Klubmodul henter siden
2025 uge 7, Laax, Schweiz, DEPOSITUM
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

2024 uge 7 - Laax, Schweiz, 9/2 til 16/2

Familietur med særligt fokus på snowboard og freestyle ski


Turbeskrivelse og deltagere


7 dages tur til Europas freestyle Mecca i Laax, Schweiz. Det er nu 5 gang at KS har en tur i uge 7 til Laax. Årsagen er enkel. Laax tilbyder varieret skiløb og super velbyggede snowparks og et fantastisk snowboard og freestyle miljø. En del af terrænet ligger endda så højt, at der er en lille gletscher. Du får


 • Lækrere hotel med hotel-lejligheder og Spa
 • Shuttle service til liften
 • De ultimativt dygtigste trænere indenfor freestyle ski og Snowboard
 • Nærhed til Freestyle Academy
 • 7 dages liftkort og 5 dages undervisning
 • Planlagt 3 aftner med fælles spisning
Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der er undervisning fra mandag til fredag kl. 9-12. Vi har bla. Lasse Lehwald, der er regerende dansk mester i slopestyle på snowboard, Joachim Clausen Hansen og Bertram Päivinen samt freestyle ski legenden Jakob Ebskamp med som undervisere. Klaus Harries er vores erfarne underviser på ski og samtidig vores skiskole leder. Hvis der falder ny sne, så vil vi hyre en guide, så man kan få en guidet tur i offpisten (mod deltagerbetaling). Al undervisning er med fokus på sjov læring, så vores undervisere er søde, pædagogiske og selv meget dygtige på ski og board.

Vi har planlagt at lave fælles besøg på en restaurant mandag, onsdag og fredag, men for egen afregning. Husk at tilmelde dig ved tilmelding, så vi kan reservere pladser.


DIN-CAMP02.jpg  William_Roer_Madsen_crop.jpg


Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse ugentlige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. I forhold til denne tur kan du have fokus på freestyle træning på Copenhill (Dryslope).


Område, ophold og forplejning

Om Laax

Laax har været den foretrukne destination for Europas freestyle miljø siden de i midt 90’erne satsede og vinter efter vinter byggede Europas bedste halfpipe og fantastiske snowparks. I slutningen af januar hvert år afholdes Laax Open, der nok er Europas største konkurrence for snowboard og freestyle ski, hvor alle de dygtigste professionelle kommer og deltager. I Laax og Flims by er der traditionelle gamle bygninger/hoteller og desuden de nødvendige butikker som man kan få brug for.

Freestyle Academy; I byen har folkene bag freestyle miljøet ombygget Freestyle Academy, hvor de havde Tony Hawk med til indvielsen. I Freestyle Academy er der trampoliner og skateboard bowl. Vi sørger for at tage mindst én gang i Freestyle Academy i løbet af ugen. Det er super sjovt og samtidig god træning, hvor man får pulsen op og trænet balancen. https://freestyleacademy.com/laax

Hotel og lejligheder


Vi bor i hotel lejligheder på https://www.peaks-place.com/Peaks Place er et hotel med en hyggelig lounge ved receptionen og en dejlig spa afdeling i stueetagen. I stedet for traditionelle hotelværelser, så bor man i lejligheder fra 55-92 m2. 


Lejligheder er i forskellige størrelser, hvor det prismæssigt er en fordel at udnytte alle sengepladserne vedLejlighederne er relativt store og med køkken, så man fint kan lave mad og spise hjemme. For at fremme det sociale har vi arrangeret, at vi spiser sammen på en lokal restaurant 3 aftener. Man kan evt. tilkøbe morgen- og aftensmad på hotellet, hvis man ikke har lyst til at lave mad selv.


 


Transport

Turen er en kør-selv tur, men her kommer enten gode råd omkring dette (f.eks. fly og transfer) eller en egentlig løsning med bus.

 • Ankomst, søndag, den 09.02. 2025
 • Afrejse, søndag, den 16.02.2025


Pris og tilmelding (Første version af priser, som er under revurdering)

Grundpriser (liftkort, instruktion, turledelse mv.) uden ophold/lejlighed 

Beskrivelse

Pris seng i værelse

Voksen (Fra 18 år)

Kr. 5.750,-

Unge (6-17 år)

Kr. 3.850,-

Børn (0-5 år) uden undervisning

Kr.   500,-

+

Lejlighedspriser per person ved normal belægning

Beskrivelse

Pris

1,5 værelseslejlighed v/2 personer

Kr.  10.870,-

2,5 værelseslejlighed v/2 personer
Kr. 11.820,

3,5 værelseslejlighed v/2 personer

Kr.   7.160,-

4,5 værelseslejlighed v/2 personer

Kr.   6.030,-

(+)

Pris per ekstra person i lejlighed (opholdsstue)*

Beskrivelse

Pris

Ekstra person uanset alder

Kr. 1.590,-

*Ved 1,5 værelse mulighed for 1 person og  ved 2,5, 3,5 og 4,5 værelse mulighed for 2 personer.Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold uden pension eventuelt med et par fællesspisninger.
 • Slutrengøring
 • Sengelinned + håndklæder
 • 7 dages liftkort
 • WIFI
 • Wellness
 • Transport

 • Forplejning

 • Drikkevarer

 • SkilejeTilkøb

Beskrivelse

Pris

Parkeringskælder 1 uge (Afregnes på destinationen

CHF 140


Udstyrsleje (priser er under udarbejdelse)

Vi afventer information om mulighed for leje af udstyr enten som del af valg ved restbetaling eller via invitation til et ekstra arrangement eller via link til lokal butik.

Beskrivelse

Pris


Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding med depositum kr. 2.500 pr. person sker ved at fortsætte tilmeldingen på denne side. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.

Restbeløb:

Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato (forventes at blive 1/10).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.


Turleder:

Mikkel Melamies

Mail:

mmelamies@gmail.com 

Telefon:


Information om turleder:


Mikkel er formand for klubben, og er også ansvarlig  for disciplinerne Freestyle og  snowboard samt  aktiviteter på Copenhill. Mikkel styrer også projekt klubhus.

Instruktøransvarlig:


Den instruktøransvarlige er ikke fundet endnu

Mail:Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.PistekortTilmeldte
0 /60
Tilmeldingsfrist
01.11.2024
Tidspunkt
09.02.2025 kl. 16.00 - 16.02.2025 kl. 10.00
Sted
Peaks Place Hotel in Laax