Klubmodul henter siden
2025 uge 11, Nordsetertur incl. Birken, langrend
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

4 dages klubtur til Nordseter med mulighed for langrendsundervisning og deltagelse ved Birkebeiner løbet!

Ophold fra 12/3 til 16/3

Tag med på Københavns skiklubs 4 dages skitur, turen er for alle, øvede og nybegyndere. Ved behov for langrendsundervisning vil dette også være muligt, ellers er turen en tur hvor der bliver løbet nogle gode lange ture på forskellige niveauer og tempo, og alle kan derfor være med. Vi bor centralt i Nordseter, som er et af Norges allerbedste langrendsområder. Turen er også hygge og god mad. Iben vil være ansvarlig for maden, så der kommer ikke til at mangle noget. Så vidt det er muligt kan børn der er fyldt 12 år tage med på turen uden forældre.

1698311577332.png


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der vil være ture rundt i området, både klassisk og skøjt, da det er længe lyst i marts vil der være mulighed for nogle gode lange ture. Turene vil blive afstemt med de ønsker og niveauer der er. Alle kan derfor være med. 

Som en del af turen deltager vi også i de forskellige Birkenløb, som er for alle aldersklasser. Se mere om Birkenløbene her: https://birkebeiner.no/en/skin. De der vil løbe enten Turbirken eller Birken skal selv betale de udgifter der er ved dette. Husk tilmelding til løbet. Skriv til Martin hvis du planlægger at løbe et af disse løb.

Start nummer til Birken hentes i Lillehammer fredag. Der er bus transport fra Nordsæter til Rena (start) lørdag morgen, pris og tid kommer. I mål, der er bus eller biltransport fra Lillehammer til Nordsæter.

For dem der ikke deltager i det lange Birken løb plejer vi at tage over og heppe ved Sjussøen og grille pølser lørdag middag. Efter Birken er der banket med god mad og hygge. 

I det omfang der er ønske om instruktion vil dette være muligt. Børn & unge instruktion er gratis, men voksen instruktion koster 200 kr.

nordseter 2.png thumbnail_20220320_083759.jpg

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”, hvor vi kan anbefale både rulleskitræning og Thorax-træning som forberedelse til denne tur.


Området, ophold og forplejning

Området

Nordseter er et populært skisportssted i Norge, beliggende i Lillehammerfjellene. Området er kendt for sine langrendsløjper, der strækker sig over 350 km og er en af Norges mest populære langrendsdestinationer med skønne fjeldture, hvor naturen er i særklasse, som ligger midt i Lillehammer Fjeldenes store netværk af langrendsspor, hvilket omfatter Nordseter, Sjusjøen og Øyerfjellet. Området egner sig til  vores medlemmer i alle aldre og niveauer, også børnefamilier grundet de top-præparerede løjper. 

Hytten

Udover at stå på ski og lege i sneen, vil der være masser af hygge og spil i hytten. Maden vil blive lavet i fællesskab i hytten. Vi bor i en stor hytte/ lejlighed med direkte adgang til løjperne. Hytten er ikke luksus, der soves på forskellige sovesale/ familierum. Her et køkken, hvor vi laver mad sammen. Det skal også nævnes at der kun er et toilet og bad, dette kan derfor give lidt kø, men det gik fint sidste år. Vi har reserveret en hytte til 13 personer, men vi kan nemt skifte til en på 25 personer, så tilmeld dig blot ventelisten.

Se mere om hytten her: https://www.nordseter.no/nb/leie-storhytte-hstfr-24-personer-8-soverom

Maden

Iben vil være ansvarlig for maden, så der kommer ikke til at mangle noget. Efter Birken er der Banket med god mad og hygge. Der er fællesmad fra torsdag morgen til søndag middag. Maden laver vi sammen - vi køber fælles ind og fordeler i bilerne på vej op. Skriv hvis der er noget du ikke kan tåle, så prøver vi på at undgå dette i maden.

Vin, øl eller sodavand medbringes selv.

Transport

Transporten er i private biler, dog kordineres således at bilerne bliver fyldt op. Du kan derfor godt deltage uden at have en bil til rådighed. Der ydes tilskud pr. person fra turen til dem der stiller med bil.

Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris (DKK)

Voksen (18+)

Kr. 2.600

Børn og unge under 18 år

Kr. 1.800)


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

  • Hytteleje

  • Forplejning

  • Skiskole for de unge

  • 4 dage på ski

  • Transport (kør-selv, som koordineres)** Der gives et tilskud pr. person i bilen til chafføren.


Tilkøb

Beskrivelse

Pris (DKK)

Voksen træning

Kr. 200,-

Udstyrsleje

Spørg turlederen om leje af udstyr. Børn og unge kan leje via klubben; 

Børne & unge langrend/rulleski (ks-ski.dk)

Tilmelding og betalingsbetingelser


Tilmelding:

Du betaler det fulde beløb ved tilmelding  pr. person. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.

Vi har reserveret en hytte til 13 personer, men vi kan nemt skifte til en på 25 personer, så tilmeld dig blot ventelisten.

Resstbeløb:

Der er ikke restbeløb, eftersom det hele betales ved tilmelding, dog er der udgifter til transport og et mindre beløb til afregning el i hytten, som skal fordeles.

Afbestilling:

Denne tur er arrangeret af KS og er ikke dækket af Rejsegarantifonden. Det er vigtigt at du selv har styr på din rejseforsikring. Kan vi sælge din plads til anden side, vil der være mulighed for at modtage det fulde beløb retur.

Forbehold:

Turen gennemføresmed minimum 15 deltagerKontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.


Turleder:

Martin Christensen

Mail:

mabrchr@hotmail.com

Telefon:

42710671

Hilsen fra turleder:


Evt. spørgsmål omkring turen: skriv eller ring til Martin


Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Læs om forsikringen hos 

Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne tur er arrangeret af KS og er ikke dækket af Rejsegarantifonden.


Tilmeldte
0 /17
Tilmeldingsfrist
15.12.2024
Tidspunkt
12.03.2025 kl. 14.00 - 16.03.2025 kl. 15.00
Sted
Nordseter