Klubmodul henter siden
2025 Uge 3, Hafjell, Norge, alpint/ Snowboard

UNDER PLANLÆGNING - Tilmelding åbner når der er lavet budget med de nye priser - forventet medio august.


Ski- og snowboard forlænget weekend til Hafjell, Norge

 15/1 til  19/1 2025


Turbeskrivelse og deltagere

Turen er for alle, der gerne vil lidt mere med sit skiløb/snowboard. Turen er målrettet børn og unge. Men forældre, andre voksne og familier er også velkomne. Det er ikke en tur for nybegyndere på ski, men snowboard nybegyndere er velkomne. Børn, der kan klare sig selv (fra alder 12 år), er velkomne til at tage med, uden forældre, hvis de koordinere med nogle andre forældre. Priserne er steget noget i år på liftkort, så for at holde prisen nede har vi aflyst fællesspisningen, da vi ikke helt synes  at pris og kvalitet matcher hinanden. Vi må så være sociale i hytterne eller med et afterski grill arrangement.

Igen i år : Samarbejde med Den danske skiskole om reeksamen af BSI1 og 2 samt workshops for instruktører

 Hafjell lift.jpeg

Skiinstruktion og træning  

Program for undervisning (torsdag-søndag) og friløb

Hver formiddag fra 9,30-12 alle 4 dage. Friløb om eftermiddagene


Snowboard og skitræning i park og pister - også for voksne

Vi vil have vores egne trænere med, som vil køre almindelig tekniktræning, porttræning og træning i park. Vi laver hold for både snowboard og alpint ski. Men vi laver ikke noget begynderundervisning på ski - kun på snowboard. Vi går ud fra at du selv kan tage en lift.

Der er også træning for de voksne, mens ungerne træner. 

 

Konkurrence i både alpint og freestyle

Vi arbejder på at lave et konkurrencekoncept som de andre år. Det bliver et koncept, hvor man ikke skal vente vildt lang tid. Flere detaljer følger. Det bliver helt sikkert sjovt.

 

Reeksamen og workshop for instruktører

Vi har igen i  år lavet et samarbejde med Den Danske Dkiskole om at køre reeksamen af BSI1 og BSI2 og evt. også PSI uddannelserne, hvis det er aktuelt. Vi laver også et hold for store teenagere som gerne vil være instruktører som intro til BSI uddannelse. Sidst men ikke mindst kører vi workshops for vores instruktører lørdag eftermiddag, så man kan få et brush-up.


 

Hafjell undervisning billede.png


Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 

Området, ophold og forplejning

Hafjell Alpinsenter er et av de mest populære skiområder i Norge, og ligger 15 km nord for Lillehammer 1. Området har 33 nedfarter og med sine godt og vel 50 kilometer pister, indtager Hafjell en 3. plads over Norges største skisportssteder. Dette alpine skiområde råder over gode lange pister, der fordeler sig ud over et godt udvalg af både grønne, blå, røde og sorte pister. Hafjell har Norges eneste gondolbane, som fungerer som omdrejningspunkt for hele anlægget. I skoven mellem pisterne ligger der gode og udfordrende terrænparker, der alle har forskellige forhindringer. 

Vi skal bo i lejligheder - Alpin Apartment Sørlia, som ligger lige ud til pister og lifter. Der er ski in/out. Vi skal bo i 8-12 personers hytter. Hvis man kun er et par stykker, kan man komme sammen med andre i en større hytte. Vi har hytterne fra onsdag kl. 16.00 til kør-selv og flyrejsende. Vi skal til gengæld være ude af alle hytterne kl. 10 om søndagen. Man koordinere selv indkøb og madlavning med dem, man bor i hytte med.

Vi har følgende hytter til rådighed:

 • Alpin Apartments Sørlia
 •  8 x 4 pers. lejligheder
 • 8 x 8 pers. lejligheder
 • 6 x 10 pers. lejligheder
 • 4 x 12 pers. lejligheder

Totalt 204 sengepladser.


Transport

Der er totransportkoncepter:

 • Kør-selv

 • Fly + Bus fra/til Gardermoen.

Book selv fly og bus fra Gardermoen

Bussen kører fra Gardermoen kl. ca. 19.00 om onsdagen, ankomst ca. kl. 21.30 på Hafjell. Hjemturen kører vi fra Hafjell kl.16.00 og er ca. 18.30 på Gardermoen som  passer med fly efter kl. 20. På vej til Hafjell stopper vi ved et indkøbscenter, så man kan købe ind til turen. Du booker selv flybilletterne. Vi anbefaler at du booker flybilletterne ASAP, så det kan gøres billigt. Du skal selv have styr på afbestillingsforsikringen. OBS! SAS har billige ungdomsbilletter https://www.sas.dk/flyv-med-os/sas-ungdom/ eller sportsbilletter https://www.sas.dk/flyv-med-os/sportsbilletter/ som du kan bestille via klubbens aftale med SAS - læs mere på SAS Sportsaftale (ks-ski.dk)

Priser

Beskrivelse

Priser (DKK)

Voksen, 16 år plus

Kr. 3.250,-

Ungdom 7-15 år

Kr. 3.050,-

Barn 4-6 år uden undervisning

Kr. 2.150,-

Barn 0-3 år uden egen seng

Kr.  950,-


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold i lejlighed i 4 nætter (ons.-søn.) uden forplejning 
 • 4 dages liftkort (inkl. aftenskiløb)
 • Slutrengøring 
 • Adgang til konkurrence-bane i 3 dage (Tider ikke bekræftet) 
 • Alle turistskatter og afgifter 
 •  KeyCard gebyr 
 • Bidrag til rejsegarantifonden 
 • Transport (kan tilkøbes)

 • Forplejning og drikkevarer

 • Sengelinned og håndklæder

 • Leje af udstyr


Tilkøb

Beskrivelse

Priser

Bus tur/retur Gardermoen

Kr.    700,-

Frikøbt seng/ ubenyttet seng i lejligheden

Kr. 1.300,-

Udstyr

Man står selv for udstyr eller leje i Hafjell. Det er en god ide at booke på forhånd. Der kan opnås 10% på leje af udstyr, ved bestilling til Snowtravel peter@snowtravel.dk  senest 14 dage før ankomst.  Se priser her: https://www.hafjell.no/skiutleie-priser  


Tilmelding og betalingsbetingelser.

Tilmelding:

Du betaler det fulde ved tilmelding. 

Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.  


 • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.

 • Husk at vælge betaling for både ophold og transport. 

 • Husk at tage stilling til træning

Restbeløb:

Der er ikke et restbeløb, da du betaler det samlede beløb ved tilmelding, så husk at vælge korrekt og få det hele med

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 45 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Ny turleder efterlyses (Kontakt Sten Skjoldborg, som dd har ansvaret)

Mail:

admin@ks-ski.dk

Telefon:

51332821

Hilsen fra turleder:

Jeg ved godt det er en tung proces under tilmeldingen


 • Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

 • Det er først-til-mølle. Der er 180 pladser. Husk tilmeldingsfrist allerede 15/11 2022.

 • Besked om ”værelsesfordeling” og anden praktisk information forventes udsendt start januar.

 • Hvis du har spørgsmål ,sSå læs beskrivelsen en gang til. Du kan også tjekke http://www.hafjell.no/, der kan du også læse om indkøbsmuligheder og restauranter m.m. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive til 


Vi glæder os til at se jer

Instruktøransvarlig:

Sigrid Frandsen

Mail

frandsensigrid@gmail.com 


Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292. Alle henvendelser skal ske via turarrangøren fra klubben.

Pistekort

Hafjell pistekort.jpg


Tilmeldte
0 /190
Tilmeldingsfrist
01.11.2024
Åbner 08.08.2024
Tidspunkt
15.01.2025 kl. 16.00 - 19.01.2025 kl. 23.55
Sted
Hafjel, Norge