Klubmodul henter siden
2024 Uge 5, La Plagne,Frankrig, alpint, DEPOSITUM
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Uge 5 - La Plagne, Frankrig

 Skitur for både for familier og voksen tur uden børn. 

Egner sig især for øvet og erfarne skiløbere til stort skiområde


Turbeskrivelse og deltagere

Turen går til La Plagne, Montchavin i Frankrig, hvor vi bor i nye 4-stjernede lejligheder midt i Paradiski-område. Lejlighederne har en højere fransk standard end man kender. Turen er målrettet ALLE medlemmer af KS, så er du  individuelle skiløber, er I et par eller er i en familie med børn/unge fra 5-18 år og evt. deres bedsteforældre, så kan man deltage - Jo flere vi er, jo sjovere er det.

Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der vil være skiskole for børn i alderen 5-18 år. Vi forventer, at alle kan stå lidt på ski i forvejen, hvilket betyder at der ikke er begynderundervisning, og at børn skal kunne stå på ski uden hjælpemidler, herunder selv tage alle liftene. Der er og planlagt alpin ski træning for de voksne i  minimum 2 dage, som deles op efter niveau eller efter  interesse.

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. Har du f.eks. et barn på niveau let øvet som du vil sikre kan følge med på skiholdet kan vi anbefale træning på Amager Bakke se JGTS (ks-ski.dk).

Området, ophold og forplejning

La Plagne er navnet på 10 forskellige skistationer. Vi bor i Montchavin, som er meget centralt placeret i skiområdet. Det er en oprindelig bjergby, og altså ikke - som man oftest ser - et ferieresort bygget til skiturister. Skiområdet er det store Paradiski med 425 km pister der bl.a. også dækker Les Arcs og Champagny, hvor der er skiløb op til 3.250 meter. Fra toppen af gletsjeren i 3.250m.o.h. er det faktisk muligt at køre hele vejen ned til Montchavin i et stræk. En højdeforskel på ca. 2.000 højdemeter. Da området har et stort og godt sammenhængende net af lette blå pister, er området meget velegnet med børn. Skipasset som er inkluderet i denne rejse er til PARADISKI – hvilket er navnet for det skipass der dækker alle 425 km. pister.

Lejlighederne

Vi skal bo i nye lejligheder i en oprindelig bjergby og med et af Europas største skiområder. Vi har 5 nyindrettede lejligheder med plads til 4-10 pers. Der er plads til maksimalt 39 deltagere. Ophold er uden forplejning. Man bor sammen i lejligheder, og man er selv ansvarlig for alle dagens 3 måltider. Man fordeler opgaver internt i hver lejlighed. Samt maden.

Se billeder og læs mere om lejlighederne på residencebellecote.com

Man skal være opmærksom på, at man kommer til at dele lejlighed med andre fra KS. Prisen er baseret på, at alle lejligheder er fuldt belagt.  Dog er prisen beregnet på at ingen skal sove i stuen.  Inddrages soveplads i stuen, ydes der en rabat til den enkelte lejlighed .

Lejlighederne i Residence Bellecoté er nybyggede (2022/2023), og er beliggende lige i centrum og med ca.50 m. til liften. De er bygget i 4-stjernede standard, og er en del større end hvad man normalt ser i Frankrig. Disse lejligheder er mellem 50 og 100 m2. Alle lejlighederne er udstyret med opvaskemaskine og komfur med ovn, desuden er der bl.a. mikrobølgeovn og el-kedel i køkkenet. Alle lejligheder har desuden balkon eller terrasse og gratis WiFi. Der er også en lille wellness-afdeling med sauna, jacuzzi, og dampbad, samt en hyggelig bar/ lounge i bygningen. Benyttelse af wellness-afdelingen er inkluderet i opholdet. Vi har i alt reserveret 5 lejligheder med 39 sengepladser. Prisen inkluderer turistskat, slutrengøring, sengelinned og håndklæder. Viskestykker, karklude, opvasketabs, toiletpapir etc. er ikke inkluderet. Skal medbringes eller købes lokalt i supermarkedet.

Vi råder over følgende lejligheder:

 • Lejl. nr. 2: 51 m2. 3-vær. lejl. til 4-6 pers. (2 soveværelser + 2 sovepladser i stuen).

 • Lejl. nr. 3: 65 m2. 3-vær. lejl. til 4-6 pers. (2 soveværelser + 2 sovepladser i stuen).

 • Lejl. nr. 6: 100 m2. 5-vær. lejl. til 8-10 pers. (4 soveværelser 2+2+3+2 + 1 sovepl. i stuen)

 • Lejl. nr. 7: 99 m2. 3½-vær. lejl. til 6-8 pers. (3½ soveværelse 4+2+2. ingen sover i stue)

 • Lejl. nr. 9: 86 m2. 3½-vær. lejl. til 7-9 pers. 3 ½ soveværelse 2+1+2+2 + 2 sovepl. I stuen).


Residence & Spa Bellecôte

1 Rue de la Glisse

73210 Montchavin - La Plagne, Tarentaise, Frankrig

Tel: + 0033 0479 07 80 63


Transport

På denne tur tilbydes fly og bustransport (egen regning)  mulighed for transport i egen bil. 

Bil: Der er godt 1500 km. til La Plagne. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Schweiz.  Vignette gælder til et helt år, og købes på nettet eller ved grænsen til Schweiz og koster ca. kr. 280,-. I Frankrig betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen. I Schweiz og Frankrigs bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Bus: Afrejse med bus fredag eftermiddag den 26/1. Bussen kører via Jylland. Ankomst til Montchavin-La Plagne lørdag formiddag, ca. kl. 09.30. Hjemrejse er lørdag eftermiddag ca kl. 16.30 den 3/2, med hjemkomst søndag formiddag. Ski- og støvletransport er inkluderet i busrejsen. Der kan forekomme samkørsel med Sneexpressen, andre skiklubber eller rejsemål, og derfor kan der ske busskifte i Schweiz/ Frankrig. Med bus får man mulighed for 7-7½ skidag. Ønsker du dette, skal der tilkøbes liftkort, da det liftkort, som er inkluderet i prisen, er gældende fra søndag til fredag.

Afrejse fra:

 • Kastrup Lufthavn, T3 07.15

 • Sjælør Station 07.45

 • Køge Nord, Station (Nordstjernen 3) 08.30

 • Ringsted, Outlet, Bus P v/Klostervangen 09.00

 • Slagelse, STOP 39 09.30

Spørg evt. på flere opsamlingssteder på Fyn og Jylland.


Fly: Vi flyver med SAS direkte til Geneve:

 • Udrejse 27.01.24: 17.20-19.20

 • Hjemrejse 03.02.24: 20.20-22.25

Du skal møde i lufthavnen senest 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 23 kg bagage samt ski- og støvletransport på max. 23 kg. Ski og støvler skal være pakket i to tasker, og der må ikke være andet i taskerne end ski og støvler. Ski- og støvletransport SKAL bestilles, selvom det er inkluderet. Desuden er der inkluderet et stk. håndbagage på 8 kg (max 55x40x23). Ingen måltider indgår i flyvningen. Vi råder over 20 flypladser på denne tur. (først til mølle).

Ved ankomst til Geneve lufthavn bliver vi afhentet en transferbus der kører os til Montchavin (ca. 2t. 45min. transfer). På hjemrejsen forventes afgang fra Residence Bellecote kl. 15.30

BEMÆRK: Da vi råder over et begrænset antal flyvepladser, tilrådes hurtig tilmelding. Flytransport forudsætter at der senest 90 dage før afrejse (26/10) er et tilstrækkeligt antal deltagere på turen. På denne tur er det minimum 20 flydeltagere. Hvis der på dette tidspunkt ikke er tilstrækkeligt med deltagere, annulleres muligheden for fly.Pris og tilmelding

Alle der er medlem af KS kan deltage på turen. Det er en forudsætning, at man er medlem af København Skiklub.


Grundpriser

Beskrivelse

Pris (kr.)

Alle deltagere (5-74 år

Kr 7.200,-

Seniorer (75+ år)

Kr. 5.990,-

Børn (2-4 år) uden undervisning

Kr. 4.200,-

Børn (0-4 år) uden egen seng

Kr.        0,-


Hvad er med i prisen?

*Liftkort er gældende fra kl. 12.30 dagen før egentlig startdato. Altså en ½ dag ekstra. Gælder også 7 og 8 dages liftkort.

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold i delt lejlighed i 7 nætter uden forplejning

 • 6½ dages liftkort*

 • Fri brug af husets wellness-område

 • Slutrengøring

 • Linned og håndklæder

 • Alle kendte turistskatter og afgifter

 • Bidrag til rejsegarantifonden


 • Transport (bus- og flytransport kan tilkøbes)

 • Forpljning

 • Drikkevarer

 • Skileje

 • Forsikring ud over idrættens forsikringTilkøb

Beskrivelse

Pris (kr.)

Flytransport inkl. skitransport og transfer t/r.

Kr.  4.300

Bustransport via Jylland, inkl. transfer t/r.

Kr. 2.000,-

Liftkort pr. ekstra dag, (5-74 år)

Kr.    500,-

Liftkort pr. ekstra dag, senior (75+ år)

Kr.         0,-

Liftkort pr. ekstra dag, børn (2-4 år)

Kr.         0,-

Ekstra liftkort pr. dag, barn 6-15 år 

Kr. 150,-


Udstyrsleje

Leje af ski- og snowboardsudstyr kan tilkøbes lokalt  - mere info herom senere 


Tilmelding og betalingsbetingelser.

Tilmelding:

Tilmeld dig/jer snarest muligt, da det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Tilmelding via klubmodul, hvor depositum på 2500,00 kr. vil blive opkrævet med betalingskort. Vi har frist til 10. november. Bemærk dog at der er deadline for bestilling af flypladser senest den 26. okt. Under tilmelding vil du blive spurt om følgende


 • Transportønkse (fly bindende)
 • Skiniveau
 • Lejlighedsønske
 • Hvem du deler lejlighed med


Restbeløb:

 Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb. Restbeløbet skal betales senest 35

dage før afrejse. (21. dec. 2023).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 20 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger mv. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på …….Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skiinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Mette Christiansen Lund

Mail:

 Mettechristiansenlund@gmail.com

Telefon:

20998505

Information fra/om turlederen.

Er du i tvivl om noget, så læs denne indbydelse igen. Har du derefter spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig pr. e-mail

Instruktør Ansvarlig:
Forsikringer og rejsegaranti

Er du medlem af en dansk skiklub registreret under Dansk Skiforbund, så har du automatisk en ansvarsforsikring gennem Idrættens Rejseforsikring, som alle skiklubmedlemmer automatisk får. 

Klubbens medlemmer er derfor omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.

VIGTIGT – al kommunikation med rejseselskabet , foregår udelukkende gennem KS-arrangør: Mette Lund – Dette er meget vigtigt for at undgå misforståelser.Pistekort

Tilmeldte
0 /34
Tilmeldingsfrist
26.01.2024
Tidspunkt
27.01.2024 kl. 15.00 - 03.02.2024 kl. 10.00
Sted
La Plagne
Pris
2500,00 kr.

Seneste nyheder

Kommende events