Klubmodul henter siden
Vålådalen, Sverige, Uge 15, 2020
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Før-Påske-langrend med skøjt og skiskydning!

Har du lyst til en sidste skitur inden foråret for alvor får fat?! Og måske samtidig snuse lidt til både skøjt og skiskydning? Så skal du tage med på denne åbne tur, hvor du får 5 næste fulde skidage og bekvem direkte transport med nattog.
 

Svenske Vålådalen Fjällstation er kendt for både sit gode køkken og for en meget høj grad af snesikkerhed både i starten og ikke mindst i slutningen af skisæsonen.
 
Hvis det lyder tiltalende, og du måske samtidig har lyst til at prøve at stifte nærmere bekendtskab med skøjt og/ eller skiskydning, så er det her lige turen for dig!
 
Påsken falder igen i år ret sent, men Vålådalens placering har gjort, at der har været godt med sne længe. Samtidig gør området et stort arbejde med sneen, så der traditionelt er gode skispor helt frem til starten/ midten af maj måned. Ikke mindst oppe på fjeldløjperne og på deres stadionløjper, hvor der siden midten af oktober har ligget en god base af kunstsne.
 

Dagsprogram

Turen arrangeres i et samarbejde mellem Københavns Skiklub og BallerupBiatlon, så der vil være flere muligheder for at deltage i intro-træninger til både skøjt og skiskydning med kyndige instruktører. Det præcise dagsprogram vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt, når antallet af deltagere er kendt. Som udgangspunkt vil der være mulighed skøjteteknik om formiddagen og skiskydning om eftermiddagen.
 
Turen er åben for alle, der er medlemmer af en skiklub under Danmarks Skiforbund.
 
Sidste tilmeldings- og betalingsfrist
Modsat sidste år har der desværre været en overraskende stor og tidlig interesse for især udrejsedagen med Snälltåget. Det betyder, at det kun har været muligt at reservere et begrænset antal pladser på udrejsen. Disse pladser i toget tildeles efter først-til-mølle, og man skal derfor ikke vente for længe med at tilmelde sig!
 
Ønsker man at erstatte togrejsen med at flyve frem og tilbage til Åre/ Østersund, så er det en oplagt mulighed! Der findes flere daglige flyafgange fra København til Åre/ Østersund med en kort mellemlanding i Stockholm. Fra lufthavnen i Åre/ Østersund går der busser i retning mod Vålådalen (ca. 2 timers tranfer) eller det er muligt at bestille taxi-transfer.
 
Lørdag den 14. marts via denne tilmeldingsside!

Pris

Voksne: 5.500,- (tillæg for enkeltværelse)
Børn (6 - 15 år): 3.800,-

Prisen inkluderer:
transport tur/retur med liggevogn fra Malmø station (non-stop), 4 overnatninger på Vålådalen Fjällstation med fuldpension og 3-retters menu hver aften inkluderet. 5 dage på ski incl mulighed for instruktion på skøjt om formiddagen og skiskydning om eftermiddagen, ammunition og lån af rifler til skiskydning, gratis liftkort til Vålådalens Fjällstations egen børnevenlige liftbakke (750 meter lang). Derudover er der fri adgang til centrets store sportshal, træningscenter, spabade, saunaer og øvrige faciliteter.
 

Rejseplanen er:

Lørdag den 4. april kl. 16.30, Afgang fra Malmø Station med Snälltåget med liggepladser i 6 mands-kupéer. Ankomst næste morgen kl. 7 til Undersåker Station, hvor vi bliver hentet af personalet fra Vålådalen Fjällstation og transporteret det sidste stykke.


Hjemrejsen sker torsdag den 9. april klokken 16.30 fra Undersåker station med Snälltåget. Hjemkomst til Malmø station fredag den 10. april klokken 07:00 (det kan blive lidt senere pga. planlagt sporarbejde ned gennem i Sverige). På den måde er man hjemme i tiden til eventuelle andre arrangementer i selve påskedagene.
Tilmeldte
13 /16
Tilmeldingsfrist
02.03.2020
Tidspunkt
04.04.2020 kl. 16.00 - 10.04.2020 kl. 08.00
Sted
Vålådalen, Sverige
Voksen, fyldt 15 år
Barn, under 15
Medbringer egen riffel (transport)
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyheder

Kommende events