Klubmodul henter siden
2024 uge 3, Trysil, Norge, DEPOSITUM
Tilmeldingsfrist er overskredet

Familie skitur til Trysil i uge 3

NORGE 14-21/2 2024


Officielt tilmelding lukket, men man kan tilmelde sig, hvis det er aftalt med Sine Carlsen, som undersøger om der kan skaffes pladser, herunder også for dem som selv har ophold, og kun ønsker team-træning. Tilmelder du dig kun træning, så kan du under tilkøb modregne depositum, således at tilmeldingen kun er en registrering

 

Denne tur er målrettet børnefamilier (+6 år), der gerne vil have det sjovt, blive gode skiløbere, udvikle sine færdigheder og dyrke skiløbet som en sport.

Turen er også for de alpine skiløbere, der ønsker intensiv SkiSporttræning og deltagelse i Sjællandskredsmesterskaberne i slutningen af ugen. For Skiteam- og Raceteamløbere er der mulighed for at forlænge opholdet i både uge 2 og/eller 4 og 5.

Turen arrangeres i samarbejde mellem Skiklubben Hareskov, KS og andre danske skiklubber under Danmarks Skiforbund. Ugen afsluttes med Nordkredsmesterskaberne for de danske skiklubber.

image002.jpg

Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Skiglæde og SkiSport er i fokus, og på denne tur er der mulighed for at de øvede (rød piste) børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med SkiSportDanmarks unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Al skiskole foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), uanset niveau og alder – på den måde kan hele familien dygtiggøre sig på skiene, inden man mødes til frokost i hytten, og derefter køre på ski sammen og vise alt det man har lært.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle ski færdigheder.  Ved tilmelding til turen er det vigtigt at angive skiniveau/ski-erfaring for alle deltagere:


Trysilguiderne:

For de helt små nybegyndere  (3-6 årige) bliver børneundervisningen varetaget af engagerede instruktører fra Skistar og deres Trysilguidene, som har en legende tilgang til det at stå på ski. De helt små børn på 3 – 4 år vil komme på en særlig skibørnehave, hvor tiden er opdelt i 50% skiskole og 50% leg og hygge både inden- og udendørs. For at de små børn får den bedste start på skiskolen, vil vi meget gerne at forældrene hjælper med at transportere dem til/fra skiskolen. Skulle der på skiskolen være et barn, der savner far eller mor alt for meget, så ringer vi naturligvis efter jer – men det sker heldigvis yderst sjældent.

 • Nybegynder: Trysilguidernes level 1 – Ingen forudsætninger (0-1 uge på ski)
 • Begynder: Trysilguidernes level 2 – Svinger og bremser på de grønne pister, tager slæbeliften og klar til at stå på de blå pister (1-3 uger på ski)

SkiSportDanmark og klubbens erfarne instruktører:

SkiSportDanmark og klubbens erfarne instruktører vil varetage træningen af de letøvede, øvede, erfarne og eksperter.

Dette samarbejde giver mulighed for at give niveaudelt undervisning (nybegynder, letøvede, øvede, erfarne og eksperter) og målrettet flere aldersgrupper.

 • Letøvet: Benytter primært grønne og blå pister
 • Øvet: Kører blå og røde pister med parallelle ski
 • Erfaren: Behersker det meste på røde og sorte pister
 • Ekspert: Mestrer det hele og kører sikkert overalt


Ekstra eftermiddagsundervisning

For letøvede/øvede/ erfarne børn (6-12 år) vil der udover undervisningen om formiddagen være mulighed for 2 timers undervisning om eftermiddagen. Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige trænere fra de danske skiklubber under Alpint Kraftcenter Danmark.

Trænerne har specialiseret sig i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløbere.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.

I slutningen af ugen vil der bliver afholdt Sjællandskredsmesterskaber for de Danske Skiklubber, alle øvede børn og voksne er meget velkomne til at deltage. Mere information om konkurrencen vil bliver fremsendt, når vi nærmer os vinteren.


Området, ophold og forplejning

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt, så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste-muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 32 lifter og 71 km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for skiløbere uanset, om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres port- og  tekniktræning. Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen.

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed, de ligger i området ved Trysil Turistcenter. Vi forsøger altid at tage højde for ønsker om at bo sammen med dem, man kender, ligesom vi forsøger at sætte familier i samme hytte med tanke på børnenes alder og skiniveau. Der vil også være mulighed for at frikøbe senge, såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben. 

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Klubbens turleder sender hyttefordeling og kontaktinformationer til alle i god tid inden afrejse. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.


Transport

Transport i egne biler, husk snekæder og vinterdæk. Ledige pladser kan med fordel koordineres via klubbens facebook side.

09/10/23 update: Fælles bustransport er aflyst grundet manglende interesse, alle får derfor kør- selv rabat som nævnt nedenfor i pristabellen. Vi har hytterne fra søndag til søndag:-)

Pris og tilmelding

For Skiteam- og Raceteamløbere vil det være muligt at tilkøbe ophold i uge 2, 4 og 5  i forbindelse med tilmeldingen til denne tur.


Grundpriser

Du bertaler depositum ved tilmelding, og bliver senere inviteret til et event, hvor du vælger imellem følgende grundpriser ved bestilling;

Beskrivelse

Pris

1a. - Voksen (+18 år), Ophold i lejlighed og skitræning

Kr. 3.799,-

1b. Barn/ungdom (3-17 år, Ophold i lejlighed og skitræning

Kr. 3.394,-

1c. Baby (0-2 år) udrn egen seng og uden skiinstruktion

Kr.        0,-

1d - Sengeplads (uden skiskole og liftkort - typisk team- og raceteam løbere og arbejdende forældre)

Kr. 1.774,-

Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold i lejlighed/hytte i 7 nætter 

 • - Skiinstruktion 

 • - Slutrengøring 

 • - Alle turistskatter og afgifter 

 • - Bidrag til rejsegarantifonden


 • - Transport

 • - Liftkort (muligt tilkøb) 

 • - Skiteamtræning, heldags (muligt tilkøb) 

 • - Forplejning 

 • - Drikkevarer 

 • - Tomme senge (frikøb muligt) 

 • - Forsikring 

 • - Ski- og støvleleje (muligt tilkøb) 


Tilkøb/rabatter

Vælg en af følgende liftkort eller registrering at du ikke skal tilkøbe dette. Husk det gælder ved bestilling af liftkort at alder på ankomsttidspunktet er gældende. Er du en del af et team, og har du på forhånd købt en træningspakke kan du vælge rabat.

Beskrivelse

Pris (kr.)

2. Bustransport fra Sjælland t/r

Kr. 1.300,- (Aflyst)

3. Frikøb af seng i lejlighed

Kr. 1.152,-

4a. Liftkort, voksne (fra 18 år)*

Kr. 1.860,-

4b. Liftkort, børn/senior (7-17 år og fra 65 år)*

Kr. 1.500,-

4c. Liftkort, børn (0-6 år)*, kun KeyCard

Kr.

5. Anvendelse af SkiTeam pakkedage:

Kr. 1.800,- (Rabat)

6. Tillæg uge 2 (kun sengeplads, træningspakke ved AKD kræves)

Kr. 1.231,-

7. Tillæg uge 4 (kun sengeplads, træningspakke ved AKD kræves)

Kr. 1.395,-

8. Tillæg uge 5 (kun sengeplads, træningspakke ved AKD kræves)

Kr. 1.395,-

*Priserne på liftkort er foreløbige. SkiStar har dynamiske priser, og vi kan derfor ikke garantere  prisen før liftkortet er bestilt.


Udstyrsleje

Sker online via Skistar, link og rabatkode fremsendes til deltagere inden afrejse.


Tilmelding og betalingsbetingelser

Tekst til at slette eller udskifte. Nogle arrangementer oprettes med enhedspris, som betales med det sammen med betalingskort, hvorfor nedenstående tekst og rækker tilpasses dette.

Tilmelding:

Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen og betal depositum via klubmodul. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter. 


 • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen, og betale depositum.
 • Du vil efterfølgende blive inviteret til et nyt event, hvor du vælger grundpriser, liftkort og andet tilkøb eller rabat.
 • Husk at tage stilling til træning og din skiniveau

Vi ved godt det er en tung proces Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig. Det er først-til-mølle. Der er 70 pladser

Tilmelder du dig kun træning, så kan du under tilkøb modregne depositum, således at tilmeldingen kun er en registrering

Rewstbeløb:

 Når turlederen vurdere at alle tilmeldinger er kommet ind bliver der inviteret til et nye event, så du kan gøre din ordre færdig, og betale retstbeløbet.. Er du i tvivl under tilmelding kan du kontakt turleder eller administrationen (51332821)Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelserKontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Sine Carlsen og Signe Foghsgaard

Mail:

sinecarlsen@hotmail.com 

Telefon:


Sine Carslen

Hvis du har spørgsmål

Så læs beskrivelsen en gang til. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive


Vi glæder os til at se jer


Sine og Signe

Instruktøransvarlig

SkiskportDanamrk


Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Skiklubben Hareskov og deres rejseselskab Snowtravel ApS,  reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.


Pistekort

image001.jpg


Tilmeldte
1 /70
Tilmeldingsfrist
19.11.2023
Tidspunkt
14.01.2024 kl. 17.00 - 21.01.2024 kl. 10.00
Sted
Trysil, Norge

Seneste nyheder

Kommende events