Rulleski/ Langrend til børn & unge

Københavns skiklub har en gruppe på 25-30 børn og unge som træner langrend/ rulleski hele året. Gruppen består af børn og unge fra 7 år til 18 år. Der trænes fast lørdag og tirsdag. Lørdag fra Nordic Sport eller Værløse flyveplads, tirsdag i Dyrehaven.Træningen består af teknisk træning på rulleski og masser af balancelege for at støtte børnenes balance. Da dette er meget vigtigt for at opbygge gode færdigheder på ski.Der vil være træner til alle træninger.  
 
Følgende aktiviteter er der i KS børn & unge langrend og rulleski i løbet af året: 
 
 • DM langrend i uge 5, kvitåvatn. Se mere på dmlangrend.dk 
 • Uge 7 er der langrendstur til Bruksvallarna, find mere info på KS-Ski.dk (ansvarlig Kåre Rønhede)
 • Lang langrendsweekend til Norge, typisk til Nordsæter, find mere info på KS-Ski.dk (ansvarlig Martin Christensen)
 • DM kort rulleski, bliver afholdt i juni på Værløse flyveplads. Er flyttet til den 26. september.(ansvarlig Mette Boye)
 • GSK stafet (Islagkagestafetten), bliver afholdt i juni ved Slangerup. (ansvarlig Kåre Rønhede)
 • Urban rulleski camp bliver afholdt i København i juni måned. (ansvarlig Iben Aagaard Christensen)
 • Alliansloppet et rulleskiløb i Sverige, alliansloppet.se (ansvarlig Jens Winther)
 • DM lang 12. september rulleski afholdes på kongevejen i Holte, holteski.dk (ansvarlig Mette Boye)
 • Eremitageløbet 4. oktober, alle kommer og hjælper
 • Uge 49 turen til Skeikampen, Norge. Denne tur er en af årets højdepunkter. (ansvarlig Pia Winsløw)
 • Udover de faste ture og arrangementer vil der blive lavet ture til skidomen i Gøteborg, Sverige (ansvarlig Jens Winther)   
 

Lån af rulleski

Københavns skiklub har rulleski til lørdags træningen der kan lånes hos Nordic sport, blot du bliver registreret ved lån. Der er klassiske rulleski, skøjteski, støvler fra størrelse 34 til 39, stave fra 100 -140 cm.
 

Info om træning 

Gruppen har en facebookside som bruges til kommunikation omkring træningerne. Evt. spørgsmål skriv eller ring til Kåre eller Martin. 
kaareroenhede1@gmail.com, Mobil 22636604
Mabrchr@hotmail.com, Mobil 42710671
 
 

Praktisk om træning

Lørdage

Træningen er kl. 09:45 til 11.00 hver lørdag, evt. aflysninger meldes ud via Facebook
Sted: Normalt fra Nordic Sport Østerfælled Torv 41, 2100, hvis træningen flyttes meldes det ud via Facebook
Det er muligt at skifte sko og andet i butikken. 
Ansvarlig træner er for Børn & unge langrend/ rulleski er Kåre Rønhede. 
Nybegyndere er velkommen den første lørdag i hver måned. 
 

Tirsdage

Træningen er kl. 17.30 til 19:00 hver tirsdag ved Hjortekær port parkering i sommer halvåret og ved fortunen (dyrehaven).
Tirsdagstræningen er for de øvede løbere, man skal selv medbring udstyr.  Se flere oplysninger om aktiviteter på denne facebook gruppe: Københavns skiklub Langrend & rulleski for børn og unge.
 
OBS: Du skal huske at medbringe din egen cykelhjelm, knæbeskyttere og eventuelt også albuebeskyttere, hvis du har det.   
 

Udlån af langrendsski til børn 

Prisen er 150 kr pr. sæt.
 
Reservation sker alene online efter »først til mølle«-princippet. Udstyret afhentes og afleveres efter beskrevne procedure på Sønderskovvej 13 i Birkerød. Booking og afhentning Klik på her for at komme til online formularen..
 
Udfyld reservationsskemaet (Google Forms) med de nødvendige informationer og tryk >>SUBMIT<< Informationerne sendes autonatisk til Caroline, som tjekker op på, om vi har af ledigt udstyr, som passer din reservation ... og melder tilbage hurtigst muligt på dén mail du anfører i tilmeldingen.. Udstyret kan nu hentes efter aftale med Caroline på Sønderskovvej 13, 3460 Birkerød
 
Denne vinter prøver vi at lave faste afhentningsdage, hvor man kan komme i et givent tidsrum og afhente. Vær venlige at have jeres børn med ved afhentning. Det gør alting lettere, hvis de selv kan prøve deres udstyr. Aflevering Når man er færdig med at bruge det lånte udstyr, stilles det i carporten på Sønderskovvej 13.
 
Det kræver ikke en aftale af aflevere, men send gerne en mail om, at I har afleveret. Caroline noterer derefter, om det afleverede er I god stand og gør der klar til næste sæson. Vi glæder os rigtig meget til at se jer i udlejningen og forhåbentlig finde noget udstyr, der passer til jeres behov, så alle kan få en dejlig vinter på ski.
 
Bemærk
Man skal være KS-medlem for at kunne låne. Man kan altså IKKE kan låne udstyr til en ven eller en kusine eller andet, der ikke selv er medlem af klubben. Aflever gerne jeres udstyr så hurtigt som muligt, når I er færdige med det, så kan det være, det kan nå ud til en anden familie mere. Kontakt og ansvarlig Caroline Ryge Carlsen (og familie). Sønderskovvej 13, 3460 Birkerød Google online formularen Hvis der er spørgsmål så kontakt os på KS.udlejning@gmail.com // Caroline 
 
 

Seneste nyheder

Kommende events