Freestyle Snowboard og Ski

Info

I KS har vi i løbet af de sidste år arbejdet målrettet med at få flere freestyle tilbud for ski og snowboard og herunder at have en fast træningsdag hver uge. I KS har vi valgt at freestyle snowboard og skiere træner sammen. Det er mange af de samme færdigheder vi træner både i sneen og hjemme i Danmark, derfor giver det god mening at træne sammen.

Vi tilbyder freestyle træning på flere vores ture. En god måde at starte ud på er at tilmelde sig en tur med freestyle træning. Uge 3 weekend turen nord på er fx en super mulighed.

I uge 7 har vi også freestyle ture, og hvert år arrangeres tur til DM i freestyle og sommercamp, hvor der tilbydes træning.

For elite udøvere samarbejder vi med Dansk Freestyle og Freeride Center (DFC) om træning og mulighed for på sigt at deltage i internationale konkurrencer sammen med unge fra de andre klubber.

Freestyle er ikke ufarligt, så vi arbejder med en stille og rolig indføring i for det første at færdes i parken og dernæst at starte ud med tricks og hop.

Det er en forudsætning at du kan køre på ski eller snowbard inden du starter ud i parken. Du skal kunne komme sikkert ned af en rød pist. Et godt teknisk fundament hjælper dig til at blive en god freestyler.

Husk; at man som medlem kan låne udstyr. Mere information findes under ”Medlemskab”

Program

I efteråret tilbyder vi trampolin træning for børn og unge hver uge med fokus på at træne air awareness og tricks. Træning på trampolin inden ture på sne er en god base.

Vi træner på Copenhill hver tirsdag kl. 18-20 hele året og når der er sne arrangerer vi 1 dagsture til Vallåsen i syd Sverige. På Copenhill har vi også ca. én gang pr. måned Friday Night Freestyle, hvor der i session format holdes konkurrencer i rigtig god stemning.

I foråret og sommeren arrangerer surfture til Hornbæk eller Klitmøller

Mikkel Melamies Tlf:. 21338329 e-mail: mmelamies@gmail.com

Kontakt

Billede Navn Nummer Email

Anna Mollerup 25489017 humlehuset@gmail.com

Kalender

Seneste nyheder

Kommende events