Klubmodul henter siden
2024 uge 7, Kvitfjell, Alpint/snowboard, DEPOSITUM
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Uge 7, fra søndag d. 12/2 til lørdag d.18/2 – 2024


Turen er kun åben for tilmeldinger for familier, der har aftale med Mille, hvor værelser er reserveret.

Turbeskrivelse og deltagere

Vi glæder os meget til vores fantastiske familietur til dejlige Kvitfjell. Vi har alpin undervisning og langrend og snowboard workshops til børn i alderen 5-16 år og alpin-workshops til de voksne. Vi forventer, at børnene kan stå lidt på ski i forvejen. Vi prioriterer børnene højest på denne tur.

  udsigt.jpg


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Indhold og omfang afhænger af deltagere, instruktører og muligheder. Det endelige program meldes ud inden afrejse og løbende under turen i en lukket Facebookgruppe. 

Eksempel på ugeprogram fra turen i 2023

  skipat.jpg


Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 

Området, ophold og forplejning

Kvitfjell er et af Norges bedste skiområder, der byder på pister til alle – sorte (den kendte og frygtede Olympia), røde, blå, grønne pister, begynderområder, snowboardpark, terrænpark og nu “off piste” skov.  Den 3. fjeldside i Kvitfjell, Varden, (vestsiden) har boulevardbrede pister til begynder og nu også PUDDERSKOGEN, hvor der kun køres mellem træerne og i kuperet terræn. Området har derudover også ca. 600 km langrendsløjper i de smukkeste omgivelser.  

Vi bor på et dejligt hotel på østsiden, beliggende på mellemstationen. Hotel Gudbrandsgaard er et ski-in og ski-out hotel. Der er enkeltværelser (2 stk enkeltsenge), dobbeltværelser med opredninger, juniorsuiter og suiter. Hotellet har et lille wellnessområde med fitness, svømmebassin, boblebad og sauna.

    

  

Transport

Transporten foregår i egen bil eller med fly/tog/båd. Der er ca. 10 timers kørsel fra København til Kvitfjell. Til dem som flyver derop - er der mulighed for at tage toget videre til Ringebu for til sidst at tage en taxa op til mellemstationen.

Priser

Værelsestype

Kombination

12-18 feb (søndag-lørdag)

Enkeltværelse

1 person

12.280

Twinroom 

1v + 1 b < 7 år

14.480  

Twinroom 

1v + 1 b 7-15 år

17.030

Twinroom 

2 v

19.700

Standard værelse

2 v

20.500

 

2v + 1b 0- 6år

22.700


2v + 2 b 0-6 år

24.900


2v + 2b 1b 0-6år, 1 b 7-15 år

30.140

 

2v + 2 b, 7-12 år 

35.380


1 v + 3 b 7-15 år inkl

32.570

Juniorsuite
2v + 2 b, 0-6 år, 7-15 år

33.870


2v + 2 b, 7-15 år

40.020

Suite
2v + 2 b 7-15 år 

44.990


2v+ 3 b,7-15 år

54.310

Findes jeres kombination ikke i prisoversigten, så skriv til mig, Mille Bentsen på bentsen@dadlnet.dk

Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

  • Ophold i 1-5 personers værelser.

  • Fuldpension, frokost i år er suppe med brød til. 

  • Skiskole mandag til fredag for børn fra 5 år og workshops for de voksne

  • Diverse Workshops for børn og voksne

  • Picnic med pølser mm

  • Måske Disko-aften for børnene  

  • Transport

  • Rejseforsikring

  • Liftkort.Liftkort.

Bestiller via dette link https://www.kvitfjell.no/bestill/se-gjore/2131092/kj%C3%B8p-heiskort-alltid-best-pris-online/showdetails.

Tidligere liftkort kan reaktiveres, nye liftkort kan trækkes i en automat i hotel lobbyen.


Tilmelding og betalingsbetingelser.

Tilmelding:

Tilmelding med depositum kr. 2.000 pr. person sker ved at fortsætte tilmeldingen på denne side. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien. 

Ved tilmelding vælger du depositum svarende til ønsket værelsestype.

Ved tilmelding skal du også oplyse skiniveau.

Restbeløb:

Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du sammensætter den aftale pris i forhold til oversigten og aftale med turleder, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 45 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.


Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Mille Bentsen

Mail:

bentsen@dadlnet.dk

Telefon:

29860064

Hilsen fra turleder:

Hvis du har behov for yderligere oplysninger, så kontakt Mille Bentsen på mail.  OBS der kan godt være 1-4 dages responstid på svar..

Instruktøransvarlig:

Peter Bentsen

Mail

peter.bentsen@regionh.dk 


Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Norsk Rejsebureau, reg. nr. 3467 i Rejsegarantifonden, men alle henvendelser skal ske til Mille Bentsen.

Pistekort


Tilmeldte
69 /69
Tilmeldingsfrist
18.02.2024
Tidspunkt
11.02.2024 kl. 16.00 - 18.02.2024 kl. 10.00
Sted
Kvitfjell, Norge