Klubmodul henter siden
2025 uge 01, Val Dísere, Frankrig, alpint
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

2025 uge 01 - Val Dísere, Frankrig - Alpin nytårs klubtur  inklusiv ½-pension og fly (28. december, Kastrup).

Turbeskrivelse og deltagere

Nytårsturen går til det store skiområde Espace Killy, som har over 300 km pister og 200 lifte, hvorfor turen er målrettet de bedre skiløbere fra niveau øvet og opefter. Der er ikke planlagt aldersopdelt undervisning, hvorfor alle indgår på samme hold i forhold til skiniveau. Vi forventer derfor at målgruppen er individuelle skiløbere, par og familier med større teenagere, der ønsker ophold i en skøn atmosfære, som indbyder til velfortjent afslapning, hyggelige stunder i baren og gode middage. Hotellet er nyrenoveret og moderne med en luksuriøs alpestemning. Val d’Isère ligger i 1850 meters højde og det giver optimale sneforhold og en høj snekvalitet.

Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der vil være undervisning med i alt minimum 9 timers undervisning. Det endelige program vil afhænge af deltagerantal og fordeling på skiniveau. Eftersom det er et stort skiområde, med liftkort til Tignes og Val D’Isere, som vi gerne vil udnytte, så vil der blive aftalt mødested til frokost, hvor vi også har mulighed for at spise sammen. Om eftermiddagen kan der aftales uformelle ture frem til eftermiddagskaffen, en øl eller et glas vin ude i terrænet ved en hyggelig hytte - og Turlederen vil stå sammen med dem som har lyst til lifterne lukker. Det giver også mulighed for at løbe sammen  resten af dagen og udnytte effekten af undervisningen og at vi rejser sammen som klub. Vi fortsætter det gode samvær om aften på det lækre hotel i henholdsvis baren og i restauranten.


Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax). Træningen vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og du  får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 

Området, ophold og forplejning

Skiområdet Esoace Killy er et af de mest populære og alsidige skiområder i Frankrig, og omfatter både Val d’Isere og Tignes. Skiområdet har over 300 km pister og 200 lifter, som tilbyder noget for alle niveauer og stilarter af skiløbere og snowboardere. Skiområdet er opdelt i flere landsbyer, som hver har deres egen charme og atmosfære. De mest kendte er Val d’Isere, Tignes Le Lac, Tignes Val Claret, Tignes 1800 og Tignes Les Brevieres. Skiområdet er kendt for at have en lang sæson, som strækker sig fra december til april, og nogle gange endda til maj eller juni. Det skyldes, at skiområdet har en høj beliggenhed og en stor gletsjer, Grande Motte, som ligger i 3550 meters højde. Her kan man nyde fantastisk udsigt og udfordrende pister, som er blandt de bedste i Europa.

Langley Ski Lodge Victors er en bekvem indkvartering i centrum på en af eftertragtede gader i Val-d’Isère, og kun 2 minutters gang fra skilifterne. Værelserne på Langley Hôtel Victors er enkelt indrettede og har eget badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler. Der tilbydes gratis WiFi på fællesområderne. Hotellets restaurant serverer internationale retter til middag, og der er også en livlig bar. Du kan nyde en kontinental morgenmad hver dag. Victors er kendt for sine cocktails og hyggelige atmosfære, som serveres i den populære var,  hvorfor det er perfekt til skientusiaster.


Transport

Turen er inklusiv fly tur/retur med Swiss Air til Geneva og transfer til Val-d’Isère; med afrejse 28. december og hjemrejse 4. januar. Mere information på vej!

Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris

Enhedspris i dobbeltværelse med balkon

Kr. 18.100,-

Det er muligt at få 4-personers familierum med adskilte soverum, men ingen balkon - spørg turleder.

Hvad er med i prisen?


Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

  • Ophold i delt værelse i 7 nætter på hotel med ½ pension

  • Transport med fly og transfer

  • 6 dages liftkort

  • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling

  • Bidrag til Rejsegarantifonden

  • Alpin skiundervisning fra klubbens instruktører (skiniveau øvet og højere)


  • Frokost

  • Drikkevarer

  • Skileje (kan tilkøbes)Tilkøb/rabat


Beskrivelse

Pris (kr.)

Frikøb af seng i dobbeltværelse

Kr. 3.395,-

Ekstra liftkortdage (halve dage)

Pris på vej, hvis muligt


Udstyrsleje (Priser kommer senere)

Hotellet har egen udlejning af skiudstyr af høj kvalitet. Kan reserveres på forhånd i forbindelse med tilmelding, men betales individuelt på stedet, hvor forskellige opgraderinger kan være muligt. det er også muligt at leje hjelm.

Beskrivelse

Pris (kr.)

Guldpakke 6-7 dage


Guld, kun ski, 6-7 dage


Sølvpakke, 6-7 dageTilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding med depositum kr. 2.000 pr. person sker ved at fortsætte tilmeldingen på denne side. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.

Restbeløb:

Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Turen er planlagt til at være 21 betalende deltagere, men vil også kunne afvikles ved færre deltagere. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.

Der er ikke valutakurs risiko, da prisen er aftalt med LANGLEY og ligger fast i DKK.


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Jacob Grosmann-Huang

Mail:

Jacob.gh@gmail.com 

Telefon:

2170 0350

Hilsen fra turleder:

Hej KS-skiløber!

Du kan se frem til en fantastisk skioplevelse på denne Juletur til Tignes og et dejligt hotel med lidt luxus, der bare gøre after-ski oplevelsen til noget særlige. Mit alpine skiløb har jeg lært i KS og besøgte for første gang Tignes tilbage i 1992, hvor skibyen var anlagt som en ultra-moderne skiby i 2100 meter højde, og næsten 400 højere i forhold til den 100 år gamle klassiske skiby i Val D’Isere. Jeg har stået på ski med mine egne børn, tvillingerne Lea & Samuel, siden de var 4 år, skiture til Norge, Sverige, Østrig eller Frankrig har været en fast bestandel af kalenderen de sidste 14 år med børn i alle aldre og med skiundervisning på alle niveauer. Mine alpine ski-værdier er risikofrit sikkert og stilfuldt skiløb, hvor teknik, fart og leg forenes i glæden ved at mærke bjergenes fantastiske storhed og dragende skønhed, og hvor vi i KS sammen kan inspirere hinanden til udvikling af dit alpine skiløb, så du når dit fulde potentiale, og præstere mere end du tidligere troede du kunne! 

Instruktør Ansvarlig:


Ansvarlig for undervisningen ikke fundet endnu


Forsikringer og rejsegaranti


Idrættens Rejseforsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.


Ansvarlig for rejsearrangementet/ teknisk arrangør

Langley Rejser ApS er den ansvarshavende part, der leverer ydelserne, som er inkluderet i rejsen, og ikke Københavns Skiklub. Københavns Skiklub varetager alene skiinstruktionen på turene. Herudover faciliterer Københavns Skiklub udelukkende salg af turene. Langley Rejser ApS er ansvarlig for, at aftalen opfyldes, og er din egentlige aftalepart.

Som følge af ovennævnte kan Københavns Skiklub på ingen måde forpligtes til at udbetale nogen form for erstatning eller godtgørelse for eventuelle tab, som måtte forekomme i tilfælde, hvor rejsen ikke svarer til kundens forventninger eller hvor øvrige forhold, har indflydelse på den tjenesteydelse/vare, som rejsen omhandler. Dog undtaget skiinstruktionen, som alene er skiklubbens ansvar. Eventuelle reklamations- eller erstatningskrav vedrørende rejsen, skal rettes mod Langley Rejser ApS. Langley Rejser ApS er medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr. 2863

Pistekort
Tilmeldte
0 /38
Tilmeldingsfrist
01.10.2024
Tidspunkt
28.12.2024 kl. 11.00 - 04.01.2025 kl. 21.00
Sted
Val d’Isere