Klubmodul henter siden
Trysil, Norge, Uge 3, 2019, Port-træningstur
Opret en profil eller log ind

Porttræningstur til Trysil Norge

NORGE 12-19/1 2019

 
Tilmeldingsfrist 15/1
 
Turen er for alle der gerne vil blive bedre til at køre porte og deltage i Sjællandsmesterskaberne. Der er kun porttræning og ingen tekniktræning på denne tur. Det er ikke en tur for nybegyndere. Børn, der kan klare sig selv (fra alder 12 år), er velkomne til at tage med, uden forældre, hvis de koordinere med nogle andre forældre.
 
Overnatning 
Vi skal bo i hytter, tæt på lifterne i det område der hedder Trysil Højfjellssenter/Fageråsen. Vi skal bo i 6 personers hytter. Vi har hytterne fra lørdag kl. 16.00. Vi skal til gengæld være ude af alle hytterne kl. 10 om lørdagen. Man koordinere selv indkøb og madlavning med dem man bor i hytte med.
 
Fællesspisning torsdag aften kl. 18.00
Vi har som noget nyt arrangeret fællesspisning på Fjellstuen torsdag aften, sammen med den korte tur til Trysil, for at fremme det sociale på vores klubturer. Det er inkluderet i prisen og KS giver også tilskud til dette.

Porttræning
Der er porttræning hver dag (2 gange om dagen) med Charlotte Lemgarth/Henrik Kirk som cheftræner. Der er ikke almindelig teknik træning på denne tur.

Sjællandsmesterskaber i både alpint og freestyle
Turen arrangeres i forbindelse med Sjællandmesterskabet i Alpin og freestyle (under skiforbundet). Vi forventer at alle der deltager i denne tur stiller op i både Storslalom og slalom. KS betaler startgebyret for både børn og voksne, hvis man stiller til start. Hvis man ikke stiller op uanset årsag - betaler man selv 

Transport
Det er en "kør selv" tur. Fælles transport vil så vist muligt bliver arrangeret. Skriv hvis du/I har behov for transport.

 

Priser 

  Uden Liftkort

 Med Liftkort 7d

 Under 7 år 1100 1100
 Ungdom 7-17 år 1100 2200
 Voksen  1100 2450
 
 
Tilmelding og betaling

Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen og betal med det samme via klubmodul. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter.

  • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.

Jeg ved godt det er en tung proces.

Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

Besked om ”værelsesfordeling” og anden praktisk information forventes udsendt start januar.

 

Hvis du har spørgsmål
Så læs beskrivelsen en gang til. Du kan også tjekke https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/ der kan du også læse om indkøbsmuligheder og restauranter m.m. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive til niels.from@boehringer-ingelheim.com

Vi glæder os til at se jer

Niels og Henrik 
Tilmeldte
11 /30
Tilmeldingsfrist
06.01.2019
Tidspunkt
12.01.2019 kl. 16.00 - 19.01.2019 kl. 11.00
Sted
Trysil, Norge
0-7 år Ophold inkl. liftkort der er gratis
Ungdom 7-17 år - 7 dage ophold og liftkort
Ungdom 7-17 år ophold og uden liftkort
Voksen - 7 dage - ophold uden liftkort
Voksen - 7 dage - ophold og liftkort
Total
Deltager i konkurrence*:
Transport*:
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyheder

Kommende events