Klubmodul henter siden
2024 uge 10, Flachau, Østrig - Alpint, RESTBELØB
Tilmeldingsfrist er overskredet

 2024 uge 10 - Flachau, Østrig - Alpin klubtur med fokus på den modne skiløber

Dette er et event med invitation for betaling af restbeløb. Spørg eventuelt turleder for ledige værelser og bliv inviteret til fuld betaling.

Turbeskrivelse og deltagere

Turen til Flachau er målrettet den modne skiløber, der rejser uden børn. Flachau er et rigtig godt og varieret skiområde på 210 km. pister og sammenhængende med bl.a. Wagrain, Zauchensee og Kleinarl. Området er beliggende i 850-2.188 m.o.h. Hotel Bergdiamant har en hyggelig og afslappet stemning, og der serveres god østrigsk mad i restauranten. Vi råder over 44 sengepladser på denne tur.


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der er 9 timers undervisning i alpint skiløb med klubinstruktører inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning formiddag/eftermiddag fordelt på søndag, tirsdag og torsdag, dog med forbehold for ændring. Begynderundervisning vil ikke være muligt på denne tur. Dette bevirker, at vi løber sammen  i hele området de resterende hele dage og udnytte effekten af undervisningen. Vi forsætter det gode samværd om aften på det hyggelige hotel på baren og i restauranten.

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax). Træningen vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og du  får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 

Området, ophold og forplejning

Vi bor lige ved liften i Flachau i 900 m højde. Skiområdet er en del af Sportwelt Amadé og bl.a. sammenhængende med Wagrain. Flachau er en lille hyggelig by med et bredt udvalg af restauranter, butikker og supermarked. Pisterne er beliggende i 650-2188 meters højde. Her er i alt 210 km pister (79 km blå, 103 km rød, 28 km sort) og omfatter byerne; Wagrain, St. Johann/Pongau, Alpendorf, Kleinarl, Zauchensee, Flachauwinkl og Flachau. Primo 2021 er der kommet en lift mellem Flachau og Kleinarl/Flachauwinkl, så man ikke længere skal med bil eller bus til denne del af området. Desuden er der i 2022 kommet en helt ny Flying Mozart-lift i Wagrain-området, som er utroligt effektiv. Disse 2 lifte alene har hævet skioplevelsen i området utroligt meget. 

Liftkortet dækker faktisk yderligere godt 500 km. pister i Salzburgerland regionen, i alt over 750 km. på det liftkort der er inkluderet i prisen. Flachau er fantastisk nemt at køre til. Her er ingen bjergveje, og byen ligger kun et par km. fra motorvejsafkørslen fra motorvej A10.

1697462219580.png

Hotel Bergdiamant er et hyggeligt og nyere hotel beliggende lige ved liften ”Achter Jet” i Flachau. Der er tre lifte inden for 300 m fra hotellet. Opholdet inkluderer lækker morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med salatbuffet og med valgmulighed mellem flere hovedretter. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på afrejsedagen. 

Skærmbillede 2023-08-27 220101.png

Vi råder over enkelt- og dobbeltværelser. Der er også mulighed for værelser til 3 og 4 pers. Alle værelser er med badeværelse, balkon og TV. Gratis WiFi er tilgængeligt over hele hotellet, men forvent ikke samme niveau som i DK. Gratis parkering lige ved hotellet. Enkeltværelser ligger i stueplan og har ikke balkon. Hotellet har restaurant og hyggelig bar, reception, og opvarmet ski- og støvlerum. Der er desuden wellness afdeling med to saunaer, infrarød sauna og dampbad samt hvilestole, og direkte adgang ud i sneen. Wellness-afdelingen er åben kl. 15.30-20.00. Badekåber kan lejes. Hotellet er røgfrit. 

Værelsesfordeling: 

 • 4 x enkeltværelser 

 • 20 x dobbeltværelser 

I alt 24 værelser og 44 senge. 

Adresse: 

Hotel Garni Bergdiamant

Unterberggasse 349 

5542 Flachau – Østrig 

Tel: +43 6457 33546

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (kl  7.30-10.00). Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 20.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad inden hjemrejse.


Transport

På denne tur tilbydes flytransport eller egen transport. 

Flytransport: På denne tur flyver vi med SAS, direkte til Salzburg. 

 10. marts: København-Salzburg 10.30-12.05 (SK2619) 

 17. marts: Salzburg-København 13.05 -14.45 (SK2620) 

Du bedes møde i lufthavnen senest 2 timer før afgang, for check-in. Der er inkluderet 1 x 23 kg. bagage samt ski- og støvletransport på max. 23 kg. Ski og støvler skal være pakket i to tasker, og der må ikke være andet i taskerne end ski og støvler. Ski- og støvletransport SKAL bestilles, selvom det er inkluderet. Desuden er der inkluderet et stk. håndbagage på 8 kg (max 55x40x23). Ingen måltider indgår i flyvningen. Vi råder over 30 flypladser på denne tur.  (først til mølle). Ved ankomst til Salzburg lufthavn bliver vi afhentet at transferbus der kører os til hotellet i Schladming (ca. 1t. 15 min. transfer). 

BEMÆRK: Da vi kun råder over 30 flypladser anbefales hurtig tilmelding. Flytransport forudsætter at der senest 90 dage før afrejse er et tilstrækkeligt antal deltagere på turen. På denne tur er det minimum 20 flydeltagere. Hvis der på dette tidspunkt ikke er tilstrækkeligt med deltagere, annulleres flymuligheden. 

Bil: Der er ca. 1200 km. til Flachau. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. 

Motorvejs-vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. I Østrig er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.


Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris

Voksen i delt dobbeltværelse

Kr. 10.100,-

Voksen i 3. og 4. seng

Kr.  9.700,-

Hvad er med i prisen?


Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold i delt værelse i 7 nætter på hotel med ½ pension 

 • 6 dages liftkort til Ski Amadé (søn.-fre.) 

 • Key-Card gebyr 

 • Gratis adgang til hotellets wellness-afdeling

 • Alle kendte turistskatter og afgifter 

 • Bidrag til Rejsegarantifonden

 • Alpin skiundervisning i 9 timer fra klubbens instruktører


 • Transport (kan tilkøbes)

 • Frokost

 • Drikkevarer

 • Skileje (kan tilkøbes)Tilkøb/rabat


Beskrivelse

Pris (kr.)

Enkeltværelsestillæg

Kr. 2.000,-

Flytransport inkl. transfer og ski og støvletransport t/r

Kr. 2.900,-

Ekstra liftkortsdag

Kr.    390,-

Pakkerejse uden liftkort, voksen (rabat)

Kr. 2.500,-Udstyrsleje

Vi vil kunne være behjælpelig med skileje til specialpris. Der vil være minimum 15% besparelse ved bestilling og betaling senest 30 dage inden afrejse. Vi samarbejder med : 

Skiverleih Achter Jet

Unterberggasse 167

5542 Flachau

Skilejen er beliggende i underetagen på hotel Montana - lige overfor gondolliften Achter Jet. Butikken er åben alle ugens dage kl. 08.00-12.00 og 13.00-17.00. Udstyr lejet fra søndag, kan hentes allerede lørdag eftermiddag.


Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding med depositum kr. 2.000 pr. person sker ved at fortsætte tilmeldingen på denne side. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.

Restbeløb:

 Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 20  deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelserKontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Kim Bay Nielsen

Mail:

kb.ski@hotmail.com

Telefon:

2030 0223

Hilsen fra turleder:


Gennem mange år har jeg været aktiv i KS. Først som medlem der deltog på klubbens alpine skiture og øvrige aktiviteter. Siden hen blev jeg uddannet skiinstruktør og træner, hvorefter mit aktive klubliv er blevet udfoldet som alpin skiinstruktør, skigymnastiktræner, barmarkstræner og turleder.  De senere år tillige som generalforsamlingsvalgt intern revisor. 


At jeg vægter glæden ved skiløbet meget højt og at skidagene udnyttes fuldt ud på pistener, er nok ikke en hemmelighed!


Derudover kan nævnes, at fælleskab og hygge blandt deltagerne på klubturene har stor betydning. Ligeledes skal skiundervisningen være inspirerende, ambitiøs og give eleven minimum én “aha-oplevelse”. Heved opnår pågældende et højt udbytte af undervisingen og stor glæde ved skiløbet.

Instruktør Ansvarlig:
Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Aps der er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3292.


PistekortTilmeldte
0 /40
Tilmeldingsfrist
08.03.2024
Tidspunkt
09.03.2024 kl. 15.00 - 16.03.2024 kl. 10.00
Sted
Flachau