Klubmodul henter siden
Hafjell, Norge, Uge 12
Tilmeldingsfrist er overskredet

Forlænget Alpinweekend til Hafjelltoppen / Gaiastova 

Norge, 22-26. marts (uge 12), 2023

Turen er for alle, der gerne vil lidt mere med deres skiløb og have undervisning. Turen er målrettet børn og unge (børnene skal selv kunne deltage på undervisningen, typisk fra 5-6 år og op). Men forældre, andre voksne og familier er også velkomne.

Overnatning
Vi skal bo i lejligheder oppe i terrænet ved Hafjelltoppen / Gaiastova. Dem man bor sammen med, deles man indbyrdes til mad og madlavning, alle dagene, alle måltider. Vi skal bo i 11 og 14 personers lejligheder. Så hvis I er en lille gruppe, kan I få en egen lejlighed, hvis man kun er et par stykker, kan man komme sammen med andre i en større lejlighed. Vi har lejlighederne fra onsdag kl. 16.00 til kør-selv og flyrejsende. Vi skal til gengæld ud af alle lejligheder kl. 10 om søndagen.

Skitræning i park og på pister
Vi vil have vores egne trænere med, som vil køre almindelig teknik- og porttræning. Vi laver hold for alpinski. Som udgangspunkt laver vi ikke noget begynderundervisning. Vi går ud fra, at du selv kan tage en lift. Vi prioriterer børnetræningen højest, men arrangerer også workshops for de voksne et par for- eller eftermiddage, og vi arrangerer måske også en langrendstur en eftermiddag/aften for børn.

Teknik & porte
Hver formiddag fra 9.30-12.00 alle 4 dage (torsdag kører vi måske eftermiddag). Friløb om eftermiddagene. 

Transport
I år er der  mulighed for kør-selv og fly-og-kør-selv. Samt mulighed for tilvalg af transfer t/r Gardermoen med indkøbsstop undervejs. 

Skiudstyr
Man står selv for udstyr, book på www.hafjell.no (husk at udstyret skal hentes på Hafjelltoppen).

Prisoversigt

 

Logi, liftkort, træning

Rabat, uden liftkort

Børn 0-2 år

0 kr (ingen træning)

0 kr

Børn 3-6 år

1750 kr

00 kr

Børn 7-17 år

2500kr

-1000 kr

Voksen 18+

3800 kr

-1200 kr


Inkluderet i prisen
  • Ophold i lejlighed i 4 nætter uden forplejning
  • 4 dages liftkort inkl. aftenskiløb
  • Slutrengøring
  • Alle turistskatter og afgifter
  • KeyCard gebyr''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
  • Teknisk arrangør: Ruby Rejser (medlem af Rejsegarantifonden)

Det er ”først-til-mølle”-princip. Der er ca. 40 pladser eksklusiv trænere. Besked om ”værelsesfordeling” og anden praktisk information forventes udsendt start marts 2023.

Hvis du har spørgsmål
Så læs beskrivelsen en gang til. Du kan også tjekke http://www.hafjell.no/, der kan du også læse om indkøbsmuligheder og restauranter m.m.

Tilmelding og betaling
Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen og betal med det samme via klubmodul. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter. Husk at du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen. Jeg ved godt, at det er en tung proces. Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

Hvis du så stadig har spørgsmål, må du gerne skrive til: sp@punct.dk

Vi glæder os til at se jer.

Søren 

Tilmeldte
73 /80
Tilmeldingsfrist
26.03.2023
Tidspunkt
22.03.2023 kl. 16.00 - 26.03.2023 kl. 11.00
Sted
Hafjell, Norge

Seneste nyheder

Kommende events