Klubmodul henter siden
Folge Fonna sommerski - freestyle og alpin

Solen går knap ned og parken på Fona er en af de bedste sommer set-ups i Europa. 

Hver formiddag er der coaching på hold inddelt i niveau. 6 ski dage og overnatning med fuld pension venter.

I juli måned summer det af aktivitet ved Folge Fona, både i parken og nedenfor gletcheren med vandrampe, skate- og trampolinområde. Man kan også pakke fiskestangen med og få nogle uforglemmelige timer ved fjorden med den smukkeste udsigt.

Når vejret tillader det, er der rig mulighed for at bade i havet sidst på eftermiddagen og ud på aftenen. Der udover kan man nyde det helt unikke smukke landskab smeltet sammen af søer, bjerge og gletcher.

Campen er for alle der brænder for at shredde i freestyleparken uanset om du er begynder eller øvet. Er du under 14 år, skal du rejse med en forældre eller anden person over 18 år.

Alpin er også meget velkomne - dog uden træning. 

Folge Fonna Gletcheren ligger 915 km fra København og øst for Bergen i Norge. Vi skal bo i byen Jondal, som ligger lige ved Hardangerfjorden.

Det tager ca 20 minutter i bus fra Jondal til Folge Fona gletcherenm hvor snowparken ligger.

Parken er opført i fuld størrelse i juli, og nogle af Norges bedste freestyle riders holder til her flere måneder over sommeren. Parken bliver hvert år kåret til en af de bedste freestyleparker på sommersne.

Ophold

Vi skal bo på Folgefon Gjestetun. Værelserne har enten eget bad og toilet, eller deler med et andet værelse. Vi spiser morgenmad og aftensmad på Gjestetun. Der er mulighed for at lave frokostpakker og tage med på gletcheren.

http://www.folgefonn-gjestetun.no

Afrejse og hjemrejse

Vi tager afsted med bus søndag d. 7. Juli om eftermiddagen og vender hjem til Danmark søndag d. 14. Juli om formiddagen.

For mere information kontakt Anna humlehuset@gmail.com / 25489017. 
 
Tilmeldte
2 /20
Tilmeldingsfrist
14.06.2019
Tidspunkt
07.07.2019 kl. 16.00 - 14.07.2019 kl. 12.00
Sted
Folge Fonna gletcher
Talentholdspris
Ungdom/voksen
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyheder

Kommende events