Klubmodul henter siden
Skei, Norge, Uge 3, 2019, Langrend
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Opret en profil eller log ind
Jubilæumstur 
Den klassiske uge 3 langrendstur til Skei kan næste år fejre sit 11. års jubilæum og det skal selvfølgelig fejres. Det gøres ved at hylde det enkle koncept, som der næsten ikke ændres ved.
 
Det er som sædvanligt fokus på hård træning og mange kilometer i benene og i mindre grad på teknik. Book-selv-fly tur/retur. Hver hytte går selv sammen om 1-2 store skiposer til flytransport af hyttens ski (400 kr. per pose à 20 kg. tur/retur ved online bookning hos Norwegian). Klubbens instruktører sørger for kilometer i træningsbogen.
 
Eneste ændring vil i år være ekstra fokus på indkvartering, hvor det sidste år blev lidt for skrabet nogle steder. Det bliver der i år lavet om på, så der kommer færre personer i de små hytter. Men vi bor som sædvanligt bor tæt ved dagligvarebutik, sportsbutik og cafeteria. Se evt. mere på https://www.skeikampenbooking.no
 
Hytterne indeholder sauna og man skal selv medbringe dynebetræk, lagen, pudebetræk, håndklæde og viskestykker. Hytterne indeholder køkken, så hytten kan gå sammen om at lave mad. Lejlighederne skal ryddes pænt op ved afrejse, men slutrengøring er med i prisen. 
 
Transport
Der vil blive arrangeret fælles transport fra Gardermoen til Skeikampen med bus onsdag aften efter at flyveren er landet, så vi er klar til ski torsdag morgen. Bussen kører fra Gardermoen senest kl. 19.00 onsdag.
Der er returrejse fra Gardermoen søndag aften med afrejse fra Skeikampen søndag eftermiddag.
 
Træning
Der er undervisning med fokus på kondition og tons både torsdag, fredag og lørdag (eller søndag). På den undervisningsfri dag arrangeres der ræs, hvis der er stemning for det.
Træningen er målrettet deltagelse i Vasaloppet og andre langløb. På begynderholdene lægges der hovedsagligt vægt på teknisk træning og mindre på det fysiske. På de øvede hold lægges der ligeligt vægt på teknik og fysik. På tilmeldingsportalen skal du besvare spørgsmål om dine skifærdigheder. Disse bruges ved den indledende holdopdeling. Det hold du starter på, er ikke nødvendigvis det samme hold alle 4 dage.
 
Vi ser frem til endnu en forrygende tur, så vel mødt!
 
Tilmeld dig sådan her…
Køb en flybillet tur/retur på www.norwegian.com (eller alternativt til en SAS afgang på samme tidspunkt).
Afgang København onsdag den 16. januar kl. 17:00 med ankomst Gardermoen 18:10
Retur fra Oslo-Gardermoen søndag den 20. januar kl. 19:40 med ankomst Kastrup 20:50
Hvis du har spørgsmål til turen, så send en mail til larsboldt@gmail.com
 
Bemærk, at man skal være medlem af KS for at kunne deltage.
Tilmeldte
57 /57
Tilmeldingsfrist
15.01.2019
Tidspunkt
16.01.2019 kl. 17.00 - 20.01.2019 kl. 19.40
Sted
Skei
Tur
Tur inklusiv sengelinned (+150 DKK)
Total
Vil køre ræs lørdag:
Ønsker undervisning *:
Vil gerne bo i hytte med .. :
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyheder

Kommende events