Klubmodul henter siden
2025 uge 7, Bruksvallarna, Sverige, Langrend
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Langrendstur til Bruksvallarna 

Uge 7, fredag den 7. februar til søndag den 16 februar 2025 - Samme priser som 2024

Vi gentager selvfølgelig den traditionsrige langrendstur til det meget snesikre Bruksvallarna i skolernes vinterferie. Det regnes for at være et af Sveriges bedste og største langrendsområder med et afvekslende terræn med såvel skov som højfjeld og med både hårde konkurrenceløjper og flade turløjper

Alle kan deltage i turen og er velkomne uanset om man er nybegynder, motionist eller konkurrenceløber. Tag gerne hele familien med, også børnene. Turen er åben for medlemmer af Københavns Skiklub.

395900611_1364499490864701_3012282089136208089_n.jpg


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der bliver tilbudt instruktion i langrend 4 formiddage i både klassisk- og skøjtestil og på alle niveauer med fælles opvarmning (mere information er på vej). Flere aftener vil der være møder/information og sammenskudsgilde med aftensmad i fælleshuset. I det hele taget plejer der at være mange fælles aktiviteter, som deltagerne selv finder på, så vær selv aktiv, så bliver det sjovere!
Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”, hvor vi kan anbefale både rulleskitræning og Thorax-træning som forberedelse til denne tur.

Området, ophold og forplejning

Vi skal bo i 4-, 6- eller 8-sengs hytter i Bruksvallarnas Stugby lige ved en af sporcentralerne for Nordic Ski Center. Hytterne er moderne, små, men velindrettede, med fuldt udrustet køkken med opvaskemaskine, brusebad og toilet, tv samt tørreskab.

Et supermarked ligger 300 m fra hyttebyen. Desuden findes sportsforretning/skiudlejning, hoteller og restaurant i byen indenfor gåafstand.

Bruksvallarna er en vinterdestination i Funäsfjällen, Sverige. Det er hjertet af nordisk skiløb og har ikke mindre end 300 kilometer præparerede spor. Det nordiske skicenter snor sig gennem frodige dale og høje bjerge og tilbyder førsteklasses langrendsløjper. Bruksvallarna er også hjemsted for fem skisportssteder: Tänndalen/Tänndalsvallen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket og Kappruet. To af disse, Ramundberget og Funäsdalsberget, ligger meget tæt på Bruksvallarna.

Udover skiløb er der mange andre vinteraktiviteter tilgængelige i Bruksvallarna. Disse inkluderer snescooterkørsel, vaflerhytter og mere. Hvert år starter og slutter trænings- og konkurrencesæsonen for verdens bedste langrendsløbere i Bruksvallarna. Bruksvallsloppet Race indleder sæsonen i november, og Fjälltopploppet Race lukker den i april.

 

Transport

Transporten foregår med bus via Helsingør/Helsingborg.

Udrejse

Vi mødes på parkeringspladsen ved Holte Station fredag den 7. februar kl. 18:30

Forventet ankomst til Bruksvallarna kl. ca. 10 dagen efter.


Hjemrejse

Hjemrejse lørdag den 15. februar

Forventet ankomst til Holte Station søndag den 16. februar kl. ca. 11:00.

Sidste sæson havde vi en forsinket hjemkomst, hvilket vi retter op på med bedre planlægning, og nyt busselskab!

Pris og tilmelding (Samme priser som 2024)

Grundpriser

Beskrivelse

Pris (DKK)

Voksen (18+)

Kr. 3.800

Børn og unge under 18 år

Kr. 2.500


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

  • Rejse

  • Ophold med hele 8 dage på ski

  • Skiinstruktion

  • Rengøring af hytterne efter afrejse

  • Forplejning

  • DrikkevarerTilkøb

Beskrivelse

Pris (kr.)

Frikøb af seng i værelse

Kr. 2.000,-

Udstyrsleje

Spørg turlederen om leje af udstyr. Børn og unge kan leje via klubben; Børne & unge langrend/rulleski (ks-ski.dk)


Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Du betaler det fulde beløb ved tilmelding pr. person. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.

Resstbeløb:

Der er ikke restbeløb, eftersom det hele betales ved tilmelding.

Afbestilling:

Denne tur er arrangeret af KS og er ikke dækket af Rejsegarantifonden. Det er vigtigt at du selv har styr på din rejseforsikring. Kan vi sælge din plads til anden side, vil der være mulighed for at modtage det fulde beløb retur.

Forbehold:

Turen gennemføres med minimum 30 deltager


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

James McGowan

Mail:

brukski@gmail.com 

Telefon:

53 12 76 94

Hilsen fra turleder:

I have run the Bruksvallarna tour for many years,

While I speak and write in English people are welcome to speak and write to me in Danish.

In Bruksvallarna I usually ski more off the tracks than on them, build and sleep in an igloo and maybe spend a day or two downhill at Ramundberg.


Info:

" Single people and pairs are welcome, we will find some others to share a hut with, if you are 3 people and do not wish to share a hut then you can pay for an extra place on the tour, to assure yourself of a 4 person hut. If you have any questions about the trip please give me a call me.”


Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne tur er arrangeret af KS og er ikke dækket af Rejsegarantifonden.Tilmeldte
0 /64
Tilmeldingsfrist
31.10.2024
Tidspunkt
07.02.2025 kl. 18.30 - 16.02.2025 kl. 11.00
Sted
Bruksvallarnas Stugby