Klubmodul henter siden
2025 uge 4, Marcialonga, Italien, 4 dage, Langrend
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Marcialonga 2025 uge 4 fra fredag 24. januar til mandag 27. januar

Et ambitiøst langrendsskiløb i Italien - 18 pladser inklusiv startnummer - Tilmeldingsfrist: 15. september 2024   


Turbeskrivelse og deltagere

Denne tur er for både langdistanceløbere med erfaring fra f.eks. Vasa og Birken og alle andre langrendsentusiaster med lyst til at prøve kræfter med dette løb, som indgår i Worldloppet. Du kan vælge mellem 70 km. og 45 km. klassisk stil. 70 km distancen er seedningsløb til Vasa, Birken og andre Worldloppet-løb.

Se mere om løbet på hjemmesiden: https://www.marcialonga.it/marcialonga_ski/index_en.php

KS har igennem 10 år arrangeret denne tur og tør godt love jer et spændende løb og en hyggelig tur. Turen tilbydes kun inkl. startnummer, så hvis du vil med på denne tur, skal du ikke selv købe startnummer. 


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Løbet, som er et FIS-løb i klassisk stil, foregår søndag d. 26. januar. Deltagere, der skal løbe 70 km, skal være 18 år eller ældre. Deltagere, der skal løbe 45 km, skal være 16 år eller ældre. For deltagere under 18 år kræves forældrenes skriftlige samtykke for deltagelse.


Lørdag er der mulighed for at teste løjperne, som går lige forbi hotellet. Der arrangeres fælles tur for dem, der ønsker det, og ellers mødes vi socialt efter dagens skiløb.Forberedelse inden klubturen

Husk at Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden klubturen. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 


Området, ophold og forplejning

Vi bor på et hyggeligt familiehotel, Hotel Des Alpes i Soraga ca. 5 km. fra startområdet i Moena – enten i dobbelt- eller triple værelser. De sidst tilmeldte bor i hotellets lejlighed 600 m. fra hotellet og med fællesspisning på hotellet. Vi har fri adgang til hotellets swimmingpool og spaområde. Se mere om hotellet på hjemmesiden: https://www.hdesalpes.it/en.

.

Morgenmad og aftensmad for alle deltagere foregår på hotellet. Efter løbet er der festmiddag på hotellet.Transport

Vi flyver på sportsgruppebillet med SAS fredag morgen den 24. januar til Milano Malpensa. Mødetid i Kastrup Lufthavn er kl. 6:40 med flyafgang kl. 8:25. 

Afgang fra Milano Malpensa mandag aften den 27. januar med ankomst til Kastrup Lufthavn kl. 22:05.

I Italien har vi vores egen bus, som henter os i Malpensa og kører os først til Cavalese, hvor vi henter startnumre, derefter til hotellet. Det er en lang bustur, men andre flyrejsemål har været grundigt undersøgt og er af forskellige grunde ikke mulige.


Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris (DKK)

Voksen

7.000,-


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

  • Startnummer til løbet

  • Fly inkl. indchecket bagage og skibagage

  • Transferbus

  • Hotel/lejlighed inkl. morgenmad og aftensmad

  • Adgang til hotellets spa-afdeling

  • Festmiddag efter løbet

  • Frokost

  • Drikkevarer
Tilkøb

Beskrivelse

Pris.
Udstyrsleje

Det forventes at man selv har skiudstyr med, hvorfor der ikke er information om udstyrsleje


Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Senest 15. september 2024. Du skal logge på med alle brugere i klubmodul og betale hver for sig, det er lidt bøvlet. Hvis ikke du kan huske adgangskoderne så brug linket til glemt password.

Deltagere fra Holte Skiklub: Tilmelding og betaling til Bjarne.W.Rasmussen@outlook.dk

Restbeløb:

Du betaler det fulde beløb ved tilmelding, hvorfor der ikke vil være et restbeløb at betale.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Rie Olsen

Mail:

rie.olsen@gmail.com

Telefon:

40 11 91 49

Turleder:


Skriv til mig hvis du ønsker mere information om klubturen eller selv løbetForsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Turen arrangeres direkte af Københavns Skiklub, og er derfor ikke dækket af Rejsegarantifonden.


Løbskort

 

 
Tilmeldte
14 /18
Tilmeldingsfrist
15.09.2024
Tidspunkt
24.01.2025 kl. 08.00 - 27.01.2025 kl. 20.00
Sted
Hotel Des Alpes
Pris
7000,00 kr.