Klubmodul henter siden
2024 uge 12, Trysil, Teamtræning og alpint DM
Tilmeldingsfrist er overskredet


Uge 12 Klubtur til DM i Trysil

NORGE 17-24/3  2024

Dette event er primært for ski- og raceteam, der skal deltage til DM - Tilmeldingen for bestilling af ophold lukker fredag 5/1 kl 10, men du kan forsat tilkøbe træning


Denne klubtur er primært en intens træningsuge for skiteam og receteam før De danske forbundsmesterskaber (DM) den 20-22/3. Der vil være fokus på at have det sjovt, udvikle sine færdigheder og blive endnu bedre skiløbere. 


image002.jpg

Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Turen har fokus på skitræning af ski- og raceteam børn og unge, som har købt pakker via AKD. Alle andre både børn og unge kan tilkøbe skisport-træning. 

Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber. Trænerne er specialiseret  i at give børne- og ungdomsundervisning og her dygtiggøre dem som skiløbere.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børnene med fordel købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.


Skærmbillede 2023-08-03 164929.png

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse ugentlige træningsaktiviteter i København, og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Træn derfor sammen med skitemet inden denne og andre klubture. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. For alpine børn læs specielt området "Jeg går til ski": JGTS (ks-ski.dk)

Området, ophold og forplejning

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt, så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste-muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 32 lifter og 71 km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for skiløbere uanset, om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres port- og  tekniktræning. Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen.

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed, de ligger i området ved Trysil Turistcenter. Vi forsøger altid at tage højde for ønsker om at bo sammen med dem, man kender, ligesom vi forsøger at sætte familier i samme hytte med tanke på børnenes alder og skiniveau. Der vil også være mulighed for at frikøbe senge, såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben. 

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Klubbens turleder sender hyttefordeling og kontaktinformationer til alle i god tid inden afrejse. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Efter aftale er følgende lejligheder reserveret til gruppen: 

 • Trysilfjell apart 108 4 pers. 

 • Trysilfjell apart 204 4 pers. 

 • Trysilfjell apart 206 4 pers. 

 • Trysilfjell apart 212 6 pers. 

Total 18 senge.


Transport

Transport i egne biler, husk snekæder og vinterdæk. Ledige pladser kan med fordel koordineres via klubbens facebook side. Der henvises også til f.eks. sneexpressen.dk eller SAS sporsaftale, med transfer fra Sccandinavia Mountains Airport (Sälen, Sweden) til Trysil.


Pris og tilmelding

For Skiteam- og Raceteamløbere vil det være muligt at tilkøbe ophold i uge 2, 4 og 5  i forbindelse med tilmeldingen til denne tur.

Grundpriser

Beskrivelse

Pris

1a. Voksen (18+ år), Ophold i lejlighed MED liftkort

Kr. 4.170,-

1b. Voksen (18+ år), Ophold i lejlighed UDEN liftkort

Kr. 2.630,-

1c. Barn/ungdom (7-17 år), Ophold i lejlighed MED liftkort

Kr. 3.865,-

1d. Barn/ungdom (7-17 år), Ophold i lejlighed UDEN liftkort

Kr. 2.635,- 

1e. Barn (2-6 år) Ophold i lejlighed MED liftkort*

Kr. 2.630,-

1f Baby (0-2 år) uden egen seng

Kr.        0,-

1c. Senior (65+ år), Ophold i lejlighed MED liftkort

Kr. 3.865,-

1d. Senior (65+ år), Ophold i lejlighed UDEN liftkort

Kr. 2.635,-

1g. Voksen liftkort uden  opholdKr. 1.540,-
1h. Barn/ung liftkort 7-17 årKr. 1.230,-

*Se rabat ved ingen liftkort

Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold i lejlighed/hytte i 7 nætter 

 • Evt. Skipass afhænig af valg

 • Slutrengøring 

 • Alle turistskatter og afgifter 

 • Bidrag til rejsegarantifonden


 • Transport

 • Skisport Danmark træning mandag til fredag, dog heldagstræning for skiteam, race, youth og masterteam (tilkøb muligt)

 • Forplejning

 • Drikkevarer 

 • Tomme senge (frikøb muligt) 

 • Forsikring (ud over idrættens forsikring)

 • Ski- og støvleleje (muligt tilkøb) 


Tilkøb/rabatter

Vælg en af følgende liftkort eller registrering at du ikke skal tilkøbe dette. Husk det gælder ved bestilling af liftkort at alder på ankomsttidspunktet er gældende. Er du en del af et team, og har du på forhånd købt en træningspakke kan du vælge rabat.

Beskrivelse

Pris (kr.)

2. Frikøb af seng i lejlighed

Kr. 2.100,-

3. Rabat sportspakke for team

Kr. 1.500,-

4.a. Skisport træning, voksne

Kr. 2.100,-

4b. Skisporttræning, børn og unge

Kr. 1.900,-


Udstyrsleje

Sker online via Skistar, link og rabatkode fremsendes til deltagere inden afrejse. Husk at vælge Turistsenter som afhentningsted.

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen, herunder valg af  træning og skiniveau samt grundpriser, instruktion og andet tilkøb. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter. Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.


Du vil efterfølgende blive inviteret til et nyt event, hvor du vælger grundpriser, liftkort og andet tilkøb eller rabat.

Vi ved godt det er en tung proces Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig. Det er først-til-mølle. Der er 18 pladser.

Restbeløb:

 Eftersom hele beløbet for turen er opkrævet er der ingen restbeløb.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Hvis turlederen vurderer, at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelserKontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Sine Carlsen og Signe Foghsgaard

Mail:

sinecarlsen@hotmail.com 

Telefon:


Sine Carslen

Hvis du har spørgsmål

Så læs beskrivelsen en gang til. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive

Vi glæder os til at se jer

Sine og Signe

Instruktøransvarlig

SkiskportDanmark


Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Skiklubben Hareskov og deres rejseselskab Snowtravel ApS,  reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.


Pistekort

image001.jpg


Tilmeldte
12 /16
Tilmeldingsfrist
31.01.2024
Tidspunkt
17.03.2024 kl. 17.00 - 24.03.2024 kl. 10.00
Sted
Trysil, Norge

Kommende events