Klubmodul henter siden
2025 uge 11, Gressoney, Italien - Alpint, DEPOSITU
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

2025 uge 11 - Gressoney, Italien - Alpin klubtur med fokus fællesskab, hygge, skiløb og italiensk gastronomi

Dette er tilmelding med depositum, og senere inviteres man til event for at gøre ordren færdig med restbetaling


Turbeskrivelse og deltagere

Turen til Gressoney er målrettet den modne skiløber, der rejser uden børn. Vi fokuserer på fællesskab, komfort, gastronomi og godt skiløb. Du er velkommen uanset om du rejser alene, som par eller som venner.


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der er 9 timers brush-up alpin skiundervisning med klubinstruktører inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning formiddag/eftermiddag fordelt på tre af ugens dage, dog med forbehold for ændring. Begynderundervisning vil ikke være muligt på denne tur. Vi mødes så vidt mulig på samme bjergrestaurant for at spise frokost sammen. Når der ikke er skiundervisning finder vi sammen i nogle grupper og løber på ski sammen i det skønne skiområde de resterende dage. Vi forsætter det gode samvær når vi kommer hjem fra ski og om aften på det hyggelige hotel, hvad enten det er i baren, i wellness området, restauranten eller fællesrummet.

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax). Træningen vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og du  får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 

Området, ophold og forplejning

Monte Rosa skiområdet er måske et af de mest oversete skiområdet i Italien. Det betyder til gengæld store naturoplevelser og stort set ingen liftkø. Her får du god plads på pisterne, lange nedfarter og uanede muligheder uden for pisterne. Det er et af Alpernes bedste freeride områder. Skiområdet er beliggende fra 1.200 til 3.275 m.o.h. og man er hermed sikret rigtig gode sneforhold. Her er 180 km. pister (47 km. blå/ 123 km. røde/ 10 km. sorte), og hertil kommer en næsten uendeligt antal skiruter og freeride muligheder. Skiområdet har et ældre liftsystem, men til gengæld er der sjældent liftkøer, da skiområdet på ingen måde er overrendt. 

Gressoney-Staffal er beliggende for enden af dalen i 1.800 m.o.h. Der er ikke tale om nogen rigtig by, blot en samling hoteller og restauranter for ende af dalen, men her er da både et par barer, en skiudlejning og en dagligvarer forretning. Da området mest besøges af italienere, kan man forvente at kvaliteten af maden på restauranterne er rigtig god og typisk alpekost.

Det hyggelige og lækre Chalet du Lys Hotel & Spa**** er beliggende i Gressoney-Staffal. Det betyder at der er skiløb til døren og under 200 m til liftene, som herfra går både i retning mod Champoluc og mod Alagna. Hotellet er bygget i rustik alpestil med bl.a. synlige bjælker. På hotellet finder man restaurant, irsk pub, reception, lounge/bibliotek med pejs, samt en flot wellness- og spa-afdeling med saunaer, dampbad, jacuzzi og lille udendørs opvarmet swimmingpool. Der er elevator på hotellet. Desuden er der lokale med stor skærm til f.eks. filmforevisning. Værelserne er til 1-3 personer og alle med badeværelse med dusche/ WC og hårtørrer samt badekåbe som kan benyttes i Spa afdelingen. Der er desuden TV, telefon og safeboks på alle værelser.

Ophold er med morgenmadsbuffet samt lækker lokalinspireret aftenmenu. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen. Der er gratis WiFi på hele hotellet. Mulighed for gratis parkering ved hotellet.

På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen.

Værelsesfordeling:

 • 2 x Enkeltværelser - Standard
 • 10 x Dobbeltværelser - Classic
 • 1 x 3-sengsværelse - Classic

Adresse: 

Chalet du Lys Hotel  Spa****

Localita Staffal, 14

11020 Tache (AO) Gressoney-Staffal, Italien

Tel: +39 0125 366 806


Transport

Flytransport: På denne tur flyver vi med SAS, direkte til Milano.

 • 09. MAR.                       København-Milano                    SK1685               08.25-10.30
 • 16. MAR.                       Milano-København                   SK688                 20:00-22:05

I bedes møde i lufthavnen mindst 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 23 kg. bagage samt ski-og støvler på max 23 kg. Ski- og støvler må ikke indeholde andet og SKAL være pakket i 2 tasker. Desuden er der inkluderet et stk. håndbagage på 8 kg (max 55x40x23). Ingen måltider indgår i flyvningen. Vi råder over 30 flypladser på denne tur. (først til mølle).

Ved ankomst til Milano-Malpensa lufthavn bliver vi afhentet af transferbus der kører os til hotellet i Gressoney (ca. 2t 15 min. transfer).

Bemærk: Da vi råder over et begrænset antal flypladser, tilrådes hurtig tilmelding.

Flytransport forudsætter at der senest 90 dage før afrejse er tilmeldt et tilstrækkeligt antal deltagere på turen. På denne tur er det minimum 20 flydeltagere. Hvis der på dette tidspunkt ikke er tilstrækkeligt med deltagere, annulleres flymuligheden. 

Bil: Der er ca. 1.515 km. til Gressoney. 

Bemærk, at der betales for at køre på motorvej i Italien, Schweiz og/eller Østrig.

I Italien betaler man for det stræk man kører. Vignette til Schweiz gældende et helt år koster ca. 300 kr. og kan købes på grænsen til Schweiz. Vignette til Østrig, gældende i 10 dage koster ca. 75 kr. og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. I bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Ankomst: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

Afrejse: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen.


Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris

Voksen i delt dobbeltværelse

Kr. 13.750

Voksen i 3. og 4. seng

Kr. 13.250

Senior (født før 1959)

Kr. 13.450

Senior (født før 1959) i 3. og 4. seng

Kr. 12.950


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Flytransport t/r
 • Skitransport i forbindelse med flytransport t/r
 • Lufthavnstransfer t/r.
 • Ophold i delt værelse i 7 nætter på hotel med ½ pension
 • 6 dages Monte Rosa Skipass
 • Key-Card gebyr
 • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Alpin skiundervisning i 9 timer fra klubbens instruktører

 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Skileje (kan tilkøbes)
 • Forsikring ud over Idrættens forsikring


Tilkøb/rabat

Beskrivelse

Pris (kr.)

Enkeltværelsestillæg

Kr. 4.500,-

Liftkort ekstra dag (16/3), voksen

Kr. 420,-

Liftkort ekstra dag (16/3), senior (født før 1959)

Kr.    375,-

Pakkerejse uden liftkort, voksen (rabat)

Kr. 1.900,-

Transport i egen bil (rabat)Kr. 2.500,-


Udstyrsleje

VI vil kunne være behjælpelig med skileje til specialpris. Skileje vil kunne bestilles på forhånd. Der vi være minimum 15% besparelse ved bestilling og betaling senest 60 dage inden afrejse. Nærmere information følger senere.

I Gressoney bor vi i området Staffal. Vores skileje ligger ca. 450 m. fra hotellet.

Adresse:  Cisco Ski Stafal/ SkiSet, Località Tschaval 50, Sotto Bar Trattoria


Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding med depositum kr. 2.500 pr. person sker ved at fortsætte tilmeldingen på denne side. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.

Restbeløb:

 Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 20  deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Kim Bay Nielsen

Mail:

kb.ski@hotmail.com

Telefon:

2030 0223

Hilsen fra turleder:


Gennem mange år har jeg været aktiv i KS. Først som medlem der deltog på klubbens alpine skiture og øvrige aktiviteter. Siden hen blev jeg uddannet skiinstruktør og træner, hvorefter mit aktive klubliv er blevet udfoldet som alpin skiinstruktør, skigymnastiktræner, barmarkstræner og turleder.  De senere år tillige som generalforsamlingsvalgt intern revisor. 

At jeg vægter glæden ved skiløbet meget højt, er nok ikke en hemmelighed!

Frisk luft og fysisk aktivitet på bjergenes hvide ”tæppe”, turens fællesskab og hygge giver en fantastisk energi til sjælen. Når jeg på hotellet tillige kan forkæle mig med gode lokale specialiteter ved måltiderne og en slapper i wellness, uhmmm ... big smiley! 


Instruktør Ansvarlig:
Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen hos Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.


Krav om ansvarsforsikring i Italien

I Italien er der siden 1/1 2022, et krav om at alle skiløbere skal have en ansvarsforsikring. Som rejsende er det din egen opgave at sikre, at du har forsikringen i orden. Bøderne for ikke at have ansvarsforsikring er på € 100,- til € 150,- og liftkort kan blive inddraget. Du skal have et fysisk papir med dokumentation for forsikringen på dig når du er på ski.


Ansvarlig for rejsearrangementet/ teknisk arrangør

Snowtravel ApS er den ansvarshavende part, der leverer ydelserne, som er inkluderet i rejsen, og ikke Københavns Skiklub. Københavns Skiklub varetager alene skiinstruktionen på turene.

Herudover faciliterer Københavns Skiklub udelukkende salg af turene. Snowtravel ApS er ansvarlig for, at aftalen opfyldes, og er din egentlige aftalepart.

Som følge af ovennævnte kan Københavns Skiklub på ingen måde forpligtes til at udbetale nogen form for erstatning eller godtgørelse for eventuelle tab, som måtte forekomme i tilfælde, hvor rejsen ikke svarer til kundens forventninger eller hvor øvrige forhold, har indflydelse på den tjenesteydelse/vare, som rejsen omhandler. Dog undtaget skiinstruktionen, som alene er skiklubbens ansvar.

Eventuelle reklamations- eller erstatningskrav vedrørende rejsen, skal rettes mod Snowtravel ApS.

Snowtravel Denmark ApS er medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr. 3292


Pistekort


Tilmeldte
1 /40
Tilmeldingsfrist
01.11.2024
Tidspunkt
09.03.2025 kl. 08.25 - 16.03.2025 kl. 22.05
Sted
Chalet du Lys Hotel & Spa