Klubmodul henter siden
2025 uge 12, Hafjell, Norge, alpint
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.


Ski- og snowboard forlænget weekend til Gaiastova i Hafjell, Norge

 Torsdag morgen 19/3 til søndag 23/3 (efter frokost) 2024

Turbeskrivelse og deltagere

Turen er for alle, der gerne vil lidt mere med deres skiløb og have undervisning. Turen er målrettet børn og unge (børnene skal selv kunne deltage i undervisningen, typisk fra 5-6 år og op). Men forældre, andre voksne og familier er også velkomne. 

  

Skiinstruktion og træning  

Vi vil have vores egne trænere med, som vil køre almindelig tekniktræning, porttræning og træning i park. Vi laver hold for alpinski. Som udgangspunkt laver vi ikke nybegynderundervisning, men hvis man har været på CopenHill og lært at få ski på, køre med lift og modtaget begynderundervisning, kan man godt deltage første gang på sne. Vi prioriterer børnetræningen højest, men arrangerer også workshops for de voksne et par for- eller eftermiddage, og vi arrangerer måske også en langrendstur en eftermiddag/aften for børn.

Hver formiddag fra 9.30-12.00 alle 4 dage (torsdag kører vi måske eftermiddag). Friløb om eftermiddagen. Vi forsøger at få sat portbane, men nærmere om dette senere.


Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 


Området, ophold og forplejning

Hafjell Alpinsenter er et af de mest populære skiområder i Norge, og ligger 15 km nord for Lillehammer. Området har 33 nedfarter og med sine godt og vel 50 kilometer pister, indtager Hafjell en 3. plads over Norges største skisportssteder. Dette alpine skiområde råder over gode lange pister, der fordeler sig ud over et godt udvalg af både grønne, blå, røde og sorte pister. Hafjell har Norges eneste gondolbane, som fungerer som omdrejningspunkt for hele anlægget. I skoven mellem pisterne ligger der gode og udfordrende terrænparker, der alle har forskellige forhindringer. 


Vi skal bo i lejligheder oppe i terrænet ved Hafjelltoppen / Gaiastova. Dem man bor sammen med, deles man indbyrdes til mad og madlavning (måske er der fællesspisning torsdag aften i restauranten). Vi råder over lejligheder i varierende størrelser og store hytter. Man kan komme med ønsker til hyttefordelingen, men selve fordelingen foretages alene af turlederen. Man skal være indstillet på, at man kan komme til at bo med nogen, man ikke kender.  Vi har lejlighederne fra onsdag kl. 16.00 til kør-selv og flyrejsende. Vi skal til gengæld ud af alle lejligheder kl. 10 om søndagen.

  

Transport

I år er der kun mulighed for kør-selv og fly-og-kør-selv.

Der er ca. 750 km. til Hafjell. I Norge er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. Ophold i lejlighederne muligt fra onsdag eftermiddag kl. 16.00.

Book selv fly fra Gardermoen

Du booker selv flybilletterne til Gardermoen, Fra Gardermoen kan man tage toget til Lillehammer, og herfra taxa til Hafjell. Vi anbefaler at du booker flybilletterne ASAP, så det kan gøres billigt. Du skal selv have styr på afbestillingsforsikringen. OBS! SAS har billige ungdomsbilletter https://www.sas.dk/flyv-med-os/sas-ungdom/ eller sportsbilletter https://www.sas.dk/flyv-med-os/sportsbilletter/ som du kan bestille via klubbens aftale med SAS - læs mere på SAS Sportsaftale (ks-ski.dk)


Priser

Beskrivelse

Priser

Voksen, 16 år plus

Kr. 4.000,-

Ungdom 7-15 år

Kr. 3.500,-

Barn 0-6 år uden undervisning

Kr. 2.750,-

Baby 0-3 uden egen seng

Kr.  1.200,-


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold i lejlighed i 4 nætter (ons.-søn.) uden forplejning 

 • 4 dages liftkort (inkl. aftenskiløb)

 • Slutrengøring 

 • Adgang til konkurrence-bane i 3 dage (Tider ikke bekræftet) 

 • Alle turistskatter og afgifter 

 • KeyCard gebyr 

 • Bidrag til rejsegarantifonden 

 • Transport

 • Forplejning

 • Sengelinned og håndklæder (kan lejes mod ekstrabetaling)

 • Drikkevarer

 • Forsikring ud over idrættens forsikring


Tilkøb

Beskrivelse

Priser

Rabat ved ingen liftkort, voksen 16+ år

Kr. 1.100,-

Rabat ved ingen liftkort, barn/ung 7-15 år og senior +65 år

Kr.    950,-

Sengelinned og håndklædeKr.   150,-


Udstyr

Man står selv for udstyr eller leje i Hafjell. Det er en god ide at booke på forhånd, da udstyret skal fragtes til Hafjelltoppen for at være klar den første dag. Der kan opnås 10% på leje af udstyr, ved bestilling til Snowtravel peter@snowtravel.dk  senest 14 dage før ankomst.  Se priser her: https://www.hafjell.no/skiutleie-priser  


Tilmelding og betalingsbetingelser.

Tilmelding:

Du betaler det fulde ved tilmelding. Fristen er 1. december 2024.

Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.  


 • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.

 • Husk at vælge betaling for både ophold og transport. 

 • Husk at tage stilling til træning

Restbeløb:

Der er ikke et restbeløb, da du betaler det samlede beløb ved tilmelding, så husk at vælge korrekt og få det hele med

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 45 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skitrænere, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Søren Plomgaard

Mail:

sp@punct.dk

Telefon:

51 60 12 13

Hilsen fra turleder:

Jeg ved godt det er en tung proces under tilmeldingen


 • Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

 • Det er først-til-mølle. Der er 103 pladser. Husk tilmeldingsfrist allerede 1/12-2023.

 • Besked om ”værelsesfordeling” og anden praktisk information forventes udsendt ultimo februar 2024.

 • Hvis du har spørgsmål ,så læs beskrivelsen en gang til. Du kan også tjekke http://www.hafjell.no/, der kan du også læse om indkøbsmuligheder og restauranter m.m. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive til mig


Vi glæder os til at se jer

Træneransvarlig:

Henrik Kirk

Mail

henanders@hotmail.com


Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Ansvarlig for rejsearrangementet/ teknisk arrangør

Snowtravel ApS er den ansvarshavende part, der leverer ydelserne, som er inkluderet i rejsen, og ikke Københavns Skiklub. Københavns Skiklub varetager alene skiinstruktionen på tureneHerudover faciliterer Københavns Skiklub udelukkende salg af turene. Snowtravel ApS er ansvarlig for, at aftalen opfyldes, og er din egentlige aftalepart.

Som følge af ovennævnte kan Københavns Skiklub på ingen måde forpligtes til at udbetale nogen form for erstatning eller godtgørelse for eventuelle tab, som måtte forekomme i tilfælde, hvor rejsen ikke svarer til kundens forventninger eller hvor øvrige forhold, har indflydelse på den tjenesteydelse/vare, som rejsen omhandler. Dog undtaget skiinstruktionen, som alene er skiklubbens ansvar.

Eventuelle reklamations- eller erstatningskrav vedrørende rejsen, skal rettes mod Snowtravel ApS. Snowtravel Denmark ApS er medlem af Rejsegarantifonden, reg. nr. 3292


 

 

 

Tilmeldte
4 /90
Tilmeldingsfrist
01.12.2024
Tidspunkt
19.03.2025 kl. 16.00 - 23.03.2025 kl. 12.00
Sted
Hafjell, Norge