Klubmodul henter siden
2024 uge 7, Schladming, Østrig, DEPOSITUM
Tilmeldingsfrist er overskredet

AFLYST, grundet for få tilmeldinger i forhold til at vi binder depositum ved rejsebureau

Uge 7 - Schladming, Østrig - Alpint og snowboard

 Skitur til Østrig, både for familier – samt voksen tur uden børn

Turbeskrivelse og deltagere

Turen til Schladming er målrettet ALLE, både familier med børn fra 6-18 år og evt. deres bedsteforældre.  Man kan også deltage, selvom man ikke har børn. Vi lægger derfor vægt på at også familier uden børn, par og individuelle skiløbere kan deltage - Jo flere vi er, jo sjovere er det. 

Vi skal bo på et stort veludstyret hotel, med gode børnerabatter og med masser af muligheder for at mødes efter skiløbet, herunder wellness og gratis eftermiddagsmad. Hotellet, som giver er centralt placeret og tæt på hovedliften. Turen er baseret på kørselv transport, men der er også mulighed for at tage bussen til en meget fordelagtig pris . Hvis der er nok, laver vi vores egen KS bus. Husk der kræves hurtig tilmelding, da vi skal betale depositum inden 1. september.


Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter 

Der vil være skiskole (alpint og snowboard)  om formiddagen for børn i alderen 6-18 år.  Vi forventer, at børnene kan stå lidt på ski i forvejen, dvs. der vil ikke være vælte-løfte-skiskole for de helt små. De skal kunne stå selvstændigt på ski, og selv tage liften, hvilket også gælder stoleliften. Der vil ikke være undervisning for nybegyndere. 

Der vil også være forskellige tilbud om alpin instruktion for de voksne, men ikke i samme omfang som til børnene. Typisk 2 dage, hvor man  er delt op efter niveau og interesse. Det er klubbens egne instruktører, der vil stå for undervisningen.


KS_instruktoertur_2017.jpg Wagrain_2015_lo-res_9834.jpg

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”. Har du f.eks. et barn på niveau let øvet som du vil sikre kan følge med på skiholdet kan vi anbefale træning på Amager Bakke se JGTS (ks-ski.dk).

Området, ophold og forplejning

Schladming

Her bor vi i 750 m højde, med World Cup pisten lige foran hotellet. Nærmeste nabo er hovedliften. Skiområdet i Schladming er på 152 km. sammenhængende pister. (46 km. blå/ 91 km. røde/ 15 km. sorte) Det strækker sig over 4 bjerge, der er godt forbundet med lifte og pister. Skiområdet går fra 745 til 2015 m.o.h. Pisterne er stort set alle nordvendte, hvilket sikrer god sne og høj snesikkerhed. Schladming har ofte lagt pister til VM og World Cup i alpint skiløb, hvor ikke mindst deres styrtløbspiste er berygtet. Det kan du selvfølgelig selv prøve kræfter med. Liftkortet i Schladming er Ski Amadé-kortet, som dækker 750 km. pister i skiområder i regionerne Salzburgerland og Steiermark. 

Byen Schladming er beliggende i regionen Steiermark, og er med sine ca. 6000 indbyggere at betragte som en stor skisportsby. Her er en hyggelig gågade, mange restauranter, butikker og indkøbsmuligheder, og det er også i Schladming man finder verdens største afterski-bar; ”Hohenhaus Tenne” med afterski i 5 etager.  Vores hotel ligger lige ved hovedliften og målområdet for World Cup-pisten.

Hotel Planai

Bor du på Hotel Planai, kommer du til at være små 10 meter fra VM-pisten i Schladming og de godt 150 kilometer varierede pister.

Hotellet er udstyret med et hyggeligt lobby område, hvor du kan besøge hotellets bar og reception. Det er et dejligt sted at sidde i eftermiddagstimerne, hvor du kan få en god snak og hygge med de andre deltagere.

Hotellets restaurant tilbyder en velsmagende halvpension, som består af både østrigske og internationale retter. Dagen starter godt ud med en stor morgenbuffet. Klokken 15:30-16:30 serveres der eftermiddagskaffe, hvor du kan varme dig med en varm kop te, kaffe eller kakao samt et stykke kage. Hotellets restaurant byder om aftenen på middagsbuffet, så du kan få fornyet energi til endnu flere spændende aktiviteter i de østrigske Alper. Én gang om ugen er der østrigsk tema-buffet. Til de mindste er der en børneret. Og har du allergener, er veganere eller vegetarer og lignende, så er der også mulighed for specialkost på Hotel Planai.

Aftensmaden foregår over to omgange. Du kan bestille bord klokken 18:00-19:30 eller 20:00-21:30. Bestil bord hjemmefra - kontakt turlederen.

Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen.

Du kan også vælge at smøre en madpakke, som du kan nyde sammen med den juicebrik, du kan få udleveret i restauranten hver dag under morgenmaden. Vores madpakke-tilbud kan bestilles hjemmefra eller direkte på hotellet, og det koster ca. 60 kroner per dag per person.

På den øverste etage på Hotel Planai finder du et mindre wellness-område med en lille sauna, dampbad og ruhe-raum. Der er en fantastisk panoramaudsigt over VM-pisterne fra vores wellness-afdeling, som har åbent fra klokken 15:00 til klokken 20:00. 

Hotellet har også et lege-rum til de mindste. Der er gratis Wi-Fi overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at kvaliteten og hastigheden af internettet kan variere, og du derfor ikke kan forvente mulighed for at streame, spille og hente store filer.

Der kan parkeres i kælderen under hotellet, hvis der er ledige pladser. Vi anbefaler, at du booker parkering hjemmefra. Dog kan vi ikke på forhånd garantere, at der er parkeringspladser ledige under selve hotellet. I så fald vil du blive henvist til en parkeringsplads cirka 200 meter fra hotellet. 

Prisen for parkering ved Hotel Planai er ca. kr. 80,- per dag. Bemærk venligst en maks. bilhøjde på 2,20 meter i kælderen under hotellet.

Værelsesfordeling

 • 10 stk. Dobbeltværelser med mulighed for 2 opredninger

 • 5 stk. Dobbeltværelser med mulighed for 3 opredninger

 • 6 stk. Familieværelser – (2 rum) 2 x dobbeltseng samt køjeseng mod tillæg kr. 2.500,- (Se Priser/Tillæg)

  

 

 

  

Transport

Transporten foregår i egen biler eller med bus

Turen priser er baseret på transport i egen bil, men der vil være mulighed for tilkøb af bus, som formentlig sker med Højmark Rejser.  Er du interesseret i bus /tog kontakt Mette 


Pris og tilmelding

Alle der er medlem af KS kan deltage på turen. Det er en forudsætning, at man er medlem af København Skiklub.

Grundpriser

Beskrivelse

Pris

Voksen i 1. og 2. seng

Kr 15.000,-

Voksen i 3., 4. og 5. seng

Kr. 14.500,-

 Ung (16-18 år) i 1. og 2. seng

Kr. 15.000,-

Ung (16-18 år) i 3., 4. og 5. seng

Kr.  8.200,-

Barn (6-15 år) i 1. og 2. seng

kr. 14.800,-

Barn (6-15 år) i 3., 4. og 5. seng

Kr.  7.000,-


Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

 • Ophold i delt værelse i 7 nætter med morgen og aftensmad
 • Eftermiddagsmad
 • 6 dages liftkort
 • Fri brug af hotellets wellness-område- børn fra 15 år
 • KeyCard gebyr
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

 • Transport

 • Frokost – kan tilkøbes på hotellet

 • Drikkevarer

 • Skileje

 • ForsikringTilkøb

Beskrivelse

Pris (kr.)

Tillæg for familieværelse med to rum pr. værelse

Kr.  2500,-

Transport tur/retur i egen KS-bus

Kr. 1.600-2.500 (afhængig af deltagerantal)

Ekstra overnatning

 Ikke muligt

Ekstra liftkort pr. dag, voksen

Kr. 300,-

Ekstra liftkort pr. dag, ung 16-18 år

Kr. 250,-

Ekstra liftkort pr. dag, barn 6-15 år 

Kr. 150,-


Udstyrsleje

Leje af ski- og snowboardsudstyr kan tilkøbes lokalt  - mere info herom senere 


Tilmelding og betalingsbetingelser.

Tilmelding:

Tilmeld dig/jer snarest muligt, da det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Der er kun 70 åbne pladser, men vi har lidt ekstra til instruktører med familie. Tilmelding via klubmodul, hvor depositum på 2500,00 kr. vil blive opkrævet med betalingskort.

Man skal ved tilmelding angive om  ens barn ønsker at deltage i Snowboard eller alpin instruktion.  Man kan kun deltage i en af delene, og bookingen er gældende.

Restbeløb:

 Når depositummet er betalt vil turlederen senere invitere dig til et “nyt” event, hvor du vælger grundpriser og tilkøb, som betales som restbeløb i henhold til en angivet dato november/december. Her skal også oplyses om man ønsker ekstra liftkortdage ud over 6 dage.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.  

Forbehold:

Der skal minimum være 45 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på …….Kontaktoplysning og det frivillige arbejde.

Klubture laves af frivillige turledere sammen med frivillige skiinstruktører, der bruger deres ferie på at lave disse oplevelser for klubbens medlemmer. Derfor hjælp dem med at skabe en god tur ved at støtte dem i deres opgave, og tilbyde dem en hjælpende hånd. - Du og din familie er nemlig med til at skabe turen.

Turleder:

Mette Christiansen Lund

Mail:

 mettechristiansenlund@gmail.com

Telefon:

20998505

Information fra/om turlederen.

Er du i tvivl om noget, så læs denne indbydelse igen. Har du derefter spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig pr. e-mail

Instruktør Ansvarlig:
Forsikringer og rejsegaranti

Er du medlem af en dansk skiklub registreret under Dansk Skiforbund, så har du automatisk en ansvarsforsikring gennem Idrættens Rejseforsikring, som alle skiklubmedlemmer automatisk får. 

Klubbens medlemmer er derfor omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen hos 
Idrætsrejse - Fælles forsikringer - idraettensforsikringer

Klubbens ledere og trænere, der udfører arbejde for klubben, er desuden omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer, der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Denne rejse er arrangeret i samarbejde med Fjällferie, der er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 1546.

VIGTIGT – al kommunikation med rejseselskabet , foregår udelukkende gennem KS-arrangør: Mette Lund – Dette er meget vigtigt for at undgå misforståelser.
Pistekort
Tilmeldte
0 /1
Tilmeldingsfrist
10.02.2024
Tidspunkt
10.02.2024 kl. 15.00 - 17.02.2024 kl. 10.00
Sted
hotel Planai
Pris
2500,00 kr.