Klubmodul henter siden
2024 uge 49, Skeikampen, Langrend og uddannelse
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Uge 49 Skeikampen, 4.- 8. december 2024

 Langrendstræning for børn, unge og voksne


Skei_U-42-2017_txt.jpg Skei_alle_deltagere_2425x_txt.jpg

 

Turbeskrivelse og deltagere

Klubbens største langrendstur for børn fra 6 år, unge og voksne, hvor der er langrendstræning for alle børn og unge samt mulighed for tilkøb af træning for voksne. Ønsker du at tage børn med under 6 år på turen, så kontakt os inden du gennemfører tilmeldingen. Voksne deltagere uanset niveau er velkomne. Vi arbejder for at gentage successen med efteruddannelse for trænere samt eventuelt BSI 1 langrendskursus via Den Danske Skiskole.


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Teknikkursus langrend torsdag(1)-fredag(2)-lørdag(2)

Deltagerne bliver opdelt i hold, efter teknisk niveau (begynder/øvet) og fysiske kapacitet (hvor hurtigt løber du på ski). På begynderholdene lægges der kun vægt på teknisk træning. På øvet holdene lægges der stigende vægt på den fysiske træning. Trænerne beslutter hvem der kommer på hold sammen, og holdopdelingen kan ændres undervejs. Noget undervisning kan være fælles for flere hold. 

På tilmeldingsportalen skal du besvare spørgsmål om dine skifærdigheder, som bruges ved den indledende holdopdelingen. Det hold du starter på er ikke nødvendigvis det hold du fortsætter på. Træneren kan flytte dig til at andet hold, så hvert enkelt hold bliver mere homogent. Der er 5 træningspas.

Der er følgende undervisningshold

 • A: Klassisk
 • B: Mix klassisk og skøjt
 • C: Skøjt
 • U:Ungdomshold  
 • I : Ingen undervisning


A Klassisk
Her lærer du alt fra basis balance og tyngdeoverføring til basisteknikerne: Nedkørsel, diagonalgang, fiskeben, stagning og dobbelttag med fraspark. 

B Mix Klassisk/skøjt
På dette hold bliver der trænet lige meget skøjt og klassisk, så du kan blive en komplet skiløber. Kurset er målrettet deltagere, der kan the basic i skøjt og klassisk. Hvis du er nybegynder i skøjt, skal du ikke på dette hold.

C Skøjt
Her lærer du basisteknik i skøjt: Skøjt uden stave, padling, et-takt og to-takt. Skøjteteknikken indøver bedre beherskelse af glidfasen, og det får du også glæde af i dit klassiske skiløb.

U: Ungdomstræning 

 • Du skal være 7 - 20 år
 • Du skal kunne klare at være udendørs på ski to gange om dagen 1½ - 2 timer
 • Vi træner både skøjt og klassisk, så hav gerne udstyr med til begge discipliner - Du kan låne/leje i klubben.
 • Træningen starter torsdag kl. 13.00
 • Træningen starter fredag kl. 9.00- ca.11.00 & 13.00- ca.15.00
 • Træningen starter lørdag kl. 9.00- ca.11.00 & 13.00- ca.15.00
 • Søndag er der ingen træning
 • Tag gerne dine forældre med. De kan få træning/undervisning på Teknikholdene. Men du er også velkommen på egen hånd, hvis du kan tage vare på dig selv.

I: Ingen træning
Hvis man bare vil træne selv, vælges "Ingen træning".


Fællesspisning torsdag 

Vi er i dialog med cafeen om at få arrangeret fællesspisning torsdag evt. i hold. I hører mere om dette senere.


For sjov kort konkurrence 

På det nederste af alpinpakken afholdes fredag aften en konkurrence, hvor vi dyster imod hinanden i forskellige aldersklasser. Vi sender mere information ud om dette på turen og glæder os til at se jer til dette hygge-arrangement. Det tager ca 30-40 minutter og er virkelig hyggeligt med varmkakao.


Efteruddannelseskursus for langrendsinstruktører

Vi arbejder på at få etableret et samarbejde med Den Danske Skiskole (DDS) igen i år, om efteruddannelses kursus/workshop for uddannede instruktører.


Forberedelse inden klubturen

Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold” eller er du velkomme til at sende en mail. 


Området, ophold og forplejning

Vi bor i 6-10 personers lejligheder. Lejlighedsfordeling tilstræbes at ske ifølge dine ønsker i tilmeldingen. Grundet ønske om eget værelse er det blevet muligt at frikøbe sengeplads, hvilket koster omkring 1.000 kr. Du kan således ikke regne med at få et værelse alene med mindre du betaler for dette. Nogle dage før afrejse sendes fordeling til din e-mailadresse, så lejlighedspartnere har mulighed for at koordinere madindkøb. Der er et veludrustet køkken til selvhusholdning Der er en god købmand og sportsbutik i Skeikampen og priserne er blevet fornuftige i Norge grundet kursen.

Skriv gerne i ”bemærkninger” ved tilmeldingen, hvis du ønsker at bo sammen med nogle specifikke personer. 

Nøgle til hytten/lejligheden sidder i døren ved ankomst onsdag aften og torsdag morgen og afleveres ved receptionen inden afgang søndag eftermiddag. Lejlighederne skal ryddes pænt op, men slutrengøring er indregnet i prisen. Egen transport til Skeikampen. Du kan flytte ind i lejligheden onsdag eller torsdag.

Medbring dynebetræk, lagen, pudebetræk, håndklæde, viskestykke og tabletter til opvaskemaskinen. I kan dog leje sengetøj og håndklæde - se pris under tilkøb. 

Se www.skeikampen.no hvis du vil vide mere om destinationen.


Transport

Man booker selv fly tur/retur fx hos SAS. Som medlem af KS, der er medlem af Danmarks Skiforbund, kan man individuelt bestille sportsbilletter med SAS. Det giver både rabat på billetten og ret til - udover håndbagage og en indtjekket kuffert - gratis at få en skipose plus en mindre taske med støvler med. Sportsbilletter har flere fordele. Man kan gratis ændre navn på billetten op til én time før afgang, der er fleksible annulleringsregler, og man kan ændre flyvedato eller aflyse uden beregning. Se vejledning til at booke sportsbillet: SAS Sportsaftale (ks-ski.dk) - Man kan også vælge en tilsvarende rejse hos Norwegian.

Flytider SAS (med forbehold)
Afgang Kastrup onsdag den 4. december kl. 17:00 med ankomst Gardermoen 18:15
Retur fra Gardermoen søndag den 12. december. 20.15 med ankomst Kastrup 21.30

Flytider Norwegian (med forbehold)
Afgang Kastrup onsdag den 4. december kl. 17:00 med ankomst Gardermoen 18:15
Retur fra Gardermoen søndag den 12. december. 19.45 med ankomst Kastrup 21.00

Bussen fra Gardermoen stopper ind i Lillehammer ved et indkøbscenter på vej til Skeikampen

Bussen kører hjem kl. 15.30 fra Skeikampen og vi ankommer ca. 17.00 til Gardermoen (OBS NY TID)


Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris (DKK)

Voksen 21-99 år

Kr. 1.900

Børn og unge 6-20 årKr. 700

Egen transport til Skeikampen. Du kan flytte ind i lejligheden onsdag eller torsdag.


Tilkøb

Beskrivelse

Pris (DKK)

Leje af sengetøj og håndklædeKr. 220
Frikøb af seng i værelseKr. 1.000
Tekniktræning voksen (21-99 år)Kr. 600
Tekniktræning børn/unge (6-20 år)Kr. 0
Bus T/R Gardermoen/SkeikampenKr. 700Udstyrsleje

Skiudlejning – vi anbefaler at du lejer ski hjemmefra evt. via KS, hvis det er til børn – se Børne & unge langrend/rulleski (ks-ski.dk) 


Tilmelding og betalingsbetingelser


Tilmelding:Tilmelding lukker 25. oktober 2024 eller når alle pladser er booket. Du skal logge på med alle brugere i klubmodul og betale hver for sig. Hvis ikke du kan huske adgangskoderne så brug linket til glemt password.

Afbestilling/aflysning:

Ved afmelding returneres penge med fradrag af kr. 300, hvis vi kan sælge din plads til en anden person. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende. 

Aflysning ved dårlige sneforhold eller Covid-19

 • Hvis vi vil aflyse på grund af sneforhold forudsætter det, at vi og Skeikampen er enige om at løjpeforholdene ikke er gode nok. 
 • Ved aflysninger prøver vi at få mest mulig tilbage fra vores leverandører (ophold og transport).
 • Beløb vi får tilbagebetalt returneres til deltagerne. Dog tilbageholder vi et gebyr på 300 kr, hvis vi har afholdt omkostninger.
 • Erfaringerne vedrørende Covid-19 har vist, at det er godt med en personlig rejseforsikring der dækker, hvis du tester positiv.

Forbehold:

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skiinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Pia Winsløw og Jakob Ghisler

Mail:

KS.Skeiuge49@gmail.com

Telefon:

24488826

Turleder:


Skriv til os, hvis du ønsker mere information om klubturen Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. Det er vigtigt at du selv læser og forholder dig til, om forsikringen er god nok for dig.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Turen arrangeres direkte af Københavns Skiklub, og er derfor ikke dækket af Rejsegarantifonden.

Tilmeldte
3 /90
Tilmeldingsfrist
25.10.2024
Tidspunkt
04.12.2024 kl. 16.00 - 08.12.2024 kl. 14.00
Sted
Skeikampen