Klubmodul henter siden
Tjekkiet, Uge 7, 2020, Janske Lazne
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Joh, man kan godt få godt skiløb i Tjekkiet.
 
Prøv det i uge 7, 2020.
 
 
 
 
 

Københavns Skiklub inviterer igen skitur til Tjekkiet. Prøv noget nyt, tag med i bussen, sæt dig i sædet med en øl og spar på dine mentale kræfter, til du skal klikke skiene på 10 timer senere i skovklædte, bløde bakker midt i Europa. Et perfekt sted til børnefamilieturen. 

Vi har i samarbejde med Jeres Skirejser på ny arrangeret en familieskitur til Tjekkiet. Denne gang til Cerna Hora, et område større end de norske områder, men stort set lige så langt fra Danmark. Et ideelt område til dem, der gerne vil spare lidt på liftkortet, logi og forplejning, og hvis behov ikke kræver 100 km alpine pister at boltre sig på. Til gengæld kan man nyde en tjekkisk øl til frokost til 10-15 kr. Eneste aber dabei er, at kaffen er dyrere end øllet og næppe lige så god. 
 
Turen med bus har mulighed for otte fulde skidage. Afgang fra København er fredag den 7. februar 2020 og hjemkomst søndag den 16. februar om morgenen. Turen er henvendt til familier, der skal på ski i vinterferien i uge 7. Der er plads til alle, både unge og gamle, singler, doubler, seniorer, empty nestors og familier, og vi går efter at have både trænere til alpinister, snowboardere, langrendsløbere og telemarkere.

Om området
I området er der 41 km alpine pister fordelt på fire områder Cerny Dul, Janske Lazke, Pec og Velka Upa. Mellem disse områder går der bus eller bæltekøretøjer. Områderne har en passende størrelse og afstand mellem hinanden, så man kan være i to områder på en dag. Der er 84 km langrendsløjper i forskellig sværhedsgrad, der bugter sig igennem terrænet i både skov og åbent landskab, bjergtoppe og dale. Der er 43 lifter i alt. Over 80 % af pisterne er dækket af snekanoner. Området rummer pister i alle sværhedsgrader, snowparkfaciliteter og en 100 år gammel kælkebakke på over 3,5 km. Der er muligheder for de flestes smag. Læs mere om området her: https://jeresskirejse.dk/ski-tjekkiet/ski-i-tjekkiet/ 
 
Vi skal bo på tre stjerne-hotellet Penzion Adelka, der ligger i byen Janske Lazke. Adelka ligger 200 meter fra Tjekkiets eneste kabinelift. Adelka har en stor restaurant med legerum til børn, sauna, udendørs jacuzzi. Et rigtigt godt gruppehotel, der serverer buffet til morgenmad og portionsanretninger til aftensmaden. Der er værelser af forskellig størrelse på pensionatet med plads til 42. 
 
Skiskole
Vi håber på at kunne få klubbens egne instruktører med på turen. Hvis ikke, bruger vi den lokale engelsksprogede skiskole. Her inddeles man efter niveau og kommer ud på bakkerne, efterhånden som man bliver tryg på skiene. Der er planlagt undervisning i 5x2 timer, søndag-torsdag formiddage. Skiskolen ligger 300 meter fra pensionatet. 

Der er mulighed for skiskole både til alpin og snowboard. Telemarkundervisning kan tilbydes ved 7-8 tilmeldte telemarkere, mens langrendsundervisning ligeledes er mulighed med 7-8 tilmeldte, der ønsker dette.

Transport
Udrejse med bus: Afgang fredag den 7. februar kl. 17.00 fra København, ankomst Janske Lazke lørdag den 8.2 kl. 9.00.
Hjemrejse den 15.2 ca. kl. 20.00. Ankomst Kbh kl. 9.00 den 16.2.
 
Priser
Voksen: 6650
Barn 6-11: 4200
Barn 4-5 år: 1600
Barn 0-3 år: 800
 
Inkluderet i prisen er:
Transport med bus med vippesæder tur-retur.
Syv dages liftkort (8.2-14.2).
5x2-timers skiskole. 
Syv nætters overnatning på Penzion Adelka med halvpension
Afgifter til Rejsegarantifonden 
Alle skatter og afgifter.
 
Der er mulighed for at tilkøbe enkeltværelse og opnå kør-selvrabat. 
 
Andre priser 
Liftkort den 8. dag koster 260 kr og kan bestilles via tilmeldingen eller købes på dagen. Det gør ingen forskel i pris, da området ikke udsteder liftkort på otte dage.
Skileje, leje af støvler, stave og hjelm skal foregå via hotellet op betales derigennem.
Leje af støvler og ski koster for 400 og 470 kr for hhv. syv og otte dage. Leje af hjelm koster 175/200 kr.  
 
Hvis du ønsker leje af udstyr, skal du i tilmeldingsformularen skrive støvlestørrelse, højde og niveau på personen. Så formidler vi det videre til hotellet.   

Tilmeldingsvejledning
Din tilmelding foregår via klubmodul. Hvis I tilmelder jer som familie, skal alle i familien tilmeldes enkeltvis med navn, alder, adresse, telefon og email. Dvs. først logger du ind på din egen profil, markerer depositum og betaler. Derefter logger du din profil ud og logger det næste familiemedlem ind, markerer depositum og betaler. Og så fremdeles. Det er vigtigt med enkeltvis tilmelding med navn, adresse mv. så vi kan give navne og alder videre til rejsebureauet, som så kan give det videre til hotellet. Endvidere skriver du disciplin: Langrend, alpin, telemark eller snowboard. Skriv også om du ønsker skiskole, dit niveau og om du skal have ski med i bussen. 

Turen kræver medlemsskab af København Skiklub. Er du en familie skal du oprette familiemedlemskab og melde alle familiemedlemmer i ind klubben. 
 
Tilmelding skal foregå senest 1. oktober og registreres på klubmodul samtidig med indbetaling af depositum på 1000 kr. pr. deltager. Restbetalingen skal falde ultimo december.

Ved tilmelding og betaling af det fulde depositum inden 10. august opnås en rabat på 300 kr pr. person. Rabatten fratrækkes ifm. restbetalingen.
 
Der er plads til 42 personer på hotellet, som vi satser på at fylde op med KSere.
Spørgsmål til turen rettes til Eskil Sørensen på eskilwsorensen@gmail.com.
Tilmeldte
0 /42
Tilmeldingsfrist
01.10.2019
Tidspunkt
07.02.2020 kl. 17.00 - 16.02.2020 kl. 09.00
Sted
Janske Lazne
Depositum pr. person, 1000 kr. ALLE ALDRE
Restbeløb, Voksen: 5.650
Restbeløb, barn 6-11 år: 3200
Restbeløb børn 4-5 år: 600
Restbeløb, barn 0-3 år: 200 trækkes fra
Kør-selv rabat børn (op til 11 år) 750
Kør-selv rabat pr. VOKSEN: 1.000 kr
Liftkort den 8. dag (15.2): 260 kr
Enkeltværelsestillæg: 1400
Total
Navn*:
Fødselsdato og år*:
Adresse*:
Email*:
Mobil*:
Ønsker leje af ski og støvler*:
Ønsker leje af hjelm*:
Skidisciplin*:
Ønsker skiskole*:
Skiniveau*:
Medbringer ski i bus*: (10)
Værelsesstørrelse*:
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyheder

Kommende events