Klubmodul henter siden
2024 uge 7, Bad Hofgastein, alpint/freestyle,DEPO
Tilmeldingsfrist er overskredet

2024 uge 7 - Bad Hofgastein, Østrig (tidligere Crans-Montana genåbnet)

Prisvenlig familietur med børn fra 6 år alpint teknik, snowboard og freestyle

Turbeskrivelse og deltagere

Turen er målrettet familier med børn og teenagere. Der vil være alpin undervisning på ski og snowboard for alle - både teknik og park hold. Mulighederne for voksenundervisning afhænger af deltagerantal - jo flere vi er, jo flere instruktører kan vi tage med. Man kan også deltage, selvom man ikke har børn. Turen er baseret på kør-selv transport.Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Klubturen til Bad Hofgastein er som andre klubture i uge 7 en familietur med almindelig tekniktræning både til alpint og snowboard, men vi satser også på  at have et parkhold med freestyle, der udnytter den gode snowpark i området. Turen kræver som minimum at man selv kan tage liften (både stole- og træklifte), dvs. at der ikke er begyndertræning, og er man letøvet skal man have godt styr på ploven og helst være i gang med sit grundsving. Vi samles hver dag på hotellet efter skiløb, og ser måske video fra dagens skiløb, spiller et brætspil eller bare får nogle gode snakke.

DIN-CAMP02.jpg William_Roer_Madsen_crop.jpg


Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse ugentlige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. 


Område, ophold og forplejning

Gastein-dalen er et skisportssted i Salzburg regionen. Området har fire forskellige skiområder med en samlet længde på ca 200 km. Skiområdet i Bad Hofgastein er et af de største og mest populære områder i dalen. Det har en samlet længde på 177 km og tilbyder pister i forskellige sværhedsgrader 12. Dorfgastein bjergbaner er en populær destination i Gastein-dalen. Det tilbyder præparerede pister for skiløbere og snowboardere, langrendsløjper og mulighed for vintervandring eller snesko. Bad Gastein er højest beliggende skiområdede i Ski Amadés og byder på det hele, uanset om du er ekspert, øvet eller begynder

Vi skal bo på Hotel Das Gastein som er beliggende i Bad Hofgastein. Hotellet ligger i et roligt område, kun 10 minutters gang fra byens centrum og den termiske spa Alpentherme. Det er et spamområde på hotellet og gratis wi-fi. De store værelser har alle balkon med bjergudsigt, fladskærms-tv samt badeværelse. Restauranten på Das Gastein serverer klassiske østrigske retter lavet af regionale produkter. Hotellet tilbyder en varieret morgenbuffet hver dag. Hotellets parkeringskælder kan benyttes mod tillægsgebyr. Svævebanen Schlossalmbahn kan nås på 15 minutters gang eller med skibussen, der stopper overfor hotellet. Vi råder over følgende værelsestyper:

 • 4 x 4-personers værelser (06-11-2023: 3 tilbage)
 • 26 x 3-personers værelser 
 • 3 x 2-personers værelser (06-11-2023: udsolgt)

Turlederen fordeler værelserne, men der tages hensyn til rækkefølge ved tilmelding , og sammensætning af familierne

  

  

Transport

Turen er en kør-selv tur, men der tilbud med bus med Sneekspressen. 

Information om afrejse/ankomst finder man på deres tidsplan her: https://snexpressen.dk/destinationer/oestrig-salzburg/bad-gasteinDet betyder man ankommer med bussen tidligt og skal sent hjem, og dermed kan opnå 8 dage på liftkort. Bussen kører til Bad Gastein, og for at komme sidste vej til hotellet, hjælper guiderne fra Skilink med at vejlede så man kommer helt frem. Det gør de typisk ved at bestille taxaer, så de holder klar ved busankomsten, men taxaerne er for egen regning.


Pris og tilmelding

Grundpriser

Beskrivelse

Pris seng i værelse

Voksen (Fra 20 år)

Kr. 10.250,-

Unge: Født 2005, 2006 og 2007 (17-19 år)

Kr.   9.600,-

Børn 1: Født imellem 2008 til 2017 (6-16 år)

Kr.   9.100,-

Børn 2: Født efter 2018 (0-6 år) uden undervisning

Kr.   6.100,-


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold med halvpension
 • Slutrengøring
 • Sengelinned + håndklæder
 • 6 dages liftkort
 • Halvpension
 • WIFI
 • Lidt wellness
 • 800m fra pisten og liften

 • Transport

 • Frokost

 • Drikkevarer

 • SkilejeTilkøb

Beskrivelse

Pris

Transport med bus

Kr. 1.850,-

Frikøb af seng i værelse

Kr. 4.400,-

Tilkøb 1 dags ekstra liftkort (lørdag)Kr.   300,-

Tilkøb 2 dages ekstra liftkort (2 x lørdag)

Kr.   580,-


Udstyrsleje

Vi afventer information om mulighed for leje af udstyr enten som del af valg ved restbetaling eller via invitation til et ekstra arrangement eller via link til lokal butik.

Beskrivelse

Pris


Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding med depositum kr. 2.500 pr. person sker ved at fortsætte tilmeldingen på denne side. Du skal være medlem af klubben og logget ind for at kunne gennemføre tilmeldingen, hvilket gælder alle i familien.

Restbeløb:

 Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.


Turleder:

Mikkel Melamies

Mail:

mmelamies@gmail.com 

Telefon:


Information om turleder:


Mikkel er formand for klubben, og er også ansvarlig  for disiplinerne freestyle og  snowboard samt  aktiviteter på Copenhill. Mikkel styrer også projekt klubhus.

Instruktøransvarlig:


Den instruktøransvarlige er ikke fundet endnu

Mail:
Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Skilink A/S, der er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 3347.


PistekortTilmeldte
32 /36
Tilmeldingsfrist
09.02.2024
Tidspunkt
10.02.2024 kl. 16.00 - 17.02.2024 kl. 10.00
Sted
Alexander-Moser-Allee 21, 5630 Bad Hofgastein, Østrig
Pris
2500,00 kr.