtur sammen en masse børn og voksne, der bidrager med til at gøre det til en god tur for alle. 
 
Tilmeldte
29 /50
Tilmeldingsfrist
10.12.2020
Tidspunkt
12.02.2021 kl. 17.00 - 21.02.2021 kl. 10.00
Sted
Pec Pod Snezkou
Depositum pr. person, 900 kr. alle aldre og ture
Bruges ikke: Ekstra felt 1
Bruges ikke: Ekstra felt 2
Bruges ikke: Ekstra felt 3
Total
Din tilmelding til lang eller kort tur*:
Skiskole*:
Niveau til skiskole*:
Medbringer egne ski /board*:

Seneste nyheder

Kommende events