Klubmodul henter siden
2024 uge 3, La Diagonela, Schweiz, Langrend
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Turbeskrivelse, sociale aktiviteter, træning og deltagere

Turens omdrejningspunkt er langrendsløbet - La Diagonela, men langt fra det eneste. Man kan fint som flere har gjort i tidligere år, deltage i turen uden at løbe løbet. Der er lagt stor vægt på, at man er med på en fællesskabssøgende klubtur krydret med skiløb i fantastiske omgivelser og wellness på hotellet. Der ikke som sådan planlagt instruktion, men der vil være fejlretning og træningstips på træningsturene i dagene op til løbet, og efter løbet får du din egen løbsanalyse ud fra dine mellemtider til La Diagonela. Turen er på fem dage med mulighed for en kortere på tre dage. Skriv eller ring endelig til turlederen, hvis der er spørgsmål til turen - alt besvares hurtigt :-)

 

Turen dag for dag. Fem dage:

 1. Onsdag d. 17. januar – afgang med fly kl. 8.00 fra Kastrup til Zürich, derfra videre på unik (UNESCO verdensarvs) togrejse til Pontresina.
 2. Forventet ankomst til vores hotel kl. 14.30. Mulighed for skiløb resten af dagen.
 3. Torsdag d. 18. januar – kl. 9.30 træningstur til St. Moritz.
 4. Fredag d. 19. januar – kl. kl. 13.00 Fælles tur til målområdet i Zuoz. Vi henter startnumre.
 5. Lørdag d. 20. januar – kl. 9.00 mulighed for deltagelse i La Diagonela (55 km, 27 km eller 11 km). Skiløb fra Pontresina til Zuoz – retur med tog. Wellness og gourmet på hotellet efter løbet.
 6. Søndag d. 21. januar – skiløb indtil ca. kl. 13.30. Derefter fælles frokost og afgang med tog og fly . Hjemkomst kl. 22.10.


Turen dag for dag. Tre dage:

 1. Fredag d. 19. januar – afgang med fly kl. 8.00 fra Kastrup til Zürich, derfra videre på unik (UNESCO verdensarvs) togrejse til Pontresina.
 2. Forventet ankomst til vores hotel kl. 14.30. Mulighed for skiløb resten af dagen. Vi har hentet startnummer for dig.
 3. Lørdag d. 20. januar – kl. 9.00 mulighed for deltagelse i La Diagonela (55 km, 27 km eller 11 km). Skiløb fra Pontresina til Zuoz – retur med tog. Wellness og gourmet på hotellet efter løbet.
 4. Søndag d. 21. januar – skiløb indtil ca. kl. 13.30. Derefter fælles frokost og afgang med tog og fly. Hjemkomst kl. 22.10. 

 

 

Om La Diagonela

Dette er et unikt og episk løb i Engadin-dalen: hård som Birkebeinerrennet, spektakulært som Marcialonga og i en højde som ingen andre løb (1.800 moh).

De allerbedste vil også være til stede, da løbet er en del af verdenselitens pro tour. Det plejer at give ekstra stemning og opmærksomhed omkring løbet.

Og så er der næsten solgaranti, da solen i dette område i gennemsnit skinner 6 ud af ugens 7 dage. Læs yderligere løbsbeskrivelse på langrenn.com

Der er tre distancer, som man kan tilmelde sig: 55 km., 27 km. og 11 km. Alle slutter i det historiske centrum i Zuoz. Kun klassisk teknik. Se: La Diagonela - La Diagonela

Og ønsker man ikke at deltage i løbet er det selvfølgelig en mulighed. Angiv det ved tilmeldingen, så er der en lille rabat.

 

Sådan skal vi bo:

Vi bor på et 4*hotel i Pontresina, som er langrendscentrum i Schweiz. Dette er også herfra La Diagonela begynder lørdag morgen. Vi bor i udgangspunktet i tripelværelser - dobbeltværelse kan tilkøbes, se priser nedenfor. 

Der er adgang til alle hotellets wellnessfaciliter så som svømmehal, dampbad, sauna osv. Samtidig spiser vi rigtig godt med bl.a. fire gode retter til aftensmad. Hotellet har også indendørs smørebod.Tjek Hotel Rosatsch

 

Grundpriser per person

Beskrivelse

Pris (kr.)

Fire overnatninger i tripelværelse (onsdag - søndag)

Kr. 5.500,-

Fire overnatninger i dobbeltværelse (onsdag - søndag)

Kr. 6.300,-

To overnatninger i tripelværelse (fredag - søndag)

 Kr. 4.500,-

To overnatninger i dobbeltværelse (fredag - søndag)

 Kr. 5.000,-

Fradrag ej startnummer

- Kr. 500,-

Hvad er med i prisen?

 • Tog Zürich-Pontresina tur-retur
 • Transport Pontresina station – hotel
 • Tog fra Zuoz til Pontresina efter La Diagonela
 • Hotelovernatning i Pontresina centrum
 • Halvpension på hotellet, dvs. fire (to) gange morgenmad og fire (to) gange aftensmad (4-retters)
 • Drink i baren før lørdagens festmiddag 
 • Frokost og øl/vand på hyggelig restaurant i Pontresina inden hjemrejse søndag   
 • Startnummer til La Diagonela med eget navn
 • Sporkort til alle områdets langrendsspor
 • Adgang til digital fællesskab på Facebook. Her vil der komme yderligere information, billeder m.v. om turen.
 • Individuel løbsanalyse

Dette skal du selv betale og sørge for:

 • Fly: SAS: Kbh. – Zürich kl. 8.00 d. 17. (eller d. 19.) og kl. 20.20 retur d. 21. Pris pr. august er ca. 1.500 kr. husk at bestille med kode fra Københavns Skiklub, så får man to stk. bagage med i prisen (den ene kan bruges til ski) samt gratis annullering, navne- og flyændring. Dette er en rigtig god ordning. SAS Sportsaftale (ks-ski.dk)
 • Andre måltider end morgen- og aftensmad på hotel samt drikkevarer (der er på de fleste værelser tilknyttet tekøkken). Pris har du selv indflydelse på :-) 

Forsikringer og rejsegaranti

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos
 Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne tur er arrangeret af KS og er ikke dækket af Rejsegarantifonden. Det er derfor vigtigt at du selv har styr på din rejseforsikring.

Du kan dog forvente, at en del din betaling til KS kan refunderes eller videresælges ved afbestilling. Vi har gode afbestillingsaftaler med hotellet i Pontresina og togselskabet. 

 

Deltagere fra Holte Skiklub:

Tilmelding og betaling til Bjarne.W.Rasmussen@outlook.dk inden den 15. november.

 

Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd - du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Husk også at Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man som medlem kan deltage i og som vil give meget mere udbytte af skituren og løbet samt minimere risikoen for skader og så får man mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen “Tilmeld hold”, hvor vi kan anbefale både rulleskitræning og Thorax-træning som forberedelse til denne tur.

Turleder:

Jens Winther

Mail:

kasserer@ks-ski.dk

Telefon:

21 67 37 56

  


 
 

Tilmeldte
24 /24
Tilmeldingsfrist
30.11.2023
Tidspunkt
17.01.2024 kl. 08.00 - 21.01.2024 kl. 22.10
Sted
Pontresina, Schweiz