Klubmodul henter siden
2025 uge 3, La Diagonela, Schweiz, Langrend
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

2025 uge 3 - La Diagonela, Schweiz -  hygge, ture, gourmet, wellness, løb

15. januar til 19. januar eller 17. januar til 19. januar


Turbeskrivelse og deltagere

Turens omdrejningspunkt er langrendsløbet - La Diagonela, men langt fra det eneste. Man kan fint som flere har gjort i tidligere år, deltage i turen uden at løbe løbet. Der er lagt stor vægt på, at man er med på en fællesskabssøgende klubtur krydret med skiløb i fantastiske omgivelser og wellness på hotellet. Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter

Der ikke som sådan planlagt instruktion, men der vil være fejlretning og træningstips på træningsturene i dagene op til løbet, og efter løbet får du din egen løbsanalyse ud fra dine mellemtider til La Diagonela. Turen er på fem dage med mulighed for en kortere på tre dage. Skriv eller ring endelig til turlederen, hvis der er spørgsmål til turen - alt besvares hurtigt :-)

 


Turen dag for dag. Fem dage:

 1. Onsdag d. 15. januar – afgang med fly omkring kl. 8.00 fra Kastrup til Zürich, derfra videre på unik (UNESCO verdensarvs) togrejse til Pontresina. Fly tur/retur bestilles selv - se afsnit om Transport
 2. Forventet ankomst til vores hotel kl. 14.30. Mulighed for skiløb resten af dagen.
 3. Torsdag d. 16. januar – kl. 9.30 træningstur til St. Moritz eller andet spændende sted i nærområdet. Vi finder en god restaurant til frokost.
 4. Fredag d. 17. januar – kl. kl. 13.00 Fælles tur til målområdet i Zuoz. Vi henter startnumre.
 5. Lørdag d. 18. januar – kl. 9.00 mulighed for deltagelse i La Diagonela (55 km, 27 km eller 11 km). Skiløb fra Pontresina til Zuoz – retur med tog. Wellness og gourmet på hotellet efter løbet.
 6. Søndag d. 19. januar – skiløb indtil ca. kl. 13.30. Derefter fælles frokost og afgang med tog og fly (afgang kl. 20.20). Hjemkomst kl. 22.10.


Turen dag for dag. Tre dage:

 1. Fredag d. 17. januar – afgang med fly kl. 8.00 fra Kastrup til Zürich, derfra videre på unik (UNESCO verdensarvs) togrejse til Pontresina. Fly tur/retur bestilles selv - se afsnit om Transport
 2. Forventet ankomst til vores hotel kl. 14.30. Mulighed for skiløb resten af dagen. Vi har hentet startnummer for dig.
 3. Lørdag d. 18. januar – kl. 9.00 mulighed for deltagelse i La Diagonela (55 km, 27 km eller 11 km). Skiløb fra Pontresina til Zuoz – retur med tog. Wellness og gourmet på hotellet efter løbet.
 4. Søndag d. 19. januar – skiløb indtil ca. kl. 13.30. Derefter fælles frokost og afgang med tog og fly (afgang kl. 20.20). Hjemkomst kl. 22.10. 

 

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 


Området, ophold og forplejning


Om La Diagonela

Dette er et unikt og episk løb i Engadin-dalen: hård som Birkebeinerrennet, spektakulært som Marcialonga og i en højde som ingen andre løb (1.800 moh).

De allerbedste vil også være til stede, da løbet er en del af verdenselitens pro tour. Det plejer at give ekstra stemning og opmærksomhed omkring løbet.

Og så er der næsten solgaranti, da solen i dette område i gennemsnit skinner 6 ud af ugens 7 dage. Læs yderligere løbsbeskrivelse på langrenn.com

Der er tre distancer, som man kan tilmelde sig: 55 km., 27 km. og 11 km. Alle slutter i det historiske centrum i Zuoz. Kun klassisk teknik. Se: La Diagonela - La Diagonela

Og ønsker man ikke at deltage i løbet er det selvfølgelig en mulighed. Angiv det ved tilmeldingen, så er der en lille rabat.


 

Sådan skal vi bo:

Vi bor på et 4*hotel i Pontresina, som er langrendscentrum i Schweiz. Det er også herfra La Diagonela begynder lørdag morgen. Vi bor i udgangspunktet i  dobbeltværelser, se priser nedenfor. Kontakt turarrangør hvis der er ønske om enkelt- eller tripelværelse. 

Der er adgang til alle hotellets wellnessfaciliter så som svømmehal, dampbad, sauna osv. Samtidig spiser vi rigtig godt med bl.a. fire gode retter til aftensmad. Hotellet har også indendørs smørebod.Tjek Hotel Rosatsch
TransportFem dags tur:

 1. Onsdag d. 15. januar – afgang med fly omkring kl. 8.00 fra Kastrup til Zürich, derfra videre på unik (UNESCO verdensarvs) togrejse til Pontresina.
 2. Forventet ankomst til vores hotel kl. 14.30. Mulighed for skiløb resten af dagen.
 3. Afrejse efter frokost med tog og fly. Forventet hjemkomst omkring kl. 22.10.


Tre dage:

 1. Fredag d. 17. januar – afgang med fly omkring kl. 8.00 fra Kastrup til Zürich, derfra videre på unik (UNESCO verdensarvs) togrejse til Pontresina.
 2. Forventet ankomst til vores hotel kl. 14.30. Mulighed for skiløb resten af dagen. Vi har hentet startnummer for dig.
 3. Søndag d. 19. januar – Afrejse efter fælles frokost og afgang med tog og fly. Hjemkomst omkring kl. 22.10. 

Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris (DKK)

Fire overnatninger i dobbeltværelse (onsdag - søndag)

 Kr. 6.500

To overnatninger i dobbeltværelse (fredag - søndag)

 Kr. 5.500


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Tog Zürich-Pontresina tur-retur
 • Transport Pontresina station – hotel
 • Tog fra Zuoz til Pontresina efter La Diagonela
 • Hotelovernatning i Pontresina centrum
 • Halvpension på hotellet, dvs. fire (to) gange morgenmad og fire (to) gange aftensmad (4-retters)
 • Drink i baren før lørdagens festmiddag 
 • Frokost og øl/vand på hyggelig restaurant i Pontresina inden hjemrejse søndag   
 • Startnummer til La Diagonela med eget navn
 • Sporkort til alle områdets langrendsspor
 • Adgang til digital fællesskab på Facebook. Her vil der komme yderligere information, billeder m.v. om turen.
 • Individuel løbsanalyse


 • Fly tur/retur til Zürich

 • Frokost på nær hjemrejsedagen

 • Drikkevarer 

 • evt. leje af udstyr
Tilkøb/rabat

Beskrivelse

Pris (DKK)

Fradrag ej startnummer

 Kr. 600

Dette skal du selv betale og sørge for:

 • Fly: SAS: Kbh. – Zürich kl. 8.00 d. 17. (eller d. 19.) og kl. 20.20 retur d. 21. Pris tur-retur pr. maj er ca. 1.750 kr. husk at bestille med kode fra Københavns Skiklub, så får man to stk. bagage med i prisen (den ene kan bruges til ski) samt gratis annullering, navne- og flyændring. Dette er en rigtig god ordning. SAS Sportsaftale (ks-ski.dk)
 • Andre måltider end morgen- og aftensmad på hotel samt drikkevarer (der er på de fleste værelser tilknyttet tekøkken). Pris har du selv indflydelse på :-)


Tilmelding og betalingsbetingelser.


Tilmelding:

Du skal logge på med alle brugere i klubmodul og betale hver for sig, det er lidt bøvlet. Hvis ikke du kan huske adgangskoderne så brug linket til glemt password. Yderligere information vil fremkomme senere.


Deltagere fra Holte Skiklub:

Tilmelding og betaling til Bjarne.W.Rasmussen@outlook.dk inden den 15. november.

Restbeløb:

Du betaler det fulde beløb ved tilmelding, hvorfor der ikke vil være et restbeløb at betale.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.


 

Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd - du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Husk også at Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man som medlem kan deltage i og som vil give meget mere udbytte af skituren og løbet samt minimere risikoen for skader og så får man mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen “Tilmeld hold”, hvor vi kan anbefale både rulleskitræning og Thorax-træning som forberedelse til denne tur.

Turleder:

Jens Winther

Mail:

kasserer@ks-ski.dk

Telefon:

21 67 37 56

 Turleders kommenar

Har du spørgsmål til klubturen eller løbet kan du skrive til mig

 

Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Turen arrangeres direkte af Københavns Skiklub, og er derfor ikke dækket af Rejsegarantifonden.


 

Tilmeldte
28 /29
Tilmeldingsfrist
01.11.2024
Tidspunkt
15.01.2025 kl. 08.00 - 19.01.2025 kl. 22.10
Sted
Pontresina, Schweiz