Klubmodul henter siden
Eremitageløbet 2022, nr 53
Tilmeldingsfrist er overskredet

EREMITAGELØBET 2022, nr #53
 

Københavns Skiklub (KS) samarbejder sammen med Københavns Idræts Forening (KIF) om afvikling af Erimitageløbet. Klubben tjener et rigtig fornuftigt tilskud til vores aktiviteter, men det betyder også, at vi har mange opgaver i forbindelse med afvikling af løbet.

Som et nyt tiltag i år foregår nummeruddelingen udenfor Kaiser Sport i Lyngby fra torsdag den 6. oktober til lørdag den 8. oktober. Søndag den 9. oktober bliver nummeruddelingen ved Fortunen i lighed med tidligere. Det nye setup betyder, at der er brug for flere frivillige. Så tag en god ven/veninde/ægtefælle/kæreste eller barn under armen og hyg dig med os andre frivillige. Deltagelse kræver ikke medlemskab af Københavns Skiklub. Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding af frivillige hjælpere er derfor vigtig, men i år vil vi gerne gøre det mere fleksibel. Du kan vælge at være frivillig en eller flere dage og evt. et bestemt timeinterval på en give dag. Vi håber du krydser af flere steder.

Det vil være en stor hjælp at i logger ind med hvert familiemedlem, når I tilmelder jer. Hvis I har venner der gerne vil hjælpe, som ikke er medlem af KS, er de meget velkomne. I skriver deres navne, alder og email ved jeres egen tilmelding.  


I år har KS fået følgende opgaver.

Kaiser Sport i Lyngby torsdag den 6. oktober til lørdag 8. oktober
Ved Kaiser Sport i Lyngby hjælper du med at scanne QR-kode fra løberens telefon, finde bestilt t-shirts og udlevere printet løbenummer.

Fortunen, søndag den 9. oktober 2022, kl. 08.30-15.00
Ved Fortunen er der tre arbejdsopgaver fordelt over dagen. Først hjælper du med at scanne QR-kode fra løberens telefon, finde bestilt t-shirts og udlevere printet løbenummer. Herefter udleveres jubilæumsnåle og til sidst hjælper du jubilarerne med en kop kaffe og et stykke kage. 

Slottet, søndag den 9. oktober, kl. 08.30-15.00
Ved Slottet hjælper du med klargøring af saft og vand samling udlevering til løberne.  


 Venlig hilsen

Camilla Behrens og Pia Winsløw 

 

 

 

Tilmeldte
125 /200
Tilmeldingsfrist
07.10.2022
Tidspunkt
06.10.2022 kl. 11.30 - 09.10.2022 kl. 15.00
Sted
Eremitageslottet
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyheder

Kommende events